ty,ty,ty & familly napsal/a:
docela jsem zmateny, nejde mi skorem nic a statistiky se nahravaj jak chtej, milniky ani nejdou nastavit, samo se to prepina a podobne, kdyz jsem nahral aktualizaci tak se mi vsechno puvodni smazalo apd.
Chapu ze to jinym funguje, ale nejsem pocitacovi expert a je to asi na mne moc slozity:(:(
Samotny update dat statistiky pozostava z troch krokov.
1. V prvom sa nacita povodna statistika
2.Sa preplacne novymy datami
3.Dojde k odoslaniu dat na gc.com
Ak dojde k chybe pri prenose v tretom kroku tak ja s tym ako programator zial nemozem urobit celkom nic...
Tu treba len skusit zopakovat pokus v inom case, ked je dostupnost webu lepsia.
Aktualizator/OCFA/ ma rozne nastavovacie checkboxy a jeden z nich ma nazov "vymaz zoznam na hlavnej" na co myslis, ze to asi je?
Milniky nejdou nastavit? Skutocne si ani len neviem predstavit co na tomto nejde..oznacim a dam vygenerovat - tu je len jedina podmienka a sice ze oznacene kesky uz musia byt spracovane predtym ...
Statistika moze pouzit iba tie data, ktore su predpripravene.
Samo se to prepina?Kedy, kde a co sa samo prepina?
Ja si dovolim tvrdit, ze sa nikdy nic samo nemoze prepinat, najskor sa to stalo tak, ze si odoslal nejaku casovo dlhu operaciu a nevyckal si kym skonci...a pokracoval si v nejakej dalsej ulohe.
Mozigo naozaj nie je urobene uplne blbovzdorne a ked sa ignoruju presypacie hodiny resp. nepockas na skoncenie nejakej ulohy tak sa moze "daco samo prepinat"...