Přejít na obsah

Fotka

MoZiGo - program na prácu s wpt,gpx,kml

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1842 odpovědí na toto téma

#1101 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3881 příspěvků(y)

Publikováno 20 March 2010 - 10:12

Update MoZiGo 2010.3.20.10

=================
- vyber trasy s urcenim vzdialenosti od nej, volba typov kesiek - velmi rychle stiahnutie zoznamu kesiek za pomoci metody GoogleEarth
=================

• 0

#1102 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3881 příspěvků(y)

Publikováno 23 March 2010 - 8:37

Instalačný balíček MoZiGo 2010.3.23.8 ================= - inštalačka prináša niektoré nové verzie súborov - najmä v sekcii hľadania popri trase - skúsenejší užívatelia môžu využiť inštaláciu bez ini sekcie - experimentalna verzia s exif datami do spoilera ================= Mozigo obrazkove spoilery stahuje do htm listingu od zaciatku. Do POIGPX ich moze "prilepi" k listingu. Pre export vo formate colorado gpx "ja ho nazyvam rich" kde je v jednom gpx vsetko - t.j.aj addwpt aj userwpt... V tomto nie je ziadna zmena ,ale zmena je v tom, ze sa do adresara profiles v garmine posiela upraveny obrazkovy jpg spoiler do ktoreho su "vlozene" gps suradnice finalu kesky.
  • 0

#1103 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3881 příspěvků(y)

Publikováno 26 March 2010 - 16:04

Instalačný balíček MoZiGo 2010.3.26.15

- chyba exportu gpx, pri addwpt ak v nazve wpt bola ciarka=Ń

+ export html ako jpg s exif informaciou o gps suradniciach pre garmin 450,550

• 0

#1104 marty206

marty206

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 90 příspěvků(y)

Publikováno 27 March 2010 - 10:22

Chtěl jsem se jen zeptat. V okně groundspeak-seek hledání se ztratil checkbox moje/nalezené nezobrazuj. A když si chci stáhnout kešky, tak mi stahuje mozigo i mnou nalezené. Dívám se šptně nebo tam checkbox vážně není? Nastavuje se to někde jinde?
  • 0
Ona tam někde bude

#1105 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3881 příspěvků(y)

Publikováno 27 March 2010 - 10:52

On tam je, ale je zablokovany od poslednej rekonstrukcie tejto obrazovky...Zatial k novej implementacii funkcie nedoslo. Aj tak preferujem odfiltrovat taketo kesky este vo vaze vytvarania dotazu v "Ine hladania"...tam mas tiez checkbox mnou najdene neponukaj! Ovsem tento bude fungovat len pre neanonymne stahovanie zoznamov... Ak vyriesim, to co riesim, doplnim to:)
  • 0

#1106 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3881 příspěvků(y)

Publikováno 27 March 2010 - 23:13

Instalačný balíček MoZiGo 2010.3.27.23
====================
- moje/najdene znova sprevadzkovane
- pribudli nove subory a preto instalacka
+ základná podpora exportu do SmartGpx - obrázky a html
+ spoilersync

• 0

#1107 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3881 příspěvků(y)

Publikováno 28 March 2010 - 20:05

MoZiGo - iba exe ® 2010.3.28.21
- chyba filtra pridavania do zoznamu na hlavnú stránku

• 0

#1108 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3881 příspěvků(y)

Publikováno 29 March 2010 - 21:23

MoZiGo - iba exe ® 2010.3.29.22

=================

- rezerva na pocet nalezov zvysena na 10000

- pomocka na aktualizaciu statistik z jedneho miesta - nova obrazovka...

- poicsv pre g60csx - vytvaraju fiktivne wpt body aby sa vyslal komplet text ku - plati len pre Multi a wpt typu QA

- export gpx pre 60csx pre QA wpt body vytvara fiktivne body aby sa vyexportoval cely "NOTE"

http://mozigo.zubor.net/

=================
  • 0

#1109 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3881 příspěvků(y)

Publikováno 31 March 2010 - 20:16

MoZiGo - iba exe ® 2010.3.31.21

- chyba stahovania pri obrazkoch kodovanych cez %20 a podobne

- upravený dialog mazania listingov a obrázkov v PDA cez ActiveSync

- doplnená skratka pre Vatikán - VA

• 0

#1110 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3881 příspěvků(y)

Publikováno 02 April 2010 - 16:59

MoZiGo - iba exe ® 2010.4.2.17

- chyba exportu do colorado ak bol listing v utf_8 a diakritika v mene kesera /Malý princ/
- chyba exportu do colorado ak bol listing v utf_8 a krajina s diakritikou
- chyba listingu ak bol shortdescription v utf_8 "seversky znak"
- prisposobenie napovedy zmene na gc.com

Riesil som daco ine, problem s hintom som si nevsimol, uz by to malo byt OK.
  • 0

#1111 Radekb

Radekb

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 44 příspěvků(y)

Publikováno 03 April 2010 - 9:53

Nejdříve bych chtěl poděkovat za nekonečnou práci na programu MoZiGo a potom bych chtěl upozornit na jeden problém, který mi nastal včera po nainstalování poslední verze a přepnutí kódování htm listingu do UTF-8. Používám export do formátu Mobipocket a najednou má program mobigen.exe problém se zpracováním zřejmě htm listingů v UTF-8 a to jen u některých keší (např. GC214DD, GC24T1W, GC1Z42B nebo GC21B3R). Pokud je označena pro export nějaká takováto problémová keš, tak okno mobigen jen problikne a nejde přečíst, co hlásí za chybu. Přepnul jsem si tedy kódování zpět na 1250 a už to zase funguje.
  • 0

#1112 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3881 příspěvků(y)

Publikováno 03 April 2010 - 11:20

"Nase" t.j. ceske a slovenske kesky treba pouzivat s cp1250... Listing v utf_8 som pravil kvoli severskym znakom...ale samozrejme to co popisujes je chyba, ktoru odstranim... Dik za upozornenie.
  • 0

#1113 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3881 příspěvků(y)

Publikováno 04 April 2010 - 8:31

Uz by malo byt jedno v akom kodovani sa ulozi listing...ak by vsak predsa len bol problem, v cp1250 by to malo ist vzdy...
  • 0

#1114 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3881 příspěvků(y)

Publikováno 06 April 2010 - 17:15

MoZiGo - iba exe ® 2010.4.6.18

- chyba exportu userwpt bodu v oddelovacej ciarke

- chyba v definovani cesty k POIloaderu

- doplnenie aktualizacie nadmorskej vysky v aktualizacii statistiky

- parsovanie archivovaneho zoznamu kesiek - prisposobenie zmene na gc.com

• 0

#1115 marty206

marty206

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 90 příspěvků(y)

Publikováno 08 April 2010 - 16:34

Chtěl jsem se zeptat, jak mám udělat, aby se mi listing vybrané kešky stáhnul jako .jgp? Dělám toto: Stáhnu na hl. stránce kešku na disk Dám export a vyberu HTM-Jak obrázky Dám Exportuj a nic se nestane. Co mám napsat do políčka Názor adresáře? Kde dělám chybu?
  • 0
Ona tam někde bude

#1116 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3881 příspěvků(y)

Publikováno 08 April 2010 - 19:02

Na obrazovke exportov nastav Garmin-MassStorage ako disk - napriklad E:\ - v skutocnosti nemusi byt garmin pripojeny, staci mu aj disk,alebo USB - ale program hlada adresar E:\Garmin a ak neexistuje da Ti o tom hlasku... Na zalozke Exportv/HTM-Ako obrazky je potom nazov adresara, kde to mozigo exportuje - implicitne je to "Profiles" ale mozes si tam dat co chces.. Je tam este moznost cieloveho adresara kopiruj aj sem...- priklad K:\ Urcis sirku a kvalitu kompresie, podpora PNG uz nie je - ozaj tam by mohol byt problem - treba tam mat navolene jpg...png uz nepodporujem, lebo do neho neviem zapisat exif informacie... Potom tam je volba otacania vysledneho jpg... Posledna volba je zapis informacia o suradniciach gps do exif obrazka...vygeneruje sa aj thumb s nazvom kesky... Po pouziti Exportuj by program mal do memo pisat spravy o priebehu konverzie l... 1.- Oznacenie kesiek ktore chcem expotrovat ako obrazky 2.- cesty 3.- Export

Přiložený soubor (y)

• 0

#1117 marty206

marty206

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 90 příspěvků(y)

Publikováno 08 April 2010 - 19:23

Děkuji za radu. Nastavil jsem to tak jak jsi mi poradil, ale ani tak se nic neděje. Zkoušel jsem obrázek nahrát do oregona i na flash disk, ale nic se neděje. Tlačítko se stlačuje ale nic se nikam neexportuje a ani žádná hláška nevyskočí...
  • 0
Ona tam někde bude

#1118 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3881 příspěvků(y)

Publikováno 08 April 2010 - 19:35

Nic sa nedeje ? a potom aky obrazok si nahral do oregona? Do okna Spravy o konverzii sa nic nezapise? Kde na disku mas nainstalovane mozigo?
  • 0

#1119 marty206

marty206

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 90 příspěvků(y)

Publikováno 08 April 2010 - 19:37

V okně zprávy o konverzi se nic neobjevilo. Mozigo mám nainstalované v C:\program files\mozigo
  • 0
Ona tam někde bude

#1120 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3881 příspěvků(y)

Publikováno 08 April 2010 - 19:46

Hm, ci nebude daky problem s odovzdavanim parametrov pretoze je v ceste medzera...toto som nijak zvlast netestoval a nikto nic neavizoval... Ak chces mozes na skusku nainstalit mozigo niekde do korena napriklad D:\Mozigo\ - nejde ani tak o mozigo ale o programy ktore mozigo vola cez parametre...Neboj mozigo nic nezapisuje do registrov takze to kludne mozes potom zmazat... Ja to skusim tiez v Program files...
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama