Přejít na obsah

Fotka

MoZiGo - program na prácu s wpt,gpx,kml

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1842 odpovědí na toto téma

#341 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3881 příspěvků(y)

Publikováno 14 July 2008 - 21:30

Update MoZiGo na verziu 1.1.1.64
- opravená chyba čistenia htm adresára pri keškách s rovnakými názvami
- symbian doplnený o parameter dĺžky riadku
- colorado - inak kódovaný htm text - snáď to povedie ku stabilite takto načítaného listingu...
zdá sa, že UTF-8 asi nemá naimplementovaný tak ako by bolo treba...Táto vezia ukladá všetky znaky nad 127 ako &#xxx;

Neviem vsak, ci to bude coloradu vyhovovat...otestujte a dajte vediet...
Inšpiráciou bola zmienka o GC1030G, s ktorou colorado zamrzlo...- ale ak za to mohli znaky – {en dash=#150=#8211} tak by problem mohol byť vyriešený

Stahujte tu
  • 0

#342 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3881 příspěvků(y)

Publikováno 15 July 2008 - 19:16

Update MoZiGo na verziu 1.1.1.65
- do kml pre Google Earth doplnený odkaz na gc.com kešky
- mail pošli len ak treba
- obrazovka exportov obohatena o filter diakritiky
- vrátená možnosť tvorby názvu kešky z "TR12+názov kešky"

Funkcia zisti verziu zatial nebude ...ono je to aj tak zbytocne:) pretoze verzie pribudaju castejsie ako Vy chodite na tieto stranky...

Odkaz na stiahnutie je tu
Na stiahnutie potrebujete heslo do galerie ale nemusite sa registrovat na galerii...

• 0

#343 hopa

hopa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 15 July 2008 - 19:51

Zkoušel jsem export do colorada ve verzi .64. Coloredo exportovaný soubor nepřečetlo. Zkusil jsem export otevřít v poznámkovém bloku a kešky tam zapsané byly. Zkusil jsem ty samé kešky vyexportovat do MapSource a soubor jsem nahrál do Colorada a Colorado soubor bez problému četlo a kešky zobrazovalo (mimo logů, ty v tomhle exportu vůbec nejsou). Pro jistotu jsem zkusil nahrát včerejší soubor z předešlé verze MoZiGa a ten Colorado čte. Tak to vypadá na zádrhel ve verzi .64
  • 0

#344 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3881 příspěvků(y)

Publikováno 15 July 2008 - 20:26

@hopa Zrejme bude niektora keska z exportovaneho zoznamu skusanych zas obsahovat daco co colorado nezvladne... 1.Skus zistit ktora - trebars metodou delenia intervalu - naprv posli hornu polovicu potom dolnu a na niekolko krat zistis co to blokuje... 2.Az ak to budes vediet /komkretnu GC/ potom mozem s tym daco skusit robit, takto ...gpx subor by mal byt v poriadku ked ho otvoris v mozille alebo aj v IE. Pripadne mi skus ten gpx zoznam poslat mailom...ale ja tu bez colorada len velmi tazko daco zistim...
  • 0

#345 hopa

hopa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 15 July 2008 - 20:50

Tak jsem to stejné zkoušel ve verzi .65 a výsledek je stejný. Colorado čte jen exporty do MapSource + šedesátky. Export do Colorada Colorado ignoruje :(
  • 0

#346 Petr1868

Petr1868

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 283 příspěvků(y)

Publikováno 15 July 2008 - 20:54

klama napsal/a:
Update MoZiGo na verziu 1.1.1.65
- do kml pre Google Earth doplnený odkaz na gc.com kešky
- mail pošli len ak treba
- obrazovka exportov obohatena o filter diakritiky
- vrátená možnosť tvorby názvu kešky z "TR12+názov kešky"

Funkcia zisti verziu zatial nebude ...ono je to aj tak zbytocne:) pretoze verzie pribudaju castejsie ako Vy chodite na tieto stranky...

Odkaz na stiahnutie je tu
Na stiahnutie potrebujete heslo do galerie ale nemusite sa registrovat na galerii...

soubory stažené verzí 65 se do colorada načtou bez názvu, pouze se vzdáleností a směrem
pokud zvolím zobrazit popis rovněž se neobjeví název a neobjeví se ani popis keše. Po otevření gpx souboru ve firefoxu jsem zjistil, že opravdu popis keší v gpx souboru chybí.
zašlu na soukromý mail vytvořený gpx soubor, který má po stažení touto verzí cca čtvrtinovou velikost než soubor předešlý
  • 0

#347 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3881 příspěvků(y)

Publikováno 15 July 2008 - 21:10

Verzia 65 je pre colorado nepouzitna !!!
Sorry , urobil som skolacku chybu, stiahnite si verziu 66...

Tu stahujte
  • 0

#348 hopa

hopa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 15 July 2008 - 21:11

Tak jsem to zkusil obráceně. Zkusmo jsem exportoval tři kešky - každou samostatně. Zápisy v exportovaných souborech jsou. Colorado však žádný ze třech souborů nepřečetlo, úplně ignorovalo nahrané soubory. :(
  • 0

#349 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3881 příspěvků(y)

Publikováno 15 July 2008 - 21:19

@hopa Dufam ze si to exportoval este verziou 65, ktora obsahovala fatalnu chybu - kde vystupny filter odfiltrroval skoro vsetko:)
  • 0

#350 hopa

hopa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 15 July 2008 - 21:21

To ano. Ty tři kešky byly z .65. Zkoušel jsem verzi .66 a situace je stejná kešky se nezobrazují :(
  • 0

#351 Petr1868

Petr1868

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 283 příspěvků(y)

Publikováno 15 July 2008 - 21:23

hopa napsal/a:
Zkoušel jsem export do colorada ve verzi .64. Coloredo exportovaný soubor nepřečetlo. Zkusil jsem export otevřít v poznámkovém bloku a kešky tam zapsané byly. Zkusil jsem ty samé kešky vyexportovat do MapSource a soubor jsem nahrál do Colorada a Colorado soubor bez problému četlo a kešky zobrazovalo (mimo logů, ty v tomhle exportu vůbec nejsou). Pro jistotu jsem zkusil nahrát včerejší soubor z předešlé verze MoZiGa a ten Colorado čte. Tak to vypadá na zádrhel ve verzi .64

které keše ti colorado nenajde.
já jsem to zkusil verzí 64 a keše se mi v coloradu objevují
  • 0

#352 hopa

hopa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 15 July 2008 - 21:26

Ještě jsem se chtěl zeptat jaký je rozdíl mezi exportem do Colorada pomocí ikonky kolečka Colorada a přes okno exportu do různých typů exportů ?B)
  • 0

#353 hopa

hopa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 15 July 2008 - 21:29

Petr1868 napsal/a:

hopa napsal/a:

které keše ti colorado nenajde.
já jsem to zkusil verzí 64 a keše se mi v coloradu objevují

Zkoušel jsem keše z okolí (20km) Nového města na Moravě a ze Žďáru nad Sázavou. Jednotlivě jsem pak zkoušel GC1023E, GC102JG, GC104CQ.
  • 0

#354 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3881 příspěvků(y)

Publikováno 15 July 2008 - 21:32

Skus pls 67 verziu - nasiel som tam este daco na co som pri tomto novom sposobe kodovania zabudol. Ta priama ikonka zmizne ak sa podari odladit export /momentalne je to inak totozne/
  • 0

#355 hopa

hopa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 15 July 2008 - 21:42

klama napsal/a:
Skus pls 67 verziu - nasiel som tam este daco na co som pri tomto novom sposobe kodovania zabudol.

Ta priama ikonka zmizne ak sa podari odladit export /momentalne je to inak totozne/

:P:p:p:p:p:p:p

Sláva tobě vypadá to, že je vše jak má být.

:D:D:D:D:D:D

Ještě jsem prošel pár keší a je to dobrý !!!

:) :P :D
  • 0

#356 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3881 příspěvků(y)

Publikováno 15 July 2008 - 21:47

Skus teraz teda ked aj stovky naraz ...toto by uz malo byt blbovzdornejsie...zda sa mi ze americania sice akoze podporuju kodovanie UTF-8 ale to zial nefunguje na vsetky znaky ale toto "Escape web kodovanie" funguje spolahlivejsie...To je taky hybrid medzi Unicode a UTF_8. ...
  • 0

#357 hopa

hopa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 152 příspěvků(y)

Publikováno 15 July 2008 - 21:51

klama napsal/a:
Skus teraz teda ked aj stovky naraz ...toto by uz malo byt blbovzdornejsie...zda sa mi ze americania sice akoze podporuju kodovanie UTF-8 ale to zial nefunguje na vsetky znaky ale toto "Escape web kodovanie" funguje spolahlivejsie...To je taky hybrid medzi Unicode a UTF_8. ...

Zkoušel jsem jich exportovat 110 a šlo to. Byly to ty kešky co jsem nemohl v dřívějších verzích z MoZiGa do Colorada dostat.
  • 0

#358 Petr1868

Petr1868

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 283 příspěvků(y)

Publikováno 15 July 2008 - 21:58

hopa napsal/a:

klama napsal/a:

Zkoušel jsem jich exportovat 110 a šlo to. Byly to ty kešky co jsem nemohl v dřívějších verzích z MoZiGa do Colorada dostat.

Já mám ještě pořád problém že se do colorada nestáhly logy, přičemž v html souboru jsou a před tím se stahovaly a v nastavení moziga jsem nic neměnil
  • 0

#359 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3881 příspěvků(y)

Publikováno 15 July 2008 - 22:21

Exportuj do colorada cez exporty a nie cez mackadlo na hlavnej page - tam je skryty prepinac "logy nie"...to samozrejme "zblbovzdornim" resp. ked sa ukaze ze toto je to spravne tak to tlacitko odtial zmizne a vsetky exporty pojdu cez tu novu obrazovku..
  • 0

#360 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3881 příspěvků(y)

Publikováno 16 July 2008 - 18:06

Update MoZiGo na verziu 1.1.1.68
- opravená chyba pri číslovaní wpt pre Oziexplorer/ozimu to síce nevadí ale pre poriadok.../
- doplnené parametre pri exporte aj "addwpt","aj logy"ň
- export csv pre SmartMap - zatial nevyskúšané

Stahujte tu

• 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama