GARMIN COLORADO 300 ++ SUPER CENA ++ 8990,-
Publikováno 03 duben 2008 - 12:03
Nevahejte a vyuzijte nasich SLEV na mesic Květen...
Telefon:775151316
SPECIÁLNÍ CENA PRO GEOCACHERY Z TOHOTO FÓRA....
MOZNO I NA DOBIRKU
VICE NA WWW.WARPSDESIGN.INFO
Jedna se o nove zbozi ... se zarukou a dokladem !!!
Publikováno 05 duben 2008 - 21:00
Publikováno 05 duben 2008 - 23:47
Citace
Pro jistotu jsem si pročetl pravidla tohoto webu a tak mám jedinou otázku:Honzik&Pavlinka napsal/a:
To zavání komerční nabídkou ne?
To vadi?
Publikováno 06 duben 2008 - 6:51
Publikováno 06 duben 2008 - 8:24
Publikováno 06 duben 2008 - 9:18

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
Publikováno 06 duben 2008 - 9:20
Citace
Don Pedro de Záblatí napsal/a:
To by mě zajímalo, proč tak levně? Vždyť na tom musí prodejce prodělat, ne? Colorado za 9990,-... to je dost málo...
pri kurzu dolaru a cene v usa... nemyslim, ze by to nekdo prodaval aby doplacel

Publikováno 06 duben 2008 - 10:29
Citace
např. tady http://www.navigacni...ripts/index.php nebo tady http://www.it-zone.c...Sti&StiId=34640 je skoro za tu samou cenu /s TOPO mapou/. Z It-zone v pátek kolegovi dorazil, takže je to i ověřený. Takže asi jediná výhoda je ten prodej bez mapy a možnost používat mapy free /i když nevěřim, že si někdo koupí Colorado a pojede s free mapou/, nebo TOPO získat nelegálně.Don Pedro de Záblatí napsal/a:
To by mě zajímalo, proč tak levně? Vždyť na tom musí prodejce prodělat, ne? Colorado za 9990,-... to je dost málo...
Jinak mi ta inzerce nevadí, akorát mi trochu nesedí prohlášení "speciální cena pro geocačery", když je to cena sice nízká, ale vcelku běžná

edit: tak dorazil z tý 1. adresy /s houbařským nožem/

Publikováno 06 duben 2008 - 11:09
Citace
pepa.z.pocernic napsal/a:
Třeba protože: "FRC - Věci mírně přepoužité, hledající nového majitele"
No ale tohle nebudou az tak "veci mirne pouzite", spis nejaky sedy import (oficialni dovozce variantu bez mapy nenabizi) a kdyz se mi to rozbije tak co, o zaruce si mohu nechat leda zak dat? O nejakych obchodnich podminkach na tech strankach "prodeju specialne za ceny pro cleny tohoto fora" neni ani vidu ani slechu. Je to vec kazdeho do jakeho rizika pujde nebo ne ...
Publikováno 06 duben 2008 - 11:30
Publikováno 06 duben 2008 - 12:09
Citace
Bud neumis cist nebo jsi spis prehledl vetu: "Jedna se o nove zbozi ... se zarukou a dokladem !!!" Od Warpsdesignu jsem nakoupil GPS, pak na doporuceni i znami. Howgsmudla napsal/a:
No ale tohle nebudou az tak "veci mirne pouzite", spis nejaky sedy import (oficialni dovozce variantu bez mapy nenabizi) a kdyz se mi to rozbije tak co, o zaruce si mohu nechat leda zak dat? O nejakych obchodnich podminkach na tech strankach "prodeju specialne za ceny pro cleny tohoto fora" neni ani vidu ani slechu. Je to vec kazdeho do jakeho rizika pujde nebo ne ...
Publikováno 06 duben 2008 - 12:10
Citace
gerdik napsal/a:
Myslím, že tato nabídka se.. nejvíc ty co si už Colorado koupili o 3 litry dráž.
no ver mi ze opravdu ne.

Citace
smudla napsal/a:....neni ani vidu ani slechu. Je to vec kazdeho do jakeho rizika pujde nebo ne ...
no a zrovna warps ode mne ma 1*. gpska do dvou dnu na stole a jeste ji sledoval pomoci cisla baliku a kdyz to vypadalo, ze balik prvni den trci porad na podaci poste (nejak zapomneli zanest do systemu, ze uz je davno v praze) prudil je a hledal, kde se zadrhl.
Publikováno 06 duben 2008 - 12:21
Citace
gerdik napsal/a:
Fakt nevím co furt někdo má a prudí.
Je to nabídka, kterou vám někdo strčil až pod nos. A že je to komerční nebo ne? Za dara už u nás mikdo nedělá. Kdo nechce ať nechá bejt, kdo chce tak ať není zhnilý a podívá se na odkaz, který je uveden v úvodním příspěvku nebo napíše přímo autorovy než tady vást filozofické debaty!
Myslím, že tato nabídka se.. nejvíc ty co si už Colorado koupili o 3 litry dráž.
Moje řeč....taky se chystám na objednávku.....
Publikováno 06 duben 2008 - 12:39
Publikováno 06 duben 2008 - 13:03
Publikováno 06 duben 2008 - 14:17
Publikováno 06 duben 2008 - 17:38
Citace
Basin napsal/a:
warps mi dodal jednu gpsku, vše ok, bez problémů. Lze jen doporučit.
a vzhledem ke kladným ohlasům o ní uvažuji ještě více...

Publikováno 06 duben 2008 - 21:12
Citace
Hledatchi napsal/a:
Citace
Bud neumis cist nebo jsi spis prehledl vetu: "Jedna se o nove zbozi ... se zarukou a dokladem !!!" Od Warpsdesignu jsem nakoupil GPS, pak na doporuceni i znami. Howgsmudla napsal/a:
Nevim kdo z nas dvou neumi cist, nejprve bych se podival znovu na co jsem reagoval.
A pak bych se modlil aby mne znami neprokleli az jim treba prestane ten levne porizeny Garmin fungovat a v autorizovanem servisu se jim se zarukou vysmeji.
Na tech strankach je firma schovana za jeden mobil, bez jakekoliv adresy, IC, DIC, obchodnich podminek, email na freemailu.
Z meho pohledu proste zvlastni pristup... Jak ale rikam, je to vec kazdeho.
Publikováno 06 duben 2008 - 21:16
Citace
Dain & Olik napsal/a:
Citace
gerdik napsal/a:
no ver mi ze opravdu ne.kdyz me na necem stve cena, tak to nekupuju
s tim kazdy pocital, ze kupuje okamzitou novinku za nejvyssi moznou cenu.
Citace
smudla napsal/a:....neni ani vidu ani slechu. Je to vec kazdeho do jakeho rizika pujde nebo ne ...
no a zrovna warps ode mne ma 1*. gpska do dvou dnu na stole a jeste ji sledoval pomoci cisla baliku a kdyz to vypadalo, ze balik prvni den trci porad na podaci poste (nejak zapomneli zanest do systemu, ze uz je davno v praze) prudil je a hledal, kde se zadrhl.
Ja verim, ze zbozi v te krabici prijde to uz by byla uplne jina kategorie problemu. No a pokud by nahodou GPS nefungovala, lze zajit na mestsky urad do Slavkova:-)
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů