Přejít na obsah

Fotka

MoZiGo - program na prácu s wpt,gpx,kml

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1842 odpovědí na toto téma

#1021 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 898 příspěvků(y)

Publikováno 15 leden 2010 - 11:06

Zdá se, že to funguje. Ale hodně dlouho jsem zápasil s pro tebe jednoduchou funkcí - stáhnout znovu listingy. Neustále mi to psalo že listing není, nebo ho to nestáhlo a sahalo to někam do svých adresářů. A i když byl listing v hlavním okně v pořádku, tak v nalezených datech bylo stále GPS -1,-1 .... Nakonec jsem sáhl k radikálnímu kroku a nahradil všechny adresáře které měly jen náznak že obsahují data keší zálohou ze začátku roku. Ted když jsem dal statistiky, tak se mi dotáhly nové keše a už to neprotestuje.
  • 0

#1022 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 898 příspěvků(y)

Publikováno 15 leden 2010 - 11:16

Nějak jsem to přechválil.... Stiskl jsem !Obl,Mil,FTF,Kraje" a tam "Nacti seznam". Pomaličku to chroustá a občas vyhodí chybu: bez súradníc Listing:Copak je to za vez?je stiahnutý bez súradníc Listing:Jak dnes bude?je stiahnutý bez súradníc Listing:Sumny Prostejov #1 - vila Frantiska Kovarikaje stiahnutý bez súradníc Listing:PRvni Alchymistova Kesje stiahnutý bez súradníc Listing:Gradacni vez - Saraticeje stiahnutý bez súradníc Listing:Fifty-two / beautiful viewje stiahnutý bez súradníc Listing:Bitva u Lodenic 1185je stiahnutý bez súradníc Listing:Horse Tributeje stiahnutý bez súradníc Listing:TB hotel v "Pernikove"je stiahnutý bez súradníc Listingy přitom netahá z webu (přihlašovací pole je modré)
  • 0

#1023 Maxinoha

Maxinoha

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 177 příspěvků(y)

Publikováno 15 leden 2010 - 11:39

2010.1.15.9 Update
Zkusil jsem cvičně stáhnout několik tradiček, ale exportovaný GPX pro Colorado neobsahuje logy předešlých kačerů.
http://www.maxinoha....00115105801.zip

Ještě jsem si všimnul, že i když mám zvoleno při stahování listingů Obrázky nie tak se obrázky do listingů stahují.
  • 0

#1024 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 15 leden 2010 - 11:42

Hech na gc.com opat zmenili v listingu podla guid dentifikaciu GC kodu a uz neposielaju identifikaciu podla cache_details.aspx?wp= Takze toto budem musiet zmenit...a vymysliet daco univerzalne...
  • 0

#1025 ProKesTom

ProKesTom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 092 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2010 - 17:30

WEB "mozigo.zubor.net" mi při přihlašování tvrdí, že ani moje jméno, ani e-mail nezná, ale pokud zkusím založit nový účet na jméno prokestom, napíše, že už je použitý. Co s tím? :( :@
  • 0

#1026 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2010 - 0:08

2010.1.16.23 Update
Toto je len update !!!
================
- nálezy na založených, bilancia
- zoznam kešiek z "groundspeak" už zas zvýrazňuje ikonkami a farbou dočasne nedostupné a nájdené
- export pre garmin/colorado doplnený o logy
- mnm a hodnotenie do listingov
- sablona.htm - teoreticky si pomocou nej moze user zmenit vzhlad htm stranky
================
Vdaka za spatnu vazbu, postupne to zacina fungovat...

• 0

#1027 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 898 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2010 - 12:43

Je mi líto, ale chová se to úplně stejně. Opět mi to hlásilo na skoro všech keších souřadnice -1,-1. Opět jsem přemazal 4 adresáře (GC, FoundGC, GUID, HTM) ze zálohy. Statistika nějak prošla, dotáhla si nové kešky. Pak jsem znovu přešel do "Mil,Obl,FTF,Kraje", dal "Načti seznam" a mám tady: Listing:BB# 2/Brnenské budovy/ aneb...je stiahnutý bez súradníc Listing:CoWoX#08 : SandStone Slumje stiahnutý bez súradníc Listing:ENVELOPAje stiahnutý bez súradníc Listing:POULICNI DRAHA ZNAMA I NEZNAMAje stiahnutý bez súradníc Listing:zahadny stoparje stiahnutý bez súradníc Listing:Labilne Lascivni Lakadloje stiahnutý bez súradníc Listing:Copak je to za vez?je stiahnutý bez súradníc Listing:Jak dnes bude?je stiahnutý bez súradníc Listing:Sumny Prostejov #1 - vila Frantiska Kovarikaje stiahnutý bez súradníc Listing:PRvni Alchymistova Kesje stiahnutý bez súradníc Listing:Gradacni vez - Saraticeje stiahnutý bez súradníc Listing:Fifty-two / beautiful viewje stiahnutý bez súradníc Listing:Bitva u Lodenic 1185je stiahnutý bez súradníc Listing:Horse Tributeje stiahnutý bez súradníc Listing:TB hotel v "Pernikove"je stiahnutý bez súradníc Listing:Chytte Betaxeje stiahnutý bez súradníc Listing:GEODETUV SENje stiahnutý bez súradníc Listing:Dogee's TB Hotelje stiahnutý bez súradníc Listing:PETR SEDAje stiahnutý bez súradníc Listing:Kamenna babovkaje stiahnutý bez súradníc Listing:Nulpirnaje stiahnutý bez súradníc Listing:Drivi v LESEje stiahnutý bez súradníc Listing:Nove Dvoryje stiahnutý bez súradníc Listing:Divny zamekje stiahnutý bez súradníc Listing:Kde je?je stiahnutý bez súradníc Listing:Pravopisna cacheje stiahnutý bez súradníc Listing:Zlatokopeckaje stiahnutý bez súradníc Listing:BB#11 N/Brnenske budovy/ aneb...je stiahnutý bez súradníc Listing:CokoKesje stiahnutý bez súradníc Listing:TPG #4 - Co to hraje?je stiahnutý bez súradníc Listing:FRIERENBERGEROVO DELOje stiahnutý bez súradníc Listing:Salina na Jarosceje stiahnutý bez súradníc Listing:U Drakaje stiahnutý bez súradníc Listing:Druha trolejbusovaje stiahnutý bez súradníc Listing:BB# 4 /Brnenské budovy/ aneb...je stiahnutý bez súradníc Když jsem se do souborů díval (konkrétně olomoucká keš ENVELOPA), tak v adresáři GUID je v souřadnicích mezi hodnotou stupňů a znaménkem ještě znak o hexa hodnotě C2. Nevím kdy jak a proč se tam dostal. Možná to dělá ten binec.
  • 0

#1028 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2010 - 13:34

Evidentne chyba parsovania...ten znak by poukazoval na nespravnu identifikaciu kodovych stranok... Mozes mi poslat subor mozigo\tmp\arne1_MojeLogy.htm? mozigo(zavinac).zubor.net Skusil by som si dako nasimulovat tebou popisovany stav... Dik
  • 0

#1029 Jarous1

Jarous1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 337 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2010 - 14:02

Tohle mi to hlásí už od poslední instalačky... Ale nemusíš to řešit okamžitě, po odkliknutí OK ta mapa normálně najede, takže to není nic podstatného. Mám IE 8... V práci na IE 6 SP2 je to v pohodě.

Přiložený soubor (y)

• 0

#1030 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2010 - 16:47

2010.1.17.16 Update Toto je len update!!! ================ - spolahlivejsie a univerzalnejsie parsovanie htm kodu pri spracovavani statitsiky - ikonky logov do listingu - generovanie prezentacie prisposobene zmenam !!!Mapky v statistikach este nezmenene!!! ================ Dik za spatnu vazbu... @Jarous1 Ta chyba je chyba, ktoru zahlasi javascript, ktoremu mozigo odovzdava parametre cez htm stranku pri starte, pozri do nastavenia vychodiskoveho bodu pre google mapu, ci tam nie je daky preklep...
  • 0

#1031 Jarous1

Jarous1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 337 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 19:56

Citace

klama napsal/a:
@Jarous1
Ta chyba je chyba, ktoru zahlasi javascript, ktoremu mozigo odovzdava parametre cez htm stranku pri starte, pozri do nastavenia vychodiskoveho bodu pre google mapu, ci tam nie je daky preklep...

Tak jsem nejdříve vyzkoušel ten výchozí bod, ale nepomohlo to. V práci ho dokonce mám nastaven na v Levoču u vás v SK :D a funguje to.
Před chvíli jsem ale přepsal ten egeoxml.js souborem z práce a najednou se to rozeběhlo... Přitom mezi oběma byl rozdíl jen v prvním řádku, doma jsem ho měl prázdný, resp. celý text posunutý níže o ten jeden řádek... Nechápu jak se tohle mohlo stát...
  • 0

#1032 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 21:54

Nem rozumiem tomu, ten subor je sucastou instalacky a viacmenej je len na citanie, mozigo ho priamo nepouziva...neviem si predstavit ako sa moze poskodit... Tusim aj Sobikovi mi reklamoval rovnaky problem, ale tiez som mu radil len to co aj tebe, ani vo sne by ma nenapadlo, ze nejaky skriptik bude po instalacke zmrseny ...To su veci...
  • 0

#1033 Jarous1

Jarous1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 337 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 22:11

Já to taky nechápu :) Přitom měl původní datum i čas svého vytvoření...
  • 0

#1034 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 898 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2010 - 13:47

Takže, co jsem dneska udělal: Smazal jsem obsah adresáře "GUID" a nezdá se, že by to programu nějak vadilo. Souřadnice u keší má všude a ty divné znaky ho nepronásledují. Postupně jsem zkoušel kontrolovat další se¨kce statistiky, i výšky prošly v pořádku. Nový zádrhel nastal u "okresů". Okresy pro Česko a Slovensko se opravily správně. Při pokusu o Rakouské doško k ohlášení změny "okresu" pro všechny nalezené rakouské na prázdný.
  • 0

#1035 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2010 - 21:38

2010.1.19.22 Update Toto je len update!!! =============== - chyba kodovania pri exporte addwpt bodov pre Colorado =============== Dik za spatnu vazbu, zaujimave je, ze Mozilla bola s tym gpx spokojna ale Mapsource nie, teraz uz aj MS čuší, tak snáď to bude už ok.
  • 0

#1036 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2010 - 23:46

Hladam mapku Ceska, ktora by sa hodila do statistik v MoZiGo!!!...
Tu su moznosti, ktore uz mam spracovane ale najviac sa mi paci ta Slovenska, verim ze dakto bude mat vacsie stastie ako ja pri hladani...
Ake su podmienky ?
Rozmer minimalne 750 pixlov na sirku...viac samozrejme moze byt.:)
Dik za spolupracu a navrhy...

• 0

#1037 PabloM64

PabloM64

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 224 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2010 - 0:42

Našel jsem např. tuto:
http://chalooopka.un...mapaCR-hory.jpg mapu.
  • 0

#1038 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2010 - 7:44

No ta sa paci. dik skusim naciachovat a dam na otestovanie...
  • 0

#1039 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 898 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2010 - 9:56

Ahoj,

možná jsem objevil lepší:

http://www.zemepis.c...apycr/ozmcr.jpg

Chtělo by to akorát oříznout a trošku poštelovat barvy, osobně bych přidal gamu aby to bylo světlejší.

Mimochodem, co s tím Rakouskem ?
  • 0

#1040 MedoMys

MedoMys

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 720 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2010 - 11:07

Dovolil bych si navrhnout, jestli by nebylo možné vložit do statistiky i mapu s nálezy, kterou je možné generovat přímo zde ?
Viz. např. http://www.geocachin...yp=crkrajemesta
Generování na stránce http://www.geocaching.cz/nalezy.php, možná by šlo pro naplnění využít rovnou data z MoZiGo ...

K mapce ČR - mě připadne stávající, možná tedy mírně ořezaná, viz.
http://ashtray.jz.gt...~medomys/CZ.jpg
mnohem přehlednější, než dvě výše zmíněné. A zkalibrovaná je naprosto přesně ;)
Pokud bys chtěl bez popisků (i když tím je těžší se v ní orientovat), tak se mi líbí Darkova http://www.darksnest...c/cachemapa.jpg

Popřípadě - v nastavení statistiky je možno konfigurovat kalibraci - bylo by tedy možné kromě kalibrace i zvolit odkaz na mapu, která se bude zobrazovat (kdyby chtěl někdo použít jinou) ?
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama