Přejít na obsah

Fotka

MoZiGo - program na prácu s wpt,gpx,kml

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1842 odpovědí na toto téma

#481 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 31 červenec 2008 - 17:28

Rieši nahlásené chyby - sortovanie kešiek podľa vzdialenosti za istých okolností prepisovalo zoznam - problem medzi On a Off line hľadaním s keśkami, ktoré majú v názve úvodzovky Prináša - voliteľné ukladanie zmenšených obrázkov 320x240px aj do virtual PDA - hľadanie cesty zo zadaných 5 bodov pomocou google maps -> vnútorné vyexportovanie do modulu hľadania pozdĺž trasy Specifikuj štartovací bod jednoducho kliknutím na mapku. Specifikuj cieľový bod jednoducho kliknutím na mapku.. Medzi štartom a cieľom budú vytvorené 3 neaktívne body. Neaktívne body, sa stanú aktívnymi, ak ich premiestnite, najlepšie do blízkosti uzla na mape. Tiež je možné ľubovoľne premiestňovať aj štartový a cieľový bod.Potom môžete kliknúť na "Nájdi cestu".Ak cesta nemôže byť nájdená tak znovu nastavte body a skúste to znova.
  • 0

#482 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 01 srpen 2008 - 8:15

Hm okno, ktore sa otvara na vyhladavanie pozdlz trasy sa otvara automaticky podla pozicie okna Moziga aby nezavadzalo....ale ak mate mozigo vyssie umiestnene tak to okno sa otvori upne hore a neda sa s nim hybat...musite okno moziga dat nizsie a znova aktivovat hladanie cesty...pomocne okno hladania pozdlz trasy sa otvori nizsie...
  • 0

#483 Kris_CZ

Kris_CZ

Member

• Members
  • PipPip
  • 17 příspěvků(y)

Publikováno 01 srpen 2008 - 9:34

Nešlo by vydávat nové verze v zipu bez instalace? Nemáme totiž admin práva na PC
  • 0

#484 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 01 srpen 2008 - 10:21

No pokial je to update - to znamena ak sa zmenia len verzie uz existujucich suborov, tak vzdy to je jasne. Ale ak pribuda do instalacie nejaky novy subor robim to cez instalacny balicek pretoze to je tak jednoduchsie ale najma ten installer sa isto nepomyli na rozdiel odo mna ked by som cosi mal davat do zipu...:) Snad mas v okoli akekolvek ine pc kde si to nainstalis a do Pc na ktorom nemas prava na instalaciu si to len prekopirujes...
  • 0

#485 energit

energit

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 163 příspěvků(y)

Publikováno 01 srpen 2008 - 17:44

nejdou mi exportovat POI do IGO8, kdyz dam na hlavni strance export tak mi to po chvili skonci " is not a valid floating point value vim, ze stale trvas na stahovani ze stranek pod heslem, to by klidne mohlo dal zustat pro nove uzivatele, ale neslo by pro stavajici uzivatele, udelat nejake upozorneni, ze je nova verze a mit moznost si to stahnout odkazem primo z programu?
  • 0
GARMIN NUVI 550 ACER DX900 E-TEN M700

#486 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 01 srpen 2008 - 20:22

Hm to bude nejaka konkretna zavislost na datach ...pretoze mne export prebehne dobre aj pre 2800kesiek - teraz som si to skusil... Samozrejme netvrdim, ze to nie je daka chyba programu, len s tvojho konstatovania nic nezistim... Skus export do wpt -ci prebehne ak ano potom len postupne musis zisitit ktory zaznam to spravi... @Heslo To som si nevymyslel ja! Na temu update som sa uz vyjadroval, zatial je to vsak nezaujimave..pretoze nove verzie su castejsie asi ako viaceri chodite na web...Mozno ked uz bude ustalene vsetko tak ako ma byt...a ked budem mat k dispozicii nejaky "ozajstny" web a nie galeriu tak potom...
  • 0

#487 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 03 srpen 2008 - 8:35

Mozigo 2008.8.3.9
- prináša zmenu v pomenovávaní listingov súborov htm v tvare nazovkesky_gcmeno.htm
- zmena v pomenovavani verzii na rok.mesiac.den.hodina
- odtranene nahlasene bugy spatneho generovania z htm->gc
- asi posledná verzia na galérii

Množiace sa problémy s duplictou mien pri rovnako pomenovaných keśkách ma prinútili zmeniť filozofiu pomenovávania súborov.
Nemusíte však svoje listingy sťahovať znova, pripravil som konverzný nástroj, ktorý to vykoná s vašou pomocou...
Nájdete ho v "Hladaj kesky v offline..."uplne dolu ...
Po spusteni mozigo prejde vsetky listingy a zmeni ich nazvy, zaroven urobi aj update gc zaznamov a ak mu nejaky htm nebude "chutit" tak ho premiestni do adresara htmback\.
Wpt subory pre Oziho samozrejme musite vygenerovat znovu - ak chcete aby vam atachment fungoval spravne...

http://galeria.geoca...ls.php?album=34

Treba uhadnut heslo
Ak sa to nepodari, kontaktujte ma cez SZ alebo PM/vpravo hore/
  • 0

#488 energit

energit

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 163 příspěvků(y)

Publikováno 03 srpen 2008 - 21:16

klama napsal/a:
Množiace sa problémy s duplictou mien pri rovnako pomenovaných keśkách ma prinútili zmeniť filozofiu pomenovávania súborov.
Nemusíte však svoje listingy sťahovať znova, pripravil som konverzný nástroj, ktorý to vykoná s vašou pomocou...
Nájdete ho v "Hladaj kesky v offline..."uplne dolu ...
Po spusteni mozigo prejde vsetky listingy a zmeni ich nazvy, zaroven urobi aj update gc zaznamov a ak mu nejaky htm nebude "chutit" tak ho premiestni do adresara htmback\.
Wpt subory pre Oziho samozrejme musite vygenerovat znovu - ak chcete aby vam atachment fungoval spravne...

staci to provest na PC? nebo se to musi udelat i na PDA?
  • 0

#489 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 03 srpen 2008 - 21:45

Koli rychlosti som to nerobil na PDA... V PDA to vymazes a nahras znova, uz aj s novymi wpt bodmi s attachmentom, ktory ukazuje na takto pozmenene subory... Resp. do VIRTPDA adresara a cez kartu prenesies, lebo AS je hoooodne pomaly.
  • 0

#490 energit

energit

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 163 příspěvků(y)

Publikováno 04 srpen 2008 - 19:35

ok diky
  • 0

#491 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2008 - 20:28

MoZiGo získal svoju domovskú stránku <b>MoZiGo</b>
Prináša to nasledovné zmeny
- na stránke je nutné sa registrovať kôli útokom rôźnych robotov a podobne
- registráciou automaticky získate kľúč, ktorým sa Vám MoZiGo plnohodnotne odomkne
- ak by ste sa neregistrovali, MoZiGo síce bude fungovať ale sú v ňom reštrikcie /gpx optimalizator funguje:)/

Nová verzia 2008.8.5.13 - je teda už k dispozícii na stiahnutie
Informácie sú stiahnuté tak ako budú k dispozícii na stiahnutie priamo z MoZiGa
[2008.8.15.13]
bug1=export do gcxxxx.htm opraveny /MedoMys/
bug2=do ini suboru sa uklada aj informacia o komprimacii obrazkov do VirtPDA/Pugzley/
add1=Zásadná zmena je v tom, že táto verzia programu funguje bez obmedzenia len pre registrovaných užívateľov tohoto webu.
add2=Program je naďalej free len na svoj plnohodnotný beh potrebuje kľúč odvodený od Vášho nicku, ktorý používate pri prihlasovaní na geocaching.com.
add3=Zistenie informacie o verziach priamo z MoZiGa

Web eśte len získava svoju podobu, ale základné veci okolo registrácie a stiahnutia sú už plne funkčne..ale aj tak chcem požiadať o zhovievavosť ak dačo nepôjde tak ako som si predsavzal...
Program je aj naďalej geokešerskej komunite k dispozícii free!
  • 0

#492 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2008 - 20:41

Prosim dajte vediet ci sa Vam podarilo - zaregistrovat na webe - dostali ste mail s povolenim aktivacie - prihlasili ste sa na svoj úćet a uvideli svoj MoZiGo key - MoZiGo s key beží tak jak má /na stránke nastavení vložte key a dajte uložiť do ini - ak je všetko tak jak má byť tak toto má ozelenieť inak to bude červené a s registráciou nie je dačo v poriadku...
  • 0

#493 Petr1868

Petr1868

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 283 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2008 - 20:55

klama napsal/a:
MoZiGo získal svoju domovskú stránku <b>MoZiGo</b>
Prináša to nasledovné zmeny
- na stránke je nutné sa registrovať kôli útokom rôźnych robotov a podobne
- registráciou automaticky získate kľúč, ktorým sa Vám MoZiGo plnohodnotne odomkne
- ak by ste sa neregistrovali, MoZiGo síce bude fungovať ale sú v ňom reštrikcie /gpx optimalizator funguje:)/

Nová verzia 2008.8.5.13 - je teda už k dispozícii na stiahnutie
Informácie sú stiahnuté tak ako budú k dispozícii na stiahnutie priamo z MoZiGa
[2008.8.15.13]
bug1=export do gcxxxx.htm opraveny /MedoMys/
bug2=do ini suboru sa uklada aj informacia o komprimacii obrazkov do VirtPDA/Pugzley/
add1=Zásadná zmena je v tom, že táto verzia programu funguje bez obmedzenia len pre registrovaných užívateľov tohoto webu.
add2=Program je naďalej free len na svoj plnohodnotný beh potrebuje kľúč odvodený od Vášho nicku, ktorý používate pri prihlasovaní na geocaching.com.
add3=Zistenie informacie o verziach priamo z MoZiGa

Web eśte len získava svoju podobu, ale základné veci okolo registrácie a stiahnutia sú už plne funkčne..ale aj tak chcem požiadať o zhovievavosť ak dačo nepôjde tak ako som si predsavzal...
Program je aj naďalej geokešerskej komunite k dispozícii free!

mám problém, sice jsem se zaregistroval na vašem novém webu a bylo mi nabídnuto stažení Update MoZiGo na verziu 2008.8.5.13 (souboru MoZiGo.exe 2,28 MB.)
Stáhl se mi soubor 6Bbuss+9.part na který když kliknu tak se objeví hláška, že soubor nelze otevřít a windows pro jeho otevření potřebují vědět v jakém programu byl vytvořen
  • 0

#494 Petr1868

Petr1868

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 283 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2008 - 21:05

klama napsal/a:
Prosim dajte vediet ci sa Vam podarilo
- zaregistrovat na webe
- dostali ste mail s povolenim aktivacie
- prihlasili ste sa na svoj úćet a uvideli svoj MoZiGo key
- MoZiGo s key beží tak jak má /na stránke nastavení vložte key a dajte uložiť do ini - ak je všetko tak jak má byť tak toto má ozelenieť inak to bude červené a s registráciou nie je dačo v poriadku...

registrace proběhla, mail jsem dostal a klíč jsem dostal také. Pouze mám problém se stažením exe souboru viz příspěvek výše
  • 0

#495 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2008 - 21:06

Skus prosim Ta prilohu stiahnut este raz, mozno som to poskodil ja, pretoze som tie data posielal na web cez ftp ... Ak sa Ti to stiahne premenuj to na na MoZiGo.exe... malo by to mat 2392064Bytov Budem hladat pricinu, preco sa to nepomenuje tak ako treba... Hm on uz pri stahovani ponukne nazov suboru "mozigo_zubor_net" - cize uz vtedy si to premenujte na Mozigo.exe... Teraz som si uvedomil, ze to je vlastne nazov webu - len su vymenene bodky za podciarniky;) Zeby to bol legitimna vlatnost tohoto redakcneho systemu "Drupal"? Nechce sa mi verit...
  • 0

#496 Petr1868

Petr1868

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 283 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2008 - 21:18

klama napsal/a:
Skus prosim Ta prilohu stiahnut este raz, mozno som to poskodil ja, pretoze som tie data posielal na web cez ftp ...
Ak sa Ti to stiahne premenuj to na na MoZiGo.exe...
malo by to mat 2392064Bytov
Budem hladat pricinu, preco sa to nepomenuje tak ako treba...

Hm on pri stahovani ponukne nazov suboru "mozigo_zubor_net" - cize uz vtedy si to premenujte na Mozigo.exe...

když jsem klikl na odkaz ke stažení objevila se hláška Zvolili jste otevírat
což je application/octez.stream z
http://mozigo.zubor.net

po přejmenování staženého souboru na mozigo.exe se ikonka souboru přeměnila na ikonku moziga ale po kliknutí mi nenabídlo kam se má instalovat a otevírá se verze 8.5.13 bez úvodní mapy
  • 0

#497 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2008 - 21:20

Toto nie je instalator ! je to len update exe na vyssiu verziu /uz podla velkosti suboru/...cize si ho prejkopiruj tam, kde mas instalovane Mozigo.
  • 0

#498 luda001

luda001

Member

• Members
  • PipPip
  • 19 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2008 - 21:23

Zivot jde dal, ted tu mame novy web..Nezbyva nez zamacknout slzu. Louskani hesela a dotazy na nej je minulost :) Tak Ti klamo preju "ostry obraz" a zachovej nam prizen ;)
  • 0

#499 Petr1868

Petr1868

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 283 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2008 - 21:25

klama napsal/a:
Toto nie je instalator ! je to len update exe na vyssiu verziu /uz podla velkosti suboru/...cize si ho prejkopiruj tam, kde mas instalovane Mozigo.

děkuji, už to funguje i s mapou. Díky
  • 0

#500 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 05 srpen 2008 - 21:26

@luda001 Takze Ti prebehlo vsetko tak jak treba a mas zeleny registracny editbox?
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama