MoZiGo - program na prácu s wpt,gpx,kml
Publikováno 24 July 2008 - 20:00
Vsetky chyby suvisia so zmenou kodovania na gc.com
- odstranena chyba reconnect po timeoute
- final wpt write
- nove wpt body - zle odfiltrovane meno ownera aj s linkom opravene
Ak si vsimnete, ze daco nefunguje dajte vediet...
Toto je len update, samostatne nefunguje, vyzaduje predchadzajucu instalaciu!!!
Stahujte odtialto
Publikováno 24 July 2008 - 21:45
Publikováno 24 July 2008 - 21:56
Publikováno 24 July 2008 - 22:00
Publikováno 24 July 2008 - 22:11
Sorry, verzia 79 bola chybna !!!
- odstranena chyba reconnect po timeoute
- final wpt write
- nove wpt body - zle odfiltrovane meno ownera aj s linkom opravene
Toto je len update, samostatne nefunguje, vyzaduje predchadzajucu instalaciu!!!
Publikováno 24 July 2008 - 22:34
Publikováno 24 July 2008 - 22:57
Publikováno 24 July 2008 - 22:59
Publikováno 24 July 2008 - 23:05
Publikováno 25 July 2008 - 6:06
Meraci bod je predsa vpravo pod Tucnym textom "Meraci bod"...do bodu 1 zbytocne daco ty napises - to je dynamicke polisko a sw to vzdy prepise svojou prepocitanou hodnotou.efec napsal/a:
Pokud dám správnou souřadnici do bodu č.1 tak jsou vzdálenosti OK, ale jen do chvíle než dám setřídit podle km. Pak to bod 1 přepočítá s uvedenou chybou a vše je opět špatně.
Tam mas mat tvoje domace /alebo vikendove,dovolenkove,ake chces/ suradnice. Tento meraci bod sa vzdy dynamicky prenasa do bodu 1 vo formate la,lo...
Vzdy ked tuknes na hlavnej page na mackadlo, ktore maju kesky zotriedit podla vzdialenosti od meracieho bodu, tak ako prve sa prevedie konverzia z formatu
N 49...proste z takeho formatu, aky pouziva geocaching do formatu la,lo - a zapise sa to do bodu 1 a vzdialenost sa uz potom pocita z bodu 1.
Predpokladam, ze Ty asi mas v tomto mieste zadany zle ten meraci bod!
Inak merazi bod sa uklada spolu s inymi nastaveniami cez mackadlo "Uloz do Ini"
Tento postup som si preveroval a konverzia a nasledne vypocty vzdialenosti su spravne takze neviem...
Nemozem suhlasit - jednak neviem ake prave tlacitko mas na mysli lebo ak myslis na to vpravo umeistnene to prepocita a ukaze len msgbox ci je to zadane spravne a iba tlacitko pod editacnym okienkom pre zadavanie meracieho bodu vykona prepocet a tento prepocet je spravny!Alebo - no neviem si vysvetlit preco by tebe ten prepocet neprebehol spravne....Pokud zadám do kolonky Meriaci bod souřadnice a pak kliknu na pravé tlačítko, přenese se do bodu č1 s uvedenou chybou.
Skutocne netusim kde je "pes zakopany" skus si tento postup prejst to musi ist o nejake nedorozumenie...
Prikladam aj dost nepodareny obrazok miesta kde sa nastavuje meraci bod...
Edit - obrazok mi nedovolilo ulozit:(
Publikováno 25 July 2008 - 11:38
Publikováno 26 July 2008 - 10:50
Publikováno 26 July 2008 - 13:21
Publikováno 26 July 2008 - 13:50
Publikováno 26 July 2008 - 21:55
Odstraňuje ešte dozvuky zmien na gc.com
- spoiler - zmenená cesta k nemu a pomenovanie - uź funguje/ti-na/
- niektorým ikonkám bola zmenená cesta a tak neboli nájdené/ti-na/
Inštalátor obsahuje aj GpxMinimalizátor 1.0.0.3 pre Colorado - zatiaľ neviem či v colorado robí to čo by robiť mal
- doplnené priame odkazy na help pre začiatočníkov v MoZiGo
Pripomienky, chyby na mail resp. do diskusie.
[http://galeria.geoca...bum=34]Stahujte odtialto [/url]
Pozor na Vase ini subory miest - pred instalaciou si ich zazalohujte lebo budu prepisane...
Na stiahnutie instalacneho suboru z galerie musite poznat/uhadnut heslo - nemusite sa registrovat...ak sa Vam to nepodari poslite mi sukromnu spravu alebo mail cez profil...
Publikováno 27 July 2008 - 16:36
- prinasa novu funkciu najdenia trasy z "Moj vychodzi bod" na stranke nastaveni ku keske a ulozenia trasy v podobe kml
- tuto trasu mozete pouzit ako vstup pre funkciu najdi kesky v okoli trasy!
- instalator obsahuje aj gpx minimalizator verzie 1.0.0.9 so zmeneou filozofiou vytvarania fantomovych kesiek - experiment
- musi to byt instalator ,lebo su pribalene nejake doteraz nepouzite subory
Tieto funkcie su uplne novum tak je mozne, ze som daco nedomyslel...
Cakam na spatnu vazbu.
http://galeria.geocaching-sk.info/thumbnails.php?album=34
Pozor na Vase ini subory miest - pred instalaciou si ich zazalohujte lebo budu prepisane...
Na stiahnutie instalacneho suboru z galerie musite poznat/uhadnut heslo - nemusite sa registrovat...ak sa Vam to nepodari poslite mi sukromnu spravu alebo mail cez profil...
Publikováno 28 July 2008 - 16:54
U mě taky: "Zde není žádný obrázek, který byste si mohl(a) prohlédnout". Prosím, co dělám špatně? Díky.klama napsal/a:
Cakam na spatnu vazbu.
Publikováno 28 July 2008 - 17:00
Mafi5bj napsal/a:
U mě taky: "Zde není žádný obrázek, který byste si mohl(a) prohlédnout". Prosím, co dělám špatně? Díky.klama napsal/a:
Cakam na spatnu vazbu.
To bude špatně zadaným heslem do galerie.
Publikováno 28 July 2008 - 21:03
Dnes jsem odlovil dvě keše obsahující bonusové číslo. Na tom není nic divného, takových keší je spousta. Problém byl, kam si čísla poznamenat a nezapomenout, kde jsem si to zapsal a uložil.
I tohle se dá s MoZiGem vyřešit. Stačí kešku načíst do Hlavní stránky, označit si ji (kliknout na ni nebo zafajfkovat). Pak stačí kliknout na ikonku Wordu v prví řadě ikonek pod oknem seznamu kešek. Otevře se okno kam si může člověk poznamenat co chce. Pak stačí okno uložit, zavřít a je hotovo. Obnovení/vyvolání okna je vlastně obdoba toho co jsem už napsal. Okno lze mírně krkoloměji vyvolat i kliknutím na Váš text v pravé horní části listingu kešky.
Colou touhle akcí se v adresáři MoZiGa - RTF vytvoří příslušný soubor s názvem kešky, ke které soubor patří.
Díky za tuhle funkci, určitě se bude hodit
Doufám, že jsem tím nikoho neotravoval.
Publikováno 28 July 2008 - 22:31
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů
-
Bing (1)