MoZiGo - program na prácu s wpt,gpx,kml
Publikováno 16 červenec 2008 - 18:15
Publikováno 16 červenec 2008 - 18:19
Publikováno 16 červenec 2008 - 19:03
Publikováno 16 červenec 2008 - 19:28
klama napsal/a:
V nastaveniach pre colorado urcujes len disk t.j v tvojom pripadeF:\ .Ved tam je naschval tak malo miesta aby ste tam nic okrem disku nedavali....
Díky za funkční radu
Předpokládám, že když nastavím disk karty v Coloredu bude efekt stejný. Je to tak?
Publikováno 16 červenec 2008 - 19:36
Publikováno 16 červenec 2008 - 19:48
Publikováno 16 červenec 2008 - 20:55
dnes jsem stáhl dva gpx soubory pro colorado asi po 300 keškách a zatím je vše v pořádku včetně logů. Díky za radu.Petr1868 napsal/a:
Já mám ještě pořád problém že se do colorada nestáhly logy, přičemž v html souboru jsou a před tím se stahovaly a v nastavení moziga jsem nic neměnil
Publikováno 17 červenec 2008 - 19:17
Publikováno 18 červenec 2008 - 9:01
Publikováno 18 červenec 2008 - 13:42
Publikováno 19 červenec 2008 - 8:51
klama napsal/a:
Nepovazoval som za rozumne pridaval k listingom info o TB,GC koli aktualnosti.Listing ma za ulohu pomoct pri hladani kesky a info o tom ci tam je TB,GC hladanie nijak neovplyvnuje...
Druha vec je ci je chtic nejako sledovat konkretne GC,TB, ak ano, ako by si si to predstavoval.?Skus to viac konkretizovat.
Neviem ci ma zmysel sa tym zaoberat....Asi, ked by som mal vlatny TB alebo GC, mozno by som uvazoval inak...ale zatial ho nemam.
Zlozitost a rozsah MoZiGa je uz znacna...ale nebranim sa dalsim doplnkom a funkciam, ktore by ale niekto mal aj vyuzivat....
Myslel jsem to jen jako informaci o přítomnosti TB/GC. Když se dívám kde bych mohl něco odlovit, stejně si nahraji aktuální informace z GC.com. I když to vlastně znamená jen aktuální logy.
Nijak na téhle funkci netrvám . Jen mě to napadlo jako možnost pro možné rozšíření.
Sledování putování TB/GC vlastního, či jiného v MoZiGo nemá smysl zavádět. Na to je opravdu lepší GC.com
Publikováno 20 červenec 2008 - 19:05
Publikováno 21 červenec 2008 - 6:50
Publikováno 21 červenec 2008 - 8:45
Publikováno 21 červenec 2008 - 10:14
dusivka- stahni si třeba gpsbabel-1.3.4 ten ti převede skoro všechno
Publikováno 21 červenec 2008 - 10:47
Ak mas na mysli gpx pre MS, tak tam si urcujes na stranke nastaveni cez "Pravidlá tvorby mena pri Gpx"
-Názvu kešky
-GCmeno
-Názov+GCmeno
-GCmeno+názov
-Skratka+Názov
no a keď použiješ to posledné tak...
Tu su vysvetlivky ako sa pouziva znacenie v skratenej podobe
TVTO - Typ kešky,Veľkosť,Terén,Obtiažnosť
TypT-tradičná,M-Multina,U-Rébus
Veľkosť M-Mikro,S-Malá,R-normálna,L-Veľká,N-neurčená,O-iná
Terén 1-5 /iba celé čísla/
Obtiažnosť 1-5 /iba celé čísla/
Teda TR12 znamená
Tradičná,Regular,terén=1,obtiažnosť=2
Publikováno 21 červenec 2008 - 10:56
Funguje toto i pro export do formátu pro colorado?klama napsal/a:
Bolo by vhodne uviest do ktoreho exportu...
Ak mas na mysli gpx pre MS, tak tam si urcujes na stranke nastaveni cez "Pravidlá tvorby mena pri Gpx"
-Názvu kešky
-GCmeno
-Názov+GCmeno
-GCmeno+názov
-Skratka+Názov
Teda TR12 znamená
Publikováno 21 červenec 2008 - 11:15
Publikováno 21 červenec 2008 - 11:56
klama napsal/a:
MoZiGo je urceny pre Ozi a iGo - ako uz jeho nazvu vyplyva...mozno keby sa volal MoZiTom tak...
Csv format, ktorý exportuje MoZiGo je určený pre POI loader garmin...
Velmi by som sa cudoval,ak by subor urceny pre iGO fungoval pre TomTom...
Gpx by vsak mali byt importovatelne, MoziGo ich vie exportovat niekolko druhov, podla cielovych zariadeni ...Ak nebude fungovat ziaden z gpx, posli mi na mail vzor csv dat, ktoré vyžaduje TomTom a nie je problem tam v daľšej verzii doplniť MoZiGo o export csv pre TomTom...
Tusil sem to:), mne uplne staci ta prvni volba - z oznacenych vybegeruj wpt pro ozi. To vysledek si pak uz prevedu. Ale nejde mne do exportu natahnout vic jak 30 cache najednou. Kdyz jich mam ve vyberu cca 200 - kliknu na export - chrochta to - napise ze do exportu prevedl 200cache a kdyz mrknu na kartu export tak je tam jen 30.
Diky moc, uz se pokusim neprispivat:)
Publikováno 21 červenec 2008 - 11:56
klama napsal/a:
Bolo by vhodne uviest do ktoreho exportu...
-Názvu kešky
-GCmeno
-Názov+GCmeno
-GCmeno+názov
-Skratka+Názov
Teda TR12 znamená
Myslel jsem u exportu pro mio. v igo poi exploreru vidim ten popis ve třetím sloupci ale už ho potom nenajdu v miu.buď tam neni nebo nevím kde mám hledat.mám mio 2006.V ozim v seznamu Wp popis najdu ale kdyby bylo za názvem MM12 bylo by to přehledný a nemusel bych přepínat mezi ozim a miem
17 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 17 návštěvníků 0 anonymních uživatelů