MoZiGo - program na prácu s wpt,gpx,kml
Publikováno 12 leden 2010 - 23:38
PO ZMENACH NA GC.COM NEFUNGUJE STAHOVANIE HTML, BUDEM SA SNAZIT CO NAJSKOR PROGRAM PRISPOSOBIT NOVEMU STAVU
##########################################
Publikováno 13 leden 2010 - 15:02
================
Po zmenach na gc.com by mali fungovať základné funkcie, najmä sťahovanie listingov zatiaľ bez fičúr ...verzia by mohla byť univerzálna.
================
Zatiaľ nebolo veľa času na testovanie, ak sa stane, že program na nejakom listingu zamrzne, poprosím vás o jej kód aby som to mohol riešiť...
Publikováno 13 leden 2010 - 17:15
klama napsal/a:
MoZiGo 2010.1.13.13 Update
================
Po zmenach na gc.com by mali fungovať základné funkcie, najmä sťahovanie listingov zatiaľ bez fičúr ...verzia by mohla byť univerzálna.
================
Zatiaľ nebolo veľa času na testovanie, ak sa stane, že program na nejakom listingu zamrzne, poprosím vás o jej kód aby som to mohol riešiť...
Mně to stále vyhazuje okénko, že nejsem přihlášený. Ale dvě hodiny jsem teď strávil bádáním, co mi to vlastně napáchal poslední instalátor. Napřed mi to šoupl do datového adresář, pak zase do podadresáře v adresáři ProgramFiles/MoZiGo/MoziGo. Mezitím jsem zjistil, že stále instalátor nenastavuje údaj o adresáži kde se má spouštět takže databázi CGW jsem nakonec našel na ploše... Mezitím zmizela nějaká nastavení z INI souboru a i když jsem tam znovu musel vložit klíč ze tvého webu tak se do statistik nemohu dostat. Přitom vlevo dole mi svítí zelené políčko s uživatelským j¨ménem. Kudy kam ?
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 13 leden 2010 - 17:20
Publikováno 13 leden 2010 - 17:30
klama napsal/a:
Kvoli neustalim problemom uzivatelov, ktori si program instalovali do Program files som defaultnu cestu nasmerovat do dokumentov...
Samozrejme to mozes zmenit kde len chces...
Upozornujem, ze hladanie funguje len cez google mapku a region, nearest hladania riesim teraz...
Stahovanie basic listingu cez GCkod tiez funguje ale akykolvek chtic cez groundspeak hladania zatial vracia kraviny...
Prosim nejake dbazy cwg a statistiky nechaj na potom, terazky treba riesit basic funkcie...
Souhlasím, základní funkce je , jak dosáhnout přihlášení na gc.com ?
Přiložený soubor (y)
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 13 leden 2010 - 17:44
Ibaze pouzivas nejaku funkciu ktora terazky nefunguje a program si "mysli" ze to chybou prihlasenia...
Pouzivaj len to co vie !!!
Pisal som ze nefunguje z nearest hladania nic okrem hladania podla gckodu
Ine hladania idu iba z google mapky cez region ...
Samozrejme offline hladania funguju normalne....
Publikováno 13 leden 2010 - 17:48
Publikováno 13 leden 2010 - 17:53
no dobrá, netušil jsem že i když nemám zaškrtnuté "Aktualizuj nalezené" tak že to poleze na server. Mysle jsem, že se spokojí s tím co má stažené od dřívějška a budu třeba moct ladil puntíky na mapě které po jednom update odputovaly směrem západním...klama napsal/a:
Ked si zeleny tak prihlaseny si!!!
Ibaze pouzivas nejaku funkciu ktora terazky nefunguje a program si "mysli" ze to chybou prihlasenia...
Pouzivaj len to co vie !!!
Pisal som ze nefunguje z nearest hladania nic okrem hladania podla gckodu
Ine hladania idu iba z google mapky cez region ...
Samozrejme offline hladania funguju normalne....
Publikováno 13 leden 2010 - 18:06
Publikováno 13 leden 2010 - 18:18
klama napsal/a:
@maxinoha
Kvoli reklame, ved Ti to aj tak nefunguje tak naco ?
Reklamě ??? Tak tomu nerozumím.
Chěl jsem zkusit novou verzi, zda jsi třeba neopravil chyby, které se mi projevovali.
Ale když myslíš - akorát si myslím, že právě zablokování nějakého uživatele bude pro tebe právě špatná reklama - protože si každý teď bude muset rozmyslet, zda se má učit pracovat s MoZiGo, když nemá jistotu zda jej někdy nezablokuješ.
Publikováno 13 leden 2010 - 18:26
Publikováno 13 leden 2010 - 18:47
Například:
- nepočítal jsi z větším množstvím odlovených keší a tim pádem většími statistikami
- jednou jsi měl problém s češtinou
- na několika místech jsem tě upozornil na to že jsi nepředpokládal & v nicku
- navrhl jsem ti vzhled seznamu TB
atd...
Možná by jsi se měl zamyslet nad množstvím aktualizací programů a funkcí - myslím že málo který uživatel využije všechny funkce - možná by bylo dobré udělat verzi MoZiGo light, která by obsahovala minimum tlačítek (aspoň by se na ně vešly pořádné nápisy) nedělala by vůbec statistiky, a export by byl jen na nejvíce použivané zařízení.
Prostě jen základní nejdůležitější funkce:
- stažení seznamů keší podle oblasti nebo podel trasy
- selekce podle typu a velikosti keší
- stažení listingů bez obrázků
- export GPX pro nejrozšířenejší zařízení
Publikováno 13 leden 2010 - 19:24
Publikováno 13 leden 2010 - 19:37
klama napsal/a:
Budem rád za každú konštruktívnu spätnú väzbu...
No jo, kdyz si nekdo vezme autorava slova k srdci ... Asi je upozorneni na nedostatek nekonstruktivni - alespon z toho jsem byl narcen ja. Ale FW nechci!
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 13 leden 2010 - 19:38
Publikováno 13 leden 2010 - 21:04
Toto nie je inštalačka ale update, inštalačku nájdete na mozigo webe nižšie!!!
================
Po zmenach na gc.com fungujú už aj nearest hľadania okolo bodu, krajiny, autora atď...
================
Dik za spätnú väzbu
Publikováno 13 leden 2010 - 22:53
Publikováno 13 leden 2010 - 23:08
Publikováno 13 leden 2010 - 23:39
Publikováno 13 leden 2010 - 23:48
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů