MoZiGo - program na prácu s wpt,gpx,kml
Publikováno 14 červenec 2008 - 21:30
- opravená chyba čistenia htm adresára pri keškách s rovnakými názvami
- symbian doplnený o parameter dĺžky riadku
- colorado - inak kódovaný htm text - snáď to povedie ku stabilite takto načítaného listingu...
zdá sa, že UTF-8 asi nemá naimplementovaný tak ako by bolo treba...Táto vezia ukladá všetky znaky nad 127 ako xx;
Neviem vsak, ci to bude coloradu vyhovovat...otestujte a dajte vediet...
Inšpiráciou bola zmienka o GC1030G, s ktorou colorado zamrzlo...- ale ak za to mohli znaky – {en dash=#150=#8211} tak by problem mohol byť vyriešený
Stahujte tu
Publikováno 15 červenec 2008 - 19:16
- do kml pre Google Earth doplnený odkaz na gc.com kešky
- mail pošli len ak treba
- obrazovka exportov obohatena o filter diakritiky
- vrátená možnosť tvorby názvu kešky z "TR12+názov kešky"
Funkcia zisti verziu zatial nebude ...ono je to aj tak zbytocne:) pretoze verzie pribudaju castejsie ako Vy chodite na tieto stranky...
Odkaz na stiahnutie je tu
Na stiahnutie potrebujete heslo do galerie ale nemusite sa registrovat na galerii...
Publikováno 15 červenec 2008 - 19:51
Publikováno 15 červenec 2008 - 20:26
Publikováno 15 červenec 2008 - 20:50
Publikováno 15 červenec 2008 - 20:54
soubory stažené verzí 65 se do colorada načtou bez názvu, pouze se vzdáleností a směremklama napsal/a:
Update MoZiGo na verziu 1.1.1.65
- do kml pre Google Earth doplnený odkaz na gc.com kešky
- mail pošli len ak treba
- obrazovka exportov obohatena o filter diakritiky
- vrátená možnosť tvorby názvu kešky z "TR12+názov kešky"
Funkcia zisti verziu zatial nebude ...ono je to aj tak zbytocne:) pretoze verzie pribudaju castejsie ako Vy chodite na tieto stranky...
Odkaz na stiahnutie je tu
Na stiahnutie potrebujete heslo do galerie ale nemusite sa registrovat na galerii...
pokud zvolím zobrazit popis rovněž se neobjeví název a neobjeví se ani popis keše. Po otevření gpx souboru ve firefoxu jsem zjistil, že opravdu popis keší v gpx souboru chybí.
zašlu na soukromý mail vytvořený gpx soubor, který má po stažení touto verzí cca čtvrtinovou velikost než soubor předešlý
Publikováno 15 červenec 2008 - 21:10
Sorry , urobil som skolacku chybu, stiahnite si verziu 66...
Tu stahujte
Publikováno 15 červenec 2008 - 21:11
Publikováno 15 červenec 2008 - 21:19
Publikováno 15 červenec 2008 - 21:21
Publikováno 15 červenec 2008 - 21:23
které keše ti colorado nenajde.hopa napsal/a:
Zkoušel jsem export do colorada ve verzi .64. Coloredo exportovaný soubor nepřečetlo. Zkusil jsem export otevřít v poznámkovém bloku a kešky tam zapsané byly. Zkusil jsem ty samé kešky vyexportovat do MapSource a soubor jsem nahrál do Colorada a Colorado soubor bez problému četlo a kešky zobrazovalo (mimo logů, ty v tomhle exportu vůbec nejsou). Pro jistotu jsem zkusil nahrát včerejší soubor z předešlé verze MoZiGa a ten Colorado čte. Tak to vypadá na zádrhel ve verzi .64
já jsem to zkusil verzí 64 a keše se mi v coloradu objevují
Publikováno 15 červenec 2008 - 21:26
Publikováno 15 červenec 2008 - 21:29
Petr1868 napsal/a:
které keše ti colorado nenajde.hopa napsal/a:
Zkoušel jsem export do colorada ve verzi .64. Coloredo exportovaný soubor nepřečetlo. Zkusil jsem export otevřít v poznámkovém bloku a kešky tam zapsané byly. Zkusil jsem ty samé kešky vyexportovat do MapSource a soubor jsem nahrál do Colorada a Colorado soubor bez problému četlo a kešky zobrazovalo (mimo logů, ty v tomhle exportu vůbec nejsou). Pro jistotu jsem zkusil nahrát včerejší soubor z předešlé verze MoZiGa a ten Colorado čte. Tak to vypadá na zádrhel ve verzi .64
já jsem to zkusil verzí 64 a keše se mi v coloradu objevují
Zkoušel jsem keše z okolí (20km) Nového města na Moravě a ze Žďáru nad Sázavou. Jednotlivě jsem pak zkoušel GC1023E, GC102JG, GC104CQ.
Publikováno 15 červenec 2008 - 21:32
Publikováno 15 červenec 2008 - 21:42
klama napsal/a:
Skus pls 67 verziu - nasiel som tam este daco na co som pri tomto novom sposobe kodovania zabudol.
Ta priama ikonka zmizne ak sa podari odladit export /momentalne je to inak totozne/
:p:p:p:p:p:p
Sláva tobě vypadá to, že je vše jak má být.
:D:D:D:D:D
Ještě jsem prošel pár keší a je to dobrý !!!
Publikováno 15 červenec 2008 - 21:47
Publikováno 15 červenec 2008 - 21:51
klama napsal/a:
Skus teraz teda ked aj stovky naraz ...toto by uz malo byt blbovzdornejsie...zda sa mi ze americania sice akoze podporuju kodovanie UTF-8 ale to zial nefunguje na vsetky znaky ale toto "Escape web kodovanie" funguje spolahlivejsie...To je taky hybrid medzi Unicode a UTF_8. ...
Zkoušel jsem jich exportovat 110 a šlo to. Byly to ty kešky co jsem nemohl v dřívějších verzích z MoZiGa do Colorada dostat.
Publikováno 15 červenec 2008 - 21:58
Já mám ještě pořád problém že se do colorada nestáhly logy, přičemž v html souboru jsou a před tím se stahovaly a v nastavení moziga jsem nic neměnilhopa napsal/a:
klama napsal/a:
Skus teraz teda ked aj stovky naraz ...toto by uz malo byt blbovzdornejsie...zda sa mi ze americania sice akoze podporuju kodovanie UTF-8 ale to zial nefunguje na vsetky znaky ale toto "Escape web kodovanie" funguje spolahlivejsie...To je taky hybrid medzi Unicode a UTF_8. ...
Zkoušel jsem jich exportovat 110 a šlo to. Byly to ty kešky co jsem nemohl v dřívějších verzích z MoZiGa do Colorada dostat.
Publikováno 15 červenec 2008 - 22:21
Publikováno 16 červenec 2008 - 18:06
- opravená chyba pri číslovaní wpt pre Oziexplorer/ozimu to síce nevadí ale pre poriadok.../
- doplnené parametre pri exporte aj "addwpt","aj logy"ň
- export csv pre SmartMap - zatial nevyskúšané
Stahujte tu
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů