Nový FW pro eTrex Legend
Vytvořeno od
DaFy
, dub 06 2008 19:57
26 odpovědí na toto téma
Publikováno 27 květen 2008 - 14:15
Tak jsem to riskla a nahrála nový firmware...
GPS z toho byla docela mimo, při dobrém výhledu na oblohu ukazovala přesnost 20 metrů, někdy hned po chycení satelitů i 60. Říkala jsem si, jestli se chytá hůř, nebo jen ukazuje přesnější přesnost:D
Poté co mě na vlasní keši honila sem a tam jsem si nadávala, co jsem to zase udělala za kravinu, ale po několika hodinách fungování se to srovnalo, několik keší nalezeno, přesnost 5-10 m (v lese trochu víc). Pokud se to nezlepšilo, tak to určitě není horší
Jen mě udivilo, že občas funguje lépe program 'Šetřič baterií' (chytá signál každých 5 s), než normální (každou sekundu). Na louce jsem z šetřiče přepla na normální a GPS ztratila signál a dožadovala se výhledu na oblohu...
SQUEAK?
deathofrats.rajce.net
deathofrats13.blogspot.com
deathofrats.rajce.net
deathofrats13.blogspot.com
Publikováno 27 květen 2008 - 14:21
A ja se musim pripojit k nazoru, ze s novym firmwarem to chyta rychleji satelity. Stavel jsem se k tomu skepticky (placebo efekt), ale po upgradu mi to skutecne prislo zivejsi. (nebo to placebo funguje i u mne...)
Publikováno 24 březen 2009 - 22:45
Zkusil jsem to také a a musím se připojit k HaLuMovi. Chytá se to daleko rychleji a dokonce se mi objevuje signál i doma, což před tím nebylo ani náhodou.Tak to asi nebude placebo
HTC One X, Android 4.0.4
c:geo, Locus
Lidi, já žiju
c:geo, Locus
Lidi, já žiju
Publikováno 25 březen 2009 - 7:37
To Jarous1
Na doporučeném odkazu jsem nenašel verzi 3.9 , kterou údajně lze nyní upgradovat.
Kde tedy najdu tu stávající, abych se mohl v případě problémů vrátit?
Díky
Publikováno 25 březen 2009 - 9:05
??? Odkaz hned v prvnim prispevku skutecne vede na stazeni nejnovejsi verze.
Nebo si stahni od Garminu Webupdater a nech si GPSku aktualizovat pres nej.
Kazdopadne nevidim duvod k navratu na starsi verzi. K cemu by to bylo?
Publikováno 25 březen 2009 - 9:26
hostivit napsal/a:
To Jarous1
Na doporučeném odkazu jsem nenašel verzi 3.9 , kterou údajně lze nyní upgradovat.
Kde tedy najdu tu stávající, abych se mohl v případě problémů vrátit?
Díky
Já ho tam teda vidím Je skoro úplně dole na té stránce...
Tak zkus přímý odkaz http://www.gpsinform...xLegend_390.exe
Předchozí verze tam samozřejmě jsou také...
P.S. Nekoukáš náhodou na stránky Garminu ? Tam je samozřejmě vždy jen poslední verze.
Publikováno 25 březen 2009 - 17:19
To Jarous1
omlouvám se, už to vidím, tak to zkusím.
ahoj
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů