Přejít na obsah

Fotka

OpenWIG - wherigo v Javovém telefonu

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
712 odpovědí na toto téma

#521 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2010 - 21:21

Je tu nekdo komu bezi 0.3.92 na staricke N6230i --- ja to nainstaluju a jakmile dam nacist Cartridge skoci mi to do hlasky í "you need to allow me to access your files!" a konec. v.0.3.91i mi to nedela -- uz sem i zkousel nekolikrat Openwig odinstalovat a znovu nainstalovat a furt to samy --- v 92 chyba a v 91i to v pohode slape. NEbyla by nejaka rada -- nepredpokladam ze se oprava pro schody bude delat do 91i :-((
  • 0

#522 derilin

derilin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 74 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2010 - 22:27

Tak pred chvili vyzkousel svoje prvni Wherigo - "Za prazskymi vodniky" na Nokii N97 s 0.3.92. Vsechno se zda, ze funguje, akorat vsechny seznamy (Locations, You see, ...) jsou prazdne. Takze se neda navigovat na dalsi zastavky ani sbirat predmety.
  • 0

#523 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2010 - 7:51

Vodniky sem hral na 6230i este s verzi 0.3.0.7 nebo jaky a uplne v pohode. Hlavni je zacit na uvodnich souradnicich ... tusim ze zodpovedet uvodni otazku (do ty doby myslim clovek inventare a tak vubec nevidi) a pak uz to naviguje samo ..teda az na :)
  • 0

#524 Maxinoha

Maxinoha

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 177 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2010 - 9:39

Citace

matejcik napsal/a:
díky, od téhle cartridge už mám dokonce i log.
to co tam opravdu píše je napřed "attempted index of non-table", a to čím dál tím častěji, až nakonec "stack overflow"
tak by mě fakt zajímalo, co se ta cartridge snaží vyrábět

Ahoj, měl jsi čas se podívat co vadí OpenWIGu?

Citace

mtauf napsal/a:
Umí Tvoje verze Javy interní GPS? Já se s tímtéž potýkal taky než jsem upgradoval Javu na verzi Esmertec Jbed Build ID: 20090216.5.1

Po spuštění OpenWIG musíš mít ve volbách Options-GPS type možnosti
Manual
Internal
TCP socket

Tak to bylo tou verzi JAVA, možná by bylo dobré do návodu instalace OpenWIGa napsat jaká musí být minimálně verze JAVA a jak si případně JAVA aktualizovat na vyšší verzi.
  • 0

#525 derilin

derilin

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 74 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2010 - 9:39

Citace

Dobesch napsal/a:
... Hlavni je zacit na uvodnich souradnicich ... tusim ze zodpovedet uvodni otazku (do ty doby myslim clovek inventare a tak vubec nevidi) a pak uz to naviguje samo ..teda az na :)

Inventare jsem videl, ale prazdny. Podle popisu jsem i vedel kam jit na prvni 3 zastavky. Takze jsem dal i prvni dva testy. Pri prichodu do zon to taky spravne reagovalo.
Da se nekde najit overena fungujici testovaci "locationless" catrige?
  • 0

#526 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2010 - 21:39

JAk to vypada s MArHanovejma Schodama??? JO este me napadlo ohledne certifikace OpenWIG --HGC-Arcao Edition ma svyho certifikatora z rad uzivatelu...proste se ve vlaknu nekdo ozval, ze ve firme certifikace jsou schopny udelat. Bud na nej bude kontakt ve vlaknu, nebo Arcao by mohl vedet :P
  • 0

#527 matejcik

matejcik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2010 - 23:48

schody už fungují a nová verze bude nejspíš do konce týdne (až vyladím věci, které jsem tou opravou zase rozbil)
  • 0
<reklama>OpenWIG - Wherigo player pro mobilní telefony</reklama>
"ty vaše kešky" jsou mi celkem ukradené :ep

#528 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2010 - 8:53

Super - doufam ze mi to na tom starikovi pojede lip nez 0.3.92
  • 0

#529 matejcik

matejcik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 1:42

vydána verze 0.3.93, kde by měla fungovat mj. Arabela, Marhanovy schody a Potápěč Pepa. ke stažení na obvyklém místě, tentokrát je k dispozici i apk pro android (bez testu, bez záruky).
také ukládání by mělo být daleko rychlejší, a možná (možnáá) jsem opravil ten problém, který to mělo na té nokii dobeschově

dobeschi, vyzkoušej a dej vědět
  • 0

#530 Maxinoha

Maxinoha

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 177 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 7:05

Citace

matejcik napsal/a:
ke stažení na obvyklém místě

Díky za novou verzi, ale na obvtklém místě http://raketa.140.cz...wig/OpenWIG.jad to nabízí verzi 0.3.91
  • 0

#531 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 9:04

Tak starik po instalaci 0.3.93 a odklepani vsech moznejch i nemoznejch voleb pro JAVA OpenWIG funguje a schody se s nim daj hrat.... teda minimalne bezecka cast -- jak dal nevim - vzhledem k terenu jsem nedobehl vcas :o Jinak verze je to urcite nejaka novejsi (je nejvetsi:)), ale tvari se jako 0.3.91 -- proste v popisu verze v souboru je chybka, ale jinak parada.
  • 0

#532 Firestone-

Firestone-

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 609 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 9:26

Díky za novou verzi! Zkusím s tím onu Dřevnici, která dělala problémy a dám vědět. Body mám nachystané v googleearth, tak to virtuálně projdu s Nokii 6230i. Jak bude čas, tak to zkusím a dám vědět.
  • 0
Mrkněte na Geocaching v médiích (rozcestník). Třeba Vás něco zaujme :-)

#533 Maxinoha

Maxinoha

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 177 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 9:56

Citace

Dobesch napsal/a:
Tak starik po instalaci 0.3.93 a odklepani vsech moznejch i nemoznejch voleb pro JAVA OpenWIG funguje a schody se s nim daj hrat.... teda minimalne bezecka cast -- jak dal nevim - vzhledem k terenu jsem nedobehl vcas :o.

Díky za test cartridge na OpenWIGu.
Prosimtě co máš za mobil, že sis troufnul jej 15 metrů před cílovou zónou zkusit do cílové zóny dohodit aby jsi stihl limit?
  • 0

#534 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 10:33

Nokia 6230i :) --- testovaci (navic uz ma nejakej bug, takze jako telefon se moc pouzivat neda, ale na GC zatim staci) -- kdyz to pojede na nem tak snad uz na vsem. Navic v rukavici spadnul do zaveje jak do perinky :P Zkratka OpenWig a Cartridge - narozdil od Dobesche - funguji skvele. Se mnou je to slabsi .... i kdyz dneska to teda byla pekelna klouzana - od urovne ocistenych schodu sem si pripadal jak animovana postavicka co kmita nozickama a furt stoji na tom samym miste.
  • 0

#535 matejcik

matejcik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 11:11

jo, zapomněl jsem zvednout číslo verze :e) ale v menu by to mělo hlásit nějakou revizi r310 nebo něco podobného
  • 0

#536 matejcik

matejcik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 389 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 11:12

(jinak dohození telefonu nemohlo fungovat, musel bys házet gpskou ;e)) sám jsem se jednou podobně napálil)
  • 0

#537 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 11:57

Jo to sem zjistil uz kdysi davno ze kdyz vezmu telefon z auta a necham tam GPS modul, ze se k ty potvore kesi neblizim ani o metr. A proto v ty rukavici bylo oboji --telefon i modul. Jo v menu to hlasi OpenWIg 312 nebo tak Kazdopadne co muzes udelati dnes neodkladej na zitrek -- navic ta svickova u obeda by mi v krku zhorkla a tak sem dal HOODNE rychlou predobedni -- no a OPENWIG funguje az do konce -- tedy az ke kesi. Takze uplne v pohode -- VSICHNI NA SCHODY :P Matejciku dikes
  • 0

#538 mtauf

mtauf

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 708 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 12:27

Doprčic. Teď už se nemám na co vymlouvat :(. Doufám, že mě nahoře někdo seberete dřív, než po částech umrznu. Stále mi ale po spuštění problikne hláška "Detekován pokus o spuštění na PC". Tak doufám, že to nepoběžím podruhé zbytečně. Jestli ano, položte mé ostatky Maxinohovi přede dveře.
  • 0

#539 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 884 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 12:38

Citace

mtauf napsal/a:
Doprčic. Teď už se nemám na co vymlouvat :(. Doufám, že mě nahoře někdo seberete dřív, než po částech umrznu.

Ty to zvladnes :) Navicna ceste muzes vymenit plice -- nekde tam zustaly ty moje, Tak je muzes pouzit. :P
  • 0

#540 Maxinoha

Maxinoha

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 177 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2010 - 12:46

Citace

mtauf napsal/a:
Doprčic. Teď už se nemám na co vymlouvat :(. Doufám, že mě nahoře někdo seberete dřív, než po částech umrznu.
Stále mi ale po spuštění problikne hláška "Detekován pokus o spuštění na PC". Tak doufám, že to nepoběžím podruhé zbytečně. Jestli ano, položte mé ostatky Maxinohovi přede dveře.

Máš verzi cartridge 1.4?
Tam by to již problikávat nemělo.
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama