MoZiGo - program na prácu s wpt,gpx,kml
Publikováno 17 červen 2008 - 21:37
Publikováno 17 červen 2008 - 21:58
Aha tak Ty myslis na tie co nenasiel na tvojom disku - lebo tato funkcia ma za ulohu dopisat na koniec kazdeho listingu kde si nasiel kesku tvoj log - pripomenut Ti ppekne chvile...tuto funkci jsem jeste nepouzil, nicmene to sice vygeneruje nalezene, i kdyz to cca 60 vubec nenaslo
No a ked ten listing nenajde tak ho asi nemas v PC cize nema do coho zapisat - jednoducho si tie listingy stiahni a MoZiGo bude spokojny a Ty budes mat na pamiatku listing kesky aj s tvojim logom...Log je vzdy na spodku listingu ku keske...
Publikováno 17 červen 2008 - 22:09
klama napsal/a:
jednoducho si tie listingy stiahni a MoZiGo bude spokojny a Ty budes mat na pamiatku listing kesky aj s tvojim logom...Log je vzdy na spodku listingu ku keske...
jasny, rozumim, ale myslel jsem ze by to nejak slo udelat automaticky stahnout vsechny nalezene cache mnou, abych nemusel stahovat napriklad jednotlive kese co jsem nasel ve frankfurtu, nebo naopak kese navic ktere jsem nenasel, kdyz uz tam treba nepojedu
Publikováno 17 červen 2008 - 22:19
Publikováno 18 červen 2008 - 8:04
klama napsal/a:
Tak na to ma v inom hladani moznost by username(Najdene) - a tam napises svoje meno a mas to...ked das postahovat vsetky listingy mozes dat update moje logy a tak dookola...
ok večer zkusím, díky
Publikováno 18 červen 2008 - 18:37
tu
Okrem ineho prinasa zasadnu novinku!
Experimantalna verzia, ktora po nakonfigurovani smtp mailoveho servera dokaze zistit novinky na slovensku/cesku, stiahnut wpt a gpx body a poslat mail s upozornenim na nove kesky s wpt a gpx subormi ako s attachmentom...
Ak tuto funkciu chcete vyskusat musite si najprv nastavit smtp server /meno,heslo/...a zadat na aky mail mate byt upozorneny...
K nastaveniu sa dostanente iba z menu subor..
Samotna funkcia sa spusta z obrazovky OCFA dolu...
nateraz nie je nic automaticke...vyskusajte si to najjednoduchsie tak, ze si vymazete nejaky z novych suborov z adresara htm aby akoze Mozigo zistil ze pribudla keska...
Do buducna tam xcem dat nejaky scheduler alebo tak nejak...
Myslienka nie je moja ale
Nevím, jak se ostatní kešeři často vyskytují doma (nebo někde jinde) u počítače, ale já celkem minimálně, a ven si beru jen PDA (třeba i na víc dní). Proto bych toto viděl užitečné - před odjezdem si spustit MoZiGo, nastavit si místo, kam jedu, a pak bych případně na PDA dostával informace mailem, jestli se v daném místě, kde se pohybyju, neobjevila nová keška. SMS by sice byla ideální, ale to je asi prakticky neřešitelné. Poslání mailem by mělo být celkem jednoduché a bezproblémové. To je moje idea využití, a myslím, že by to byla celkem příjemná záležitost.
Publikováno 18 červen 2008 - 19:31
Publikováno 18 červen 2008 - 20:02
Publikováno 18 červen 2008 - 22:44
energit napsal/a:
nevím proč, ale při stahování cache coudenberg se mě Mozigo vždy kousne, zkoušel jsem to několikrát
Jedno urobim ine pokazim...nekonecny pribeh...
Stiahni si verziu 35...
Mozigo 1.1.1.35
Publikováno 19 červen 2008 - 6:23
Publikováno 19 červen 2008 - 7:00
Publikováno 19 červen 2008 - 10:08
Publikováno 19 červen 2008 - 19:24
klama napsal/a:
Jedno urobim ine pokazim...nekonecny pribeh...
Stiahni si verziu 35...
Mozigo 1.1.1.35
diky, stahnuto
Publikováno 19 červen 2008 - 19:55
MoZiGo - iba exe 1.1.1.36
Vlastný mailový upozorňovač na nové kešky v
- v krajinách Sk,Cz alebo podľa čísla
- v troch lokalitách v okruhu xxkm
- podľa kategórie, obtiažnosti atď.
- do tela napíše zoznam gcxxx s ich menami
- do prílohy pribalí wpt alebo gpx /Mapsource/ súbory
Nastaviteľna perióda kontroly noviniek
SMTP prepracovane aj na neoverované spojenie...
Zatiaľ len na jednu cieľovú adresu...
Publikováno 19 červen 2008 - 22:01
Podle tvé rady jsem si tedy rozdělil stahování na menší části, Při stahování mi mozigo nehlásilo žádné problémy. Po nahrání výsledného gpx souboru do colorada však jsou u některých složitějších a delších multinek nahrány neúplné listingy - jedná se o následující keše GC19J2Z , GCX7KW, GCZ45K, GC13P7E, GC18ZZH a možná některé další.klama napsal/a:
Radsej si to rozdel stahovanie na casti a az ked to budes mat postupne postahovane oznac vsetky a vyexportuj...
Este jedno urychlenie doporucujem - vypni si stahovanie obrazkov..tie mozes hocikedy dodatocne postahovat...
Mohl by někdo zkusit stáhnout tyto keše jestli to dělá pouze mě.
Publikováno 19 červen 2008 - 22:52
Publikováno 20 červen 2008 - 5:33
Publikováno 20 červen 2008 - 7:58
Líbí se vám můj statusbar? Udělejte si podobný podle mého návodu.
Publikováno 20 červen 2008 - 8:25
Petr1868 napsal/a:
Podle tvé rady jsem si tedy rozdělil stahování na menší části, Při stahování mi mozigo nehlásilo žádné problémy. Po nahrání výsledného gpx souboru do colorada však jsou u některých složitějších a delších multinek nahrány neúplné listingy - jedná se o následující keše GC19J2Z , GCX7KW, GCZ45K, GC13P7E, GC18ZZH a možná některé další.klama napsal/a:
Radsej si to rozdel stahovanie na casti a az ked to budes mat postupne postahovane oznac vsetky a vyexportuj...
Este jedno urychlenie doporucujem - vypni si stahovanie obrazkov..tie mozes hocikedy dodatocne postahovat...
Mohl by někdo zkusit stáhnout tyto keše jestli to dělá pouze mě.
Jsem PM tak jsem skoušel stáhnout GC přes tlačítko.
GC19J2Z končí předčasně větou "vice viz cache PPM No.10 Railway station"
KWGCX končípředčasně větou " Pamatuji se na pripady, ze z nemocnice byl propusten, dokumenty opatren a na nadrazi "
GCZ45K končí v pořádku
GC13P7E končí v pořádku
GC18ZZH končí předčasně větou "Historie bašty sahá do 15. století, kdy byl staven druhý (hradební) parkánový okruh kolem mesta Chrudimi."
našel jsem další co nejde GC15BWQ přes mozigo i PM
Přiložený soubor (y)
Publikováno 20 červen 2008 - 9:07
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů