Jak začít?
Publikováno 11 březen 2008 - 18:29
Publikováno 11 březen 2008 - 19:03
Mir napsal/a:
Jsem začátečník a chtěl bych se zeptat jaký GPS navig. by byl dobrý pro začátek?tak do 5 tis?
Začni třeba tím, že se podíváš do nějaké debaty "jakou GPS", řeší se to tu skoro pořád.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 11 březen 2008 - 19:04
Publikováno 11 březen 2008 - 19:06
Publikováno 11 březen 2008 - 19:44
Mir napsal/a:
nebo jestli za tu poměrně stejnou cenu je lepší koupit PDA s GPS?
Nejlepší je hledat bez GPSky. Alespoň než zjistíš jestli tě to bere a má smysl investovat do nějaké navigace.
Publikováno 11 březen 2008 - 19:51
Publikováno 11 březen 2008 - 20:03
Mir napsal/a:
nebo jestli za tu poměrně stejnou cenu je lepší koupit PDA s GPS?
Ukaž mi, kde koupíš PDA s GPS za 2500
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 11 březen 2008 - 20:16
Mir napsal/a:
Dozvěděl jsem se o GeoC před týdnem a 100% vím že mě to bavit bude.
Nechci prudit, ale tohle si říká na začátku asi každý.
Záleží na tom, jaké další aktivity provozuješ a zda přístoj využiješ i jinak než při GC (jednoúčelová navigace, nebo PDA s GPS modulem a navigačním softem).
Publikováno 11 březen 2008 - 20:20
No... Já třeba na začátku tvrdil, co je to cipovinu, když kamarád šplhal po radnici a lovil nějákou cache
záleží na tom, jaké další aktivity provozuješ a zda přístoj využiješ i jinak než při GC (jednoúčelová navigace, nebo PDA s GPS modulem a navigačním softem).
A v neposlední řadě záleží, kolik jsi schopen do toho zainvestovat bez toho, aniž by tě pak mrzely ty peníze, kdyby Tě to přestalo bavit...
Publikováno 11 březen 2008 - 20:27
Bo.T.L. napsal/a:
Mir napsal/a:
Dozvěděl jsem se o GeoC před týdnem a 100% vím že mě to bavit bude.
Záleží na tom, jaké další aktivity provozuješ a zda přístoj využiješ i jinak než při GC (jednoúčelová navigace, nebo PDA s GPS modulem a navigačním softem).
asi jen kvuli GC.
Publikováno 11 březen 2008 - 20:30
Publikováno 11 březen 2008 - 20:41
Kony napsal/a:
no ja jsem to vyresil jednoduse, mel jsem vzdycky MDA (PDA s telefonem), tak jsem si poridil MIO A701 )) a je to
Celkem luxusní záležitost, jen je docela škoda, že nemá wifi.
Publikováno 11 březen 2008 - 20:51
Ja kdybych to resil dnes, tak pro me osobne do 5 tisic bych si asi nechal dovezt z USA GPSMap 60CSx. Da se sehnat pod 300 USD coz je dnes nejakych 5000,-. To je slusna masina. Kdyz te to nebude bavit, tak si myslim, ze za ty penize se toho hrave zbavis. To je muj nazor.Mir napsal/a:
Jsem začátečník a chtěl bych se zeptat jaký GPS navig. by byl dobrý pro začátek?tak do 5 tis?
Publikováno 11 březen 2008 - 21:15
Publikováno 11 březen 2008 - 21:18
HaD napsal/a:
Jednou možností je koupit vhodnou levnou autonavigaci, kterou v případě, že tě GC nebude bavit použiješ v autě. Já s autonavigací zatím úspěšně funguji i mimo město v lesích ap., jen to chce s sebou ještě turistickou mapu .
Nemusíš s autonavigací dosáhnout určité rychlosti aby měřila? Někde jsem něco takového četl, ale nevím, co je na tom pravdy, tak se ptám...
Publikováno 11 březen 2008 - 22:12
Psal jsem "vhodnou autonavigaci"právě proto, protože jsem slyšel o navigacích, co mimo silnici nechtějí fungovat, nebo něco takového. Měl jsem štěstí, v době nákupu jsem o GC nevěděl vůbec nic, ani že něco takového existuje, přišel jsem na to až když jsem zkoumal, k čemu by GPS šla ještě použít.
Publikováno 11 březen 2008 - 22:20
Publikováno 12 březen 2008 - 18:42
bertlak napsal/a:
Ja kdybych to resil dnes, tak pro me osobne do 5 tisic bych si asi nechal dovezt z USA GPSMap 60CSx. Da se sehnat pod 300 USD coz je dnes nejakych 5000,-. To je slusna masina. Kdyz te to nebude bavit, tak si myslim, ze za ty penize se toho hrave zbavis. To je muj nazor.Mir napsal/a:
no ještě jsem nic z USA nekupoval..tak nevím jak to chodí.Za jak dlouho by to tu bylo a kolik by se zaplatilo za převod měny?
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů