Přejít na obsah

Fotka

MoZiGo - program na prácu s wpt,gpx,kml

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1842 odpovědí na toto téma

#541 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 15 srpen 2008 - 20:35

Pokial viem tak oregon je po sw stranke to iste co colorado...
  • 0

#542 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 16 srpen 2008 - 7:47

Množia sa reklamácie na to, že MoZiGo to alebo ono nedokáže stiahnuť, že to elebo ono nefunguje /nearest hľadania/... Skúste sa pls najrv presvedčiť či to ide na original gc.com, momentálne /od včera/ tam dačo zas skúšajú a raz nejde to a o chvíľu zas ono.;) Momentálne to zas tuším ide....
  • 0

#543 Z3Lva

Z3Lva

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2008 - 14:27

Mám kód do moziga který jsem získal registrací na webu, ale když ho vložím do kolonky v nastavení nic se neděje, je to pořád červené a žádné tlačítko na potvrzení sem nenašel, poradíte někdo?
  • 0

#544 Wachtici

Wachtici

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 51 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2008 - 15:15

Zapsat do ini a restartovat mozigo.
  • 0

#545 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2008 - 16:25

Mozigo spocitava overovaci kluc, ktory zadavas z tvojho nicku - preto nick, ktory pouzivas na mozigo.zubor.net musi byt totozny s tym co pouzivas v mozigu/resp. cim sa prihlasujes na gc.com... Tento nick nie je citlivy na velkost, takze moze byt velkymi alebo malymi pismenami - je to jedno. User s nickom Z3Lva na mozigo registrovany nie je, ale asi pouzivas iny pretoze nie je ani na gc.com... Pozor na "neviditelne medzery ",ak by si mal nadalej problemy kontaktuj ma mailom... Svoj meno si viete na mozigo webe zmenit sami...
  • 0

#546 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2008 - 18:27

Update MoZiGo 2008.8.19.19
Prináša

aut. rozdelenie wpt bodov do dvoch súborov ak sa počet dostane na 9900 bodov /Zdenek+Jana+Verca/
prepracovaná procedúra moje logy
export z označených kešiek do garmin zariadení z hlavnej stránky
drobné vylepšenia, doplnené hinty

• 0

#547 Mikas4444

Mikas4444

Member

• Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 19 srpen 2008 - 21:59

eres70 napsal/a:
Diky za upravu. U GC1535J v pohode. Ale narazil jsem pri zkouseni na GC1DO16 a tam je treba zkratit popis az na 320 znaku jinak telefon opet restartuje. Odstranoval jsem diakritiku, pocital platne znaky, mezery .... a nic logickeho jsem v tom nenasel. :-(
Co treba pro SYMBIAN vyhodit popis z wpt uplne. Pokud je jen klavesnice, k popisu se clovek procvaka dost krkolomne a alespon pro me je jednodussi otevrit si listing v html.
Jeste jednou diky.

S délkou asi problém nebude. Já narazil na úplně stejný problém, když si z GSAKu vyexportuju body do WPT pro Smartcom a používám defaultní nastavení, tak je vše OK, ovšem když jsem zkusil dát do popisu jen HINT, tak se mi program kousne (naštěstí mobil se nerezetuje). (jo a pod popisem GSAKu je okno pro odstranění problematických znaků ... že se tam mají vypsat ... tak to asi bude v tom ... jen nevím jaké)
  • 0

#548 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2008 - 5:00

@Mikas4444 A skusil si to s MoZiGo ? Ja tam problematicke znaky odstranujem automaticky a dlzku hintu si mozes nastavit ked aj na nulu... Nemam zariadenie na ktorom by som to overil, inak by som to uz davno odskusal...
  • 0

#549 I & T

I & T

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 32 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2008 - 5:25

Ahoj,jen bych se chtěl zeptat na hlášku při přihlašování platnost programu uplynula.dá se nějak odstranit a tím přihlásit?
  • 0

#550 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2008 - 6:05

Pokial je program vo vyvoji tak ma stale obmedzenu platnost... Na domovskej stranke mozigo.zubor.net najdes poslednu fungujúcu verziu. Od istej verzie programu/neviem to z hlavy/ si sám program zistí /Záložka Programové info/z netu a ukáže verzie aké sú k dispozícii. Stiahnuť si ju a nainštaliť ak treba si ale musíš sám, MoZiGo nemá aut.inštalátor... Odpoved na otazku teda je "Hláška zmizne len inštaláciou novej aktuálnej verzie"
  • 0

#551 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 20 srpen 2008 - 20:07

[2008.8.20.12]Update
Prináša
Moje logy doplnene o
'Attended' - geoeventy
'Found it' - klasicky log
'Webcam Photo Taken' - log webcamery /nie token/
Ak vam nesedela +statistika logov, mo+zno to bolo kôli tomu, že MoZiGo evidoval len Found it, ale v štatistikách je zahrnutý aj "Attended" - geoeventy a Webcam Photo Taken - logy z web kamery.

Sťahujte z domovskej stránky

• 0

#552 Jarous1

Jarous1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 337 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2008 - 11:23

Doufám, že se to tady ještě neřešilo ;) Vyhledávání na tomhle serveru odmítám používat, protože to je nepoužitelné, pokud nevím kde se co kdy řešilo a jaká správná slova použít... Takže se omlouvám případným mravokárcům... Když se udělá export kešek do GPX, třeba jak je přímo tlačítko pro export do Colorada, jsou v něm i informace o trackables ? V mém Oregonu jsem zatím ani u jedné kešky neviděl nic jiného než "trackables=0". Přitom na GC.com v ten moment v listingu nějaké GC a TB jsou...
  • 0

#553 I & T

I & T

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 32 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2008 - 11:56

Myslím že vidět tackables je na prd.Když si teď stáhnu kešky třeba jednoho okresu kam pojedu na dovolenou tak druhý den už je to hrozně neaktuální protože už GC nebo TB někdo mohl odvést.
  • 0

#554 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2008 - 12:06

Odpoved je jednoducha, MoZiGo TB a GC nijako neriesi, práve kôli krátkosti platnosti takejto info a zatiaľ si ich nijako nevsima..:) Čo však nebolo ..môže byť. Myslite si viacerí, že to stojí za to dávať do offline listingov=>gpx aj info o TB resp.GC?
  • 0

#555 Jarous1

Jarous1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 337 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2008 - 15:32

Aha :P No, mně by se to docela hodilo ;) Ale případnou absenci téhle vymoženosti klidně oželím, není to nejdůležitější B)
  • 0

#556 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2008 - 21:37

[2008.8.20.12]Update
add1=podporu Travelbugov a Geocoinov do listingov
add2=podporu TB&Geocoinov aj do gpx pre colorado - testovacia prevadzka

Evidencia TB v gpx pre colorado je zjednodusena - evidujem len zoznam oddeleny ciarkami, ktovie ci to bude clrdo vediet spracovat...experimantalna..prosim majitelia colorado odskusajte, ci to funguje .
Implicitne je to vypnute - takze si to musite zapnut v nastaveniach = checkbox TB&Geocoin - zatial sa to ani neodpamatava do ini...ak sa to osvedci necham to tam, ak nie tak...
Po prihlaseni stahujte odtialto

• 0

#557 Jarous1

Jarous1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 337 příspěvků(y)

Publikováno 21 srpen 2008 - 23:29

No Ty jsi přímo blesk ! ;) Jenomže mi to jaksi nechodí :( Mám sice Oregona, ale ty listingy by měly snad být stejné jako do Colorada, ne ? Třeba na téhle GC110M1 mi to stále zobrazuje nulu, přitom je v ní docela plno...
  • 0

#558 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2008 - 7:17

Sorry do vcerajsej verzii som na poslednu chvilu vniesol blbost a tak sa do gpx nic okolo TB neexportovalo...
[2008.8.22.8]Update-experimentalna verzia
- hladanie riesenia pre export TB&GC do colorado /zapnite TBexport v nastaveniach/
- export TB&GC do listingov s oznacenim datumu exportu

Skusam exportovat takto - "v jednom zazname o TB vsetko"
<groundspeak:travelbugs>
<groundspeak:name>"ZLODEJ",Zwilling Nora,Sandhill6061's Tools of the Trade Geocoin,GCS Team Geo Card no.7</groundspeak:name>
</groundspeak:travelbugs>

Hoci viem ze by som mal urobit zaznam pre kazdy TB&GC/ako to robi gs.com/, ale myslim si, ze ak by fungovala tato metoda , tak
by to bolo kratsie a nebolo by treba ID atdatd...

Stahujte po prihlaseni odtialto
  • 0

#559 Jarous1

Jarous1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 337 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2008 - 7:56

Zatím stále nic...
  • 0

#560 klama