Přejít na obsah

Fotka

Geocaching v médiích (rozcestník)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3404 odpovědí na toto téma

#2061 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2016 - 10:19

Proč někomu vadí vyšlapaná stezka od lidí a nevadí vyšlapaná stezka od prasat? Že by prasata byla součást přírody a lidi ne?

• 6

#2062 mh.mail

mh.mail

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 781 příspěvků(y)

Publikováno 20 duben 2016 - 10:22

Protože na prasata, na rozdíl od lidí, si můžou určité privilegované skupiny beztrestně vystřelit, tak jim přiznávají určité výsady.

• 8
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#2063 quellen

quellen

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 01 květen 2016 - 19:58

http://ceskolipsky.d...d-20160501.html
  • 2

Google Pixel 3 / Android 12 / c:geo

#2064 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 201 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2016 - 7:30

Vodopád opravdu pěkný.

Jen by mě zajímalo, jestli "zéskalo" je nějaký českolipský žargon.

• 2

#2065 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 170 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2016 - 8:52

Redaktor je asi přiženěný Hanák. :)

• 0

SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat

#2066 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 814 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2016 - 9:11

To bude chyba pysku.

• 3

#2067 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 02 květen 2016 - 9:25

V pátek jsem na Českém rozhlase 2 zaslechl upoutávku na cosi ohledně Terezínských her.

• 0

#2068 quellen

quellen

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2016 - 11:25

Svetandroida.cz: Jak trávit volný čas v přírodě? Zkuste Geocaching!

A jeden z diskutujících:

"Můj názor je, že geokešink je super pokud Vám je méně než 20 a máte hromadu volného času.

Pokud jste starší a provozujete něco jako GeoKešing, tak to v hlavě zřejmě nemáte srovnaný, dospělý člověk, který není blázen, nemá lmd nebo dissociální poruchu osobnosti čas geokešingu nevěnuje.

Je to způsob trávení volného času pro osoby, které jsou asociální nebo sociopati a nejsou schopni navazovat normální vztahy."

• 3

Google Pixel 3 / Android 12 / c:geo

#2069 kiReGPS

kiReGPS

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2016 - 12:26

A jeden z diskutujících:
"Můj názor je, že geokešink je super pokud Vám je méně než 20 a máte hromadu volného času.

Pokud jste starší a provozujete něco jako GeoKešing, tak to v hlavě zřejmě nemáte srovnaný, dospělý člověk, který není blázen, nemá lmd nebo dissociální poruchu osobnosti čas geokešingu nevěnuje.

Je to způsob trávení volného času pro osoby, které jsou asociální nebo sociopati a nejsou schopni navazovat normální vztahy."

Skvělá diagnóza. Teď jen nevím, jestli mám LMD nebo dissociální poruchu...  :P  :P

• 4

#2070 Evca.N

Evca.N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 707 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2016 - 13:08

Skvělá diagnóza. Teď jen nevím, jestli mám LMD nebo dissociální poruchu...  :P  :P

No než sociopat budu radši asociál. :D

• 1

#2071 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2016 - 13:14

Mi je to jasný, já jsem typickej asociál. Nikoho neznam, s nkým se nekamarádím, nikoho nechci ani vidět. Lidí se bojim. Jen si pěkně v klidu sama vymetam ty zahrabaný plastový hlouposti :D :D :D!
  • 4

#2072 Sven Gumby

Sven Gumby

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 324 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2016 - 15:06

A jeden z diskutujících:

Blbost. Nějaké normální vztahy mám u p..ele.

• 1

#2073 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 8 814 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2016 - 16:01

To platí pro libovolnou zábavu. Modelářství. Rybaření. Cyklistiku. Tím bych se vůbec nezatěžoval. Každý nerybář řekne, že rybáři jsou tiší blázni.

• 1

#2074 TerZdeK

TerZdeK

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 544 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2016 - 17:41

Pššt nebo nás někdo uslyšíí :))) Kačeři se přeci spolu nekamarádí a ani náhodou si nepíší :))).

Valím sám pro krabku, hlavně nechávám rodinu doma, to je jasné. 

Ahoj Tatínku.... ty už zase jdeš chytat signál a lovit nesmysle? Neboj holčičko, já se vrááátíím :))

• 2

#2075 zvedavkanocni

zvedavkanocni

recesistka

• Members
  • PipPipPip
  • 4 040 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2016 - 21:35

Mno, divní jsme asi všichni - obzvlášť když nehodláme sbírat v práci drby o ostatních nebo se věnovat pomlouvání kohokoliv právě nepřítomného a místo toho se snažíme  vyprávět něco neutrálního o zážitcích  spojených s odlovem plastového odpadu. Na mě už se zejména některé dámy dívají jako na osobu značně podezřelou a zralou na pobyt v některém poklidném zařízení s bílými plášti - normální ženská přece nemá řešit mapy, souřadnice, trasy, ale bavit se o dietách nebo nemožném vkusu a oblečení XY. Njn, nikdy jsem  nešla moc s davem - abych neupadla do deprese, radši ani nebudu přemýšlet, do kterých všech kategorií spadám. Obzvlášť, když se vyhýbám i určité kategorii kačerů, to už je fakt na pováženou. :D

• 8

#2076 mr3ska

mr3ska

Optimista

• Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2016 - 4:04

Takže když celej tejden dělám s lidma a o vejkendu si potrebuju odpočinout, což jde nejlíp v lese na vejlete (pěšky nebo na kole) s kamosema, tak jsem asocial a nebo sociopat? :D
  • 0

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"

#2077 panzerstepan

panzerstepan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 562 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2016 - 6:50

No, budme radi ze takovej clovek k Geocachingu snad ani necuchnul. To by bylo vybranrjch krabicek a logu typu "."
  • 0

#2078 phrkt

phrkt

věčný rejpálek

• Members
  • PipPipPip
  • 2 746 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2016 - 6:56

Že to vůbec řešíte. Někde jsem slyšel tvrzení: "Každej chlap je něčím trhlej a když není, tak je blbej". A je dobře, že se to "trhnutí" týká i zde přítomných dam :P .

• 5

#2079 panzerstepan

panzerstepan

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 562 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2016 - 7:15

Proc to neresit. Vzdyt od toho diskuzni fora jsou. A pochybuju, ze byt jedinej clovek tady bude mit z toho depku ze je divnej. :o)
  • 0

#2080 Jerry 68

Jerry 68

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 447 příspěvků(y)

Publikováno 05 květen 2016 - 7:24

Mno, divní jsme asi všichni - obzvlášť když nehodláme sbírat v práci drby o ostatních nebo se věnovat pomlouvání kohokoliv právě nepřítomného a místo toho se snažíme  vyprávět něco neutrálního o zážitcích  spojených s odlovem plastového odpadu. Na mě už se zejména některé dámy dívají jako na osobu značně podezřelou a zralou na pobyt v některém poklidném zařízení s bílými plášti - normální ženská přece nemá řešit mapy, souřadnice, trasy, ale bavit se o dietách nebo nemožném vkusu a oblečení XY. Njn, nikdy jsem  nešla moc s davem - abych neupadla do deprese, radši ani nebudu přemýšlet, do kterých všech kategorií spadám. Obzvlášť, když se vyhýbám i určité kategorii kačerů, to už je fakt na pováženou. :D

Jj, to znám největší sranda je, když konečně prohlásím, že jdu nakupovat. Úplně vidím ty otazníky v očích...Dior, Tamaris, Calvin Klein .... ne Sportisimo, potřebuji nové trekové boty a čelovku  :ph34r:  . Otazníky se změní ve vykřičníky a já prchám do lesů :D .

• 10
Čas strávený v Chřibech se nepočítá:-).

9 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 9 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka