MoZiGo - program na prácu s wpt,gpx,kml
Publikováno 28 March 2008 - 23:03
Publikováno 29 March 2008 - 7:03
Pozri sa na toto...MedoMys napsal/a:
3. Když už konečně dostanu keše do seznamu na stažení, stává se, že se po chvíli objeví chyba, a stahování se kousne a nepokračuje. Nefunguje ani tlačítko Break. Takže pak vše znova Příkladem je třeba stahování kolem Brna, a na keši Lelkovadlo se to kousne a vyhlásí chybu.
lelkovadlo
Uz vies preco sa tato keska nenahra?
Dufam, ze si to stihnes pozriet skor ako to opravia:)
To su necakane chyby - tento druh som zaznamenal po prvy krat, lebo citujem groundspeak
Neverim, ze listing je k dispozicii iba PM...podla mna to nepojde nikomu, pokial chybu neodstrania.An Error Has Occurred
cache Hidden: N/A
Size: Difficulty: N/A Terrain: N/A (1 is easiest, 5 is hardest)
Sorry, the owner of this listing has made it viewable to subscribers only. Visit the premium member page to find out how to upgrade your account to a premium member.
Skusim Moziga naucit aj na takuto chybu...
Tebou uvádzané keśky - /skopíroval som cez clipboard/
Vydrýskův poklad
ale ani
Na Kraví hoře
som žiaľ nenašiel - tu by naozaj bolo vhodnejšie uviesť GCmeno
Editácia - doplnenie
Tak som zistil, ze originalne nazvy su
Vydryskuv poklad|Otter's treasure - GCZ38W
a
Na Kravi hore - GC110NC - neviem aky problem tu mohol byt lebo mne sa to nacitalo spravne
Medzi zakázané znaky v mene suboru bol pridany aj znak "|"
pretoze problem nebol sposobeny "ř", ale práve týmto znakom...
Podobne aj znak ' pridany medzi nepovoleny znaky v nazve - totiz nefunguje PDA attachnet s takymto suborom hoci inak je vsetko v poriadku!!!Bug wm6 alebo OziCE?
Nemusis vsetko odznova nahravat - pri stiahnuti okolia nejakeho bodu je vhodne, ak toho je viac, radsej preventivne tento zoznam ulozit - ak dojde k necakanemu padu da sa tento zoznam znova nacitat a pokracovat od kesky v zozname - samozrejme, ale problemovu kesku /lelkovadlo/treba zo zoznamu vyhodit, lebo sa chyba bude samozrejme opakovat...
Publikováno 29 March 2008 - 7:05
Publikováno 29 March 2008 - 7:14
Publikováno 29 March 2008 - 7:33
Edit: když se zamyslím nad důsledky, tak samozřejmě třeba s tím, že by seznam nebyl jmenný, ale seznam GC kódů atd. Jen aby byl co nejmenší zásah do programu, tj. jedno zatrhávací políčko + několik podmínek if "zatrženo" then "nazev" else "GC_id", jestli mi rozumíš ... ale jestli jsi zásadně proti tomu, pošli mě rovnou do háje, ať neobtěžuji !
Publikováno 29 March 2008 - 10:07
MoZiGo - iba exe 1.0.0.50
testovacia verzia
- doplnené o volitelný FullLog pre vybratú kešku/eLKa/
- doplnené voliteľne aj o listing v tvare gcxxxx.htm/MedoMys/
- MoziGo odolnejší voči chybe typu "lelkovadlo"
- polomer pridaný do ini
A iné neviditeľné zmeny - snáď som urobil čo najmenej nových chýb...
Testujte, kritizujte...
Skutocne filozofiu programu uz menit nebudem, hoci nazvy suborov podla gcxxxx by mi vela veci zjednodusili...A co tak dát jako volitelný parametr na výběr používat pro listingy buď název anebo kód ?
Urobil som kompromis:
Doplnil som volitelne kto xce moze si stiahnute a prekonvertorovane subory htm subory ukladat aj do GC adresara -nexel som koli tomu vyrabat dalsi specialny adresar a do adresara htm to tiez nexem dat.
Do PDA si to ale budete musiet skopirovat sami /trebars aj Mozigo managerom/...
Publikováno 30 March 2008 - 19:33
Inštalácia MoZiGo 1.0.0.51
- alternatívne pomenovávanie htm súborov aj podľa GCxxxx, filozofia programu však stále založená na menách offline listingov podľa názvov kešiek /eLKa/
- príslušne sa dá vyexportovať wpt súbor s takto definovaným attachmentom, na tento účel je pridané špeciálne tlačítko na exportnej page MoZiGo
- na hlavnej page pribudol checkbox "FullLog" na stiahnutie kešky so všetkými jej logmi
- zmena wpt parametra 7, Status - always set to 1 /Medomys/
- podpora wherigo
- vyššia blbovzdornosť pri chybných dátach z groundspeaku
Testujte, hľadajte chyby...
Publikováno 02 April 2008 - 18:11
- testovacia verzia
- hladanie v databáze offline listingov
- vylepšený dialóg pre "Mojelogy"
- lst súbory do adresára wpt_gpx\
Pomerne veľa zmien, tak prosím o zhovievavosť
Publikováno 04 April 2008 - 7:52
- testovacia verzia
- odstránená chyba pri exporte do garmin XT - už môže byť použítá čiarka aj v názve kešky /Suttorad/
- odchytenie vynimiek typu "lelkovadlo" - program pokracuje ďalej s vytvorenim reportu/MedoMys/
- užívateľsky voliteľné farebné značenie wpt bodov popredia aj pozadia/MedoMys/
- užívateľsky voliteľné pomenovanie addwpt bodov /MedoMys/
- podpora pre rýchle prepínanie medzi Storage Card, Flash Disk, SD MC card pre užívateľov s viacerými PDA s inými AS názvami/Pospecom/
Publikováno 04 April 2008 - 15:33
Publikováno 08 April 2008 - 11:52
Publikováno 08 April 2008 - 16:08
Skus byt konkretnejsi...lebo mne sa nepripletu...Pri ktorom hladani? - zo zoznamov alebo z offline listingov alebo odkial?Tak s poslední verzí MoZiGo(57) mám trochu problém. Při stahování keší se mi třeba do multi, co jsem si všimnul připlete mysterka Hvezda GC19Y0D nebo třeba tradicionalka Cihadlo GC14YMG. To je jen, čeho jsem si všimnul, možná tam budou i některé jiné, třeba i v tradičních nějaké multi atd.
Ja by som najprv skusil dat mysku tuknutim do mapy aby sa ten kruh najprv vykreslil a az potom menil polomer toho kruhu...Ale samozrejme tam doplnim ochranu...Při změně poloměru kruhu pro vyhledávání na mě pak vyskočí tato hláška: Floating point division by zero.
Publikováno 08 April 2008 - 16:28
Publikováno 08 April 2008 - 17:48
Publikováno 09 April 2008 - 11:32
Publikováno 13 April 2008 - 7:00
Publikováno 13 April 2008 - 10:30
Publikováno 13 April 2008 - 17:20
Publikováno 13 April 2008 - 18:25
7 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů