MoZiGo - program na prácu s wpt,gpx,kml
Publikováno 22 červenec 2008 - 9:28
Publikováno 22 červenec 2008 - 16:13
Publikováno 22 červenec 2008 - 16:18
klikneš na obrázek Inštalácia MoZiGo 1.0.0.69 stáhneš si ho do PC nainstaluješ a poté stáhneš nejnovější exe soubor a jím přepíšeš staženou instalaciedemsi napsal/a:
Zdravím ,asi jsem lama ale nemůžu se dostat k souboru mozigo na stažení, dostanu se přes heslo jen k jakýmsi fotografiím.Poraďte nevědomému.
Publikováno 22 červenec 2008 - 17:50
Publikováno 22 červenec 2008 - 17:56
v mozigu si musíš při stahování zaškrtnout volbu nalezené/moje Ne, jinak tyto kešky budeš při nahrání nového gpx souboru znovu viděthopa napsal/a:
Chci se zeptat jestli mám sám tenhle problém nebo je nás víc ?
1-
Stáhnu si do Colorada kešky z MoZiGa. Když keš odlovím označím si ji jako Nalezenou a v Coloradu se pak tahle keš zobrazuje už jen pod volbou Nalezené, v Seznamu keší už není. Sem je vše OK. Clorado vypnu. Zapnu Colorado podívám se do nalezených keší a dříve přesunutá keš ze seznamu keší k hledání do keší nalezených tam není.
Zkusil jsem stáhnout dvě kešky přímo z GC.com. Označit v GPS jako nalezené, vypnu, zapnu a keše jsou stále v nalezených. Tak jak to má být.
Díky
Publikováno 22 červenec 2008 - 18:38
Petr1868 napsal/a:
v mozigu si musíš při stahování zaškrtnout volbu nalezené/moje Ne, jinak tyto kešky budeš při nahrání nového gpx souboru znovu viděthopa napsal/a:
Chci se zeptat jestli mám sám tenhle problém nebo je nás víc ?
1-
Stáhnu si do Colorada kešky z MoZiGa. Když keš odlovím označím .........
Díky
Asi jsem to špatně napsal. Kešky exportuji z moziga jako nové, které jsem před tím nehledal. To co jsem popisoval se mi stává u nově hledané keše, kterou najdu a označím v Coloradu. Problém nenastává v Mozigu ale v Coloradu.
Můžeš to pls zkusit u sebe ? Vem si libovolnou keš v coloradu (ještě nenalezenou) označit jako nalezenou, vypnout colorado, zapnout colorado a podívat se jestli zůstane v nalezených ? Myslím tím keš, kterou jsi před tím exportoval z moziga jako keš, kterou budeš hledat.
Publikováno 22 červenec 2008 - 18:46
Publikováno 22 červenec 2008 - 18:50
zkusil jsem to a keška po vypnutí a zapnutí colorada zůstala v seznamu nalezenýchhopa napsal/a:
Asi jsem to špatně napsal. Kešky exportuji z moziga jako nové, které jsem před tím nehledal. To co jsem popisoval se mi stává u nově hledané keše, kterou najdu a označím v Coloradu. Problém nenastává v Mozigu ale v Coloradu.
Můžeš to pls zkusit u sebe ? Vem si libovolnou keš v coloradu (ještě nenalezenou) označit jako nalezenou, vypnout colorado, zapnout colorado a podívat se jestli zůstane v nalezených ? Myslím tím keš, kterou jsi před tím exportoval z moziga jako keš, kterou budeš hledat.
Publikováno 22 červenec 2008 - 19:03
Publikováno 22 červenec 2008 - 19:12
taktéž mám 2,51hopa napsal/a:
Můžeš prosím ješte zkusit zobrazení keší podle GCXXXX kódu a ne podle názvu keše ?
Taky u keší exportovaných z MoZiGa ?
Ještě mě napadá, jaký máš FW. Já mám ještě betu 2.51
Díky
I při zobrazení podle GCXXXX kodu u keší exportovaných z moziga zůstala zvolená keš po vypnutí colorada v seznamu nalezených
Publikováno 22 červenec 2008 - 19:21
Petr1868 napsal/a:
Můžeš prosím ješte zkusit zobrazení keší podle GCXXXX kódu a ne podle názvu keše ?
Díky
I při zobrazení podle GCXXXX kodu u keší exportovaných z moziga zůstala zvolená keš po vypnutí colorada v seznamu nalezených
Ještě mě napadá, jakou verzí MoZiGa jsi ty zkušební kešky exportoval. Já jsem tam měl ješte .68.
A pak už nevím. Díky
Publikováno 22 červenec 2008 - 19:23
mozigo 73hopa napsal/a:
Petr1868 napsal/a:
Díky
Ještě mě napadá, jakou verzí MoZiGa jsi ty zkušební kešky exportoval. Já jsem tam měl ješte .68.
A pak už nevím. Díky
Publikováno 22 červenec 2008 - 19:58
Publikováno 22 červenec 2008 - 20:23
Publikováno 22 červenec 2008 - 20:43
klama napsal/a:
To bude asi niektorym z tagov <groundspeak:found..
ktore MoZiGo nepouziva...
To ci som kesky nasiel alebo nie si riesm v PC a v jedo databaze, do garminu resp. PDA vzdy nahravam len doplnene aktualnosti.
Obycajne vyuzivam checkbox mnou najdene neponukaj...
To si v coloradu budes pozerat co si nasiel a co nie?
Musím říct, že se koukám (koukal bych) co jsem našel. Někam jedu, něco odlovím, zařadím do nalezených a jedu domů. Doma si sednu k GC.com, nastartuji Colorado podívám se co jsem našel a nemusím si pamatovat kde jsem chodil a kde jsem co našel. Prostě jen kouknu a vidím co mám. Ještě více se to vyplatí pro vícedenní cesty. Třeba na dovolené. Nemusím si nic pamatovat, nic zapisovat. Prostě jen kouknu do nalezených je jasno. Jasně, nemám tam všechny nalezené kešky, ale jsou tam ty, které jsem z nějakého důvodu ještě nezapsal na GC.com. Až je zapíšu vymažu je. Uričitě o tuhle funkci stojím.
Jestli je to nějaká záležitost v naprogramování MoZiGa tak prosím o to naprogramování .
Mám pro to něco udělat ?
Publikováno 22 červenec 2008 - 21:23
Publikováno 22 červenec 2008 - 22:34
- upraveny algoritmus odstranovania tagov pre colorado v spec. pripadoch
- doplnena funkcia prevodu JTSK->WGS84 -nie je overena v praxi!!!
Stahujte odtialto
Publikováno 23 červenec 2008 - 5:41
Publikováno 23 červenec 2008 - 9:46
Publikováno 23 červenec 2008 - 13:08
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů