Citace
mtauf napsal/a:
- jak mám donutit Javu, aby mě při spuštění OpenWIG stále neotravovala dotazama na přístupy? Stále tvrdí, že OpenWIG je nedůvěryhodný a chce to potvrzení kdejaké blbosti (není to zásadní chyba, ale otravuje)
těžko. openwig nemá "důvěryhodný" digitální podpis, a pokud to někdo nezaplatí, ani mít nebude. jedině že bys vlastní javu nějak přesvědčil o tom, že to nemá kontrolovat, což skutečně nevím jak.
...jinak "kdejaké blbosti" jsou konkrétně dvě - jednak to připojení na socket, a druhak jeden dotaz za každé vypsání adresáře, plus tři dotazy za spuštění cartridge. na nic víc by se to ptát nemělo.
Citace
- nedaří se mi načíst cardridge. Nikde jsem nenašel, kde nastavit cestu, kde je mám uložený. Po stisknutí Start a několika Ano na téma přístupů se mi objeví "you need to allow me to access your files!" Pak už mám jen volby Zrušit a vidím, že je v nějakém adresáři na Flash, který je prázdný.
to je dost zvláštní. tahle chyba by měla nastat pouze když odpovíš Ne na dotaz o přístupu.
navíc ... píšeš "několika Ano na téma přístupů" ... ale ono by se to mělo ptát typicky jenom jednou, v nejhorším případě (neplatný adresář z preferencí) dvakrát.
zkus si prosím ještě jednou stáhnout aktuální verzi z openwig.googlecode.com, smazat to co máš v telefonu (včetně nastavení) a nainstalovat znovu