MoZiGo - program na prácu s wpt,gpx,kml
Publikováno 05 srpen 2008 - 21:32
Publikováno 05 srpen 2008 - 21:32
Pokud tím míníš zelené políčko s jménem z GC.com tak to mámklama napsal/a:
@luda001
Takze Ti prebehlo vsetko tak jak treba a mas zeleny registracny editbox?
Publikováno 05 srpen 2008 - 21:46
Publikováno 05 srpen 2008 - 22:26
Publikováno 06 srpen 2008 - 19:37
je update MoZiGo na verziu
[2008.8.6.19]
bug1=Ochrana proti chybe #54 pri jpg spracovani - zmensovanie obrazku
add1=Mackadlo na umiestnenie MoZiGo do tray - zatial len zakladna funkcia
Nutna je registracia
Obratom by ste mali dostat aktualizacny mail a na webe pod Vaším účtom uvidíte key ktorým odomknete MoZiGo pre používanie s Vaším nickom.
Publikováno 06 srpen 2008 - 20:53
mám problém, stáhl jsem si touto verzí asi 700 kešek z okolí berouna a dal vyexportovat gpx soubor pro colorado. Když však tento soubor přenesu do colorada tak se žádné keše neobjeví. Když se podívám přes mapsource tak se objeví hláška, že uvedený soubor není platným souborem mapsource a nelze otevřít. Vyexportovaný soubor pošlu na mail.klama napsal/a:
Na domovskej stranke MoZiGo
je update MoZiGo na verziu
[2008.8.6.19]
bug1=Ochrana proti chybe #54 pri jpg spracovani - zmensovanie obrazku
add1=Mackadlo na umiestnenie MoZiGo do tray - zatial len zakladna funkcia
Nutna je registracia
Obratom by ste mali dostat aktualizacny mail a na webe pod Vaším účtom uvidíte key ktorým odomknete MoZiGo pre používanie s Vaším nickom.
Publikováno 06 srpen 2008 - 21:30
Zaujimave je, ze vzdy sa za VERSION IS BELOW nacita daco ine ...nechapem to.
V kazdom pripade budem hladat riesenie na takyto listing.
na http://mozigo.zubor.net najdes "opraveny" subor
Zaujimave je aj to ze z 5-tich pokusov som 4x nacital ten subor dobre /vyhovujuco/ ale raz blbo...Nechapem ako sa moze ten isty file stiahnut raz tak raz tak...keby som si to neskusil tak neverim, ze to je mozne...
A zistil som ze optimalizator na ten gpx nefunguje!!!!Tak to je pruser.
Publikováno 06 srpen 2008 - 21:49
děkuji, načetl jsem si nový gpx soubor bez této kešky a ten funguje jak v coloradu, tak v mapsourceklama napsal/a:
Skusil som to - problem robi keska GC10R5C
Zaujimave je, ze vzdy sa za VERSION IS BELOW nacita daco ine ...nechapem to.
V kazdom pripade budem hladat riesenie na takyto listing.
na http://mozigo.zubor.net najdes "opraveny" subor
Zaujimave je aj to ze z 5-tich pokusov som 4x nacital ten subor dobre /vyhovujuco/ ale raz blbo...Nechapem ako sa moze ten isty file stiahnut raz tak raz tak...keby som si to neskusil tak neverim, ze to je mozne...
A zistil som ze optimalizator na ten gpx nefunguje!!!!Tak to je pruser.
Publikováno 06 srpen 2008 - 22:19
Publikováno 06 srpen 2008 - 23:08
Neverim, co viem ludia stahovali aj podstatne viac a islo to/pozri si doporucene nastavenie IE v texte ku instalacii/ ...ale aj tak tiez doporucujem rozdelit si samostne stahovanie na mensie casti...alicek napsal/a:
Tak jsem to naistaloval, moc se mi to líbí. Jen kdyz jsem se do tho dal a chtel stahnout nenalezeno kesky v okoli 50 km v poctu asi 200, tak po 140 me groutspeak utnul. Asi se musí stahovat jen rozumne kousky.
Neni mi jasne, jestli je jiz integrována funkce optimalzace GPX souboru pro Colorado (rozdeleni listingu), zdá se mi, ze nikoliv.
Optimalizator nie je v cinnosti online, ale tak isto ako pre cudzie gpx ako je PQ a podobne to ttreba prehnat optimalizerom.
Len dnes som zistil na gpx od petr1878, ze subor vacsi ako cca 2.8 Mbytu tato verzia optimalizatoru nespracuje...
Mozno tych 500 kesiek by mohlo byt na hranici...neviem ale spracovanie takto velkych gpx budem musiet prerobit.
Publikováno 07 srpen 2008 - 13:49
Rieši
bug na keškách s chybným listingom typu GC10R5C
error #54 pri automatickom zmenšovaní obrázkov na 320x240px a pripojenom PDA cez AS
Prináša
import gpx s nie validnými gpx dátami - pokus o ich automatickú opravu
možnosť práce programu zo systray vpravo dolu - ako "mailový privat PQ server o novinkách"
home page tlačítko MoZiGo Home Page
Publikováno 07 srpen 2008 - 17:21
Publikováno 08 srpen 2008 - 8:42
Snad sa podarilo najst riesenie na poskodene listingy
[2008.8.8.8]
bug1=bug na keškách s chybným listingom typu GC10R5C - na niektorych PC sa listing ukonci tato verzia chybu v datach riesi inou metodou -
add1=vnútorné prepojenie na optimalizátor pre colorado pri exporte do gpx -
mali by fungovat aj niekolkotisicove zoznamy gpx /GSAK/ a aj pri poskodenych datach, ktore tato verzia "opravuje"
Na domovskej stranke
Publikováno 09 srpen 2008 - 9:50
Rieši odfilrovanie "náhodných ?" znakov a v redukovanom listingu sa neobjavia...Ahoj, nevím, proč se tak děje, ale poslední dny tento problém na GC.com rapidně narůstá. Některé listingy obsahují v jedné části sérii "paznaků", které tam nepatří. Řekl bych, že je to někde mezi částí "short description" a "long description" ? Dnes jsem to objevil už v docela velkém množství, např. keše GC1CFAD, GC1A510, GC1BJ0G, GC1CEVM, GC1PTGN, GC188C2, GC19RGB, 1XF3R, a další ... a stále přibývají další.
[2008.8.9.10]
bug1=prináša podporu pre kešky s inými znakovými sadami ako je cirilika atď...
bug2=opravuje pripájanie komentárou ku listingu - mnou nájdené
add1=priamo z kontextového menu zoznamu kešiek /pravá myš/ je možné updateovať listing vo vybranej kódovej stránke, buď windows-1250 alebo UTF-8
Na domovskej stranke
Publikováno 09 srpen 2008 - 23:45
Táto verzia sa od predošlej líši len touto platnosťou, preto nemá zmysel si staršie ani sťahovať...Inštalátor je však výnimka, ten má význam kôli ostatným súborom ktoré obsahuje. MoZiGo.exe už preplácnite súborom, pribaleným k tomuto textu.
- pridany limit na registrovanej verzii na max 100 page=2000 listingov
- neregistrovaná verzia stiahne len 20 kešiek
- optimalizátor resp. opravný program pre gpx a colorado funguje aj bez registračného kľúča
Publikováno 12 srpen 2008 - 8:42
Publikováno 12 srpen 2008 - 9:13
Publikováno 12 srpen 2008 - 10:55
Publikováno 12 srpen 2008 - 12:56
Stiahnite si novú verziu 2008.8.12.16 z domovskej stranky
Dajte vedieť či to bolo ono alebo som tam vyvrbil ešte aj dačo iné...
Zákerne na tejto chybe bolo to, źe Mozilla, ktorou som si zvykol overovať platnosť gpx čušala...
Cudzie gpx /GSAK,PQ/ optimalizator spracovaval dobre...
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů