Ale logy jsou zajimave https://www.geocachi...ba-8dfd7c80c3ad
Zajímavé. Než jsem to hodil sem, byl tam poslední log ze 7.9..
Publikováno 12 September 2016 - 8:54
Ale logy jsou zajimave https://www.geocachi...ba-8dfd7c80c3ad
Zajímavé. Než jsem to hodil sem, byl tam poslední log ze 7.9..
Google Pixel 3 / Android 12 / c:geo
Publikováno 12 September 2016 - 9:59
Ono je to nejen u geocoinů. Podobná fotka je dnes i na Poznejmisto. Tu by nenašel jen analfabet.
Publikováno 26 September 2016 - 7:02
Profi keškař? 15+: Vášnivý turista Michal Kučera se baví geocachingem
Google Pixel 3 / Android 12 / c:geo
Publikováno 26 September 2016 - 9:56
Taky mě to trklo do očí. Asi mu tam chybí pár nul. :-) Patnáct jich dá o obědové pauze, když oběhne Sněmovnu.
Publikováno 26 September 2016 - 10:34
Tak při čtení tohoto jsem se móóc nasmál.Jako kdyby ta paní byla s náma na lovu a já si jí nevšiml.Naše zážitky s dětmi jsou hodně podobné
Publikováno 26 September 2016 - 12:14
Tak při čtení tohoto jsem se móóc nasmál.Jako kdyby ta paní byla s náma na lovu a já si jí nevšiml.Naše zážitky s dětmi jsou hodně podobné
Mě se na tom líbí, že konkrétně nejmenuje...
Blog o SQL v GeoGetu || Dakota10 || Android: Locus, mapy PAWS || Windows: Geoget
Publikováno 26 September 2016 - 16:29
Horydoly.cz - pořád si nedovedu zařadit tyto stránky.pro nebo proti - u mne asi PROTI
Publikováno 26 September 2016 - 22:55
Horydoly.cz - pořád si nedovedu zařadit tyto stránky.pro nebo proti - u mne asi PROTI
Proč? Fakt by mě to zajímalo :-)
Publikováno 27 September 2016 - 8:08
Proč? Fakt by mě to zajímalo :-)
třeba proto, že "když nemáte lano, lezte na strom bez něj"? Fakt dobrá rada.
Nebo proto, že nemáš správně prolinkovaný profil?
Publikováno 27 September 2016 - 10:18
třeba proto, že "když nemáte lano, lezte na strom bez něj"? Fakt dobrá rada.
Nebo proto, že nemáš správně prolinkovaný profil?
Díky :-) Nojo, asi nepíšeme podle Tvého gusta.
Ale ještě jedna věc - co myslíš prosím správně prolinkovaným profilem?
Publikováno 27 September 2016 - 11:37
Víš, ani se Dr.Votovi nedivím. Jako napsat článek, jako je odkázaný nahoře, to dokáže žák snad 5 třídy...
Od seriózního serveru, který se zabývá outdoorovou problematikou bych čekal rozlišení keší dle terénu a podle toho teprve to, že na některé se lze dostat i bez lana, ale že i u těch, kde je např. T4 je často vhodné se jistit, protože zdraví je přednější...
Pokud uvidím článek, jako je
pomyslím si, že ten server nestojí za nic...
Jinak prolinkování profilu znamená, že pokud si kliknu na odkaz "Profil na geocaching.com" objeví se mi tvůj profil na geocaching.com, nepovede mě to na tvůj profil tady... Jak se to dělá najdeš zde: http://wiki.geocachi...r_geocaching.cz (najdi si tam řádek začínající na: Profil na gc.com).
Publikováno 27 September 2016 - 12:02
pomyslím si, že ten server nestojí za nic...
To víš, čtenáři nestojí za nic :-) Samozřejmě můžeme napsat elaborát na jakékoliv téma, ale kdo by to četl? Takhle prostě média fungují - tenhle článeček s videíčkem se už čtyři dni drží na třetím místě nejčtenějších článků na Horydoly, i když už není na homepage. (To není nějaká omluva, ale vysvětlení.) Odkaz na popis obtížnost keší máš přímo v článku.
Ohledně profilu díky za vysvětlení. Nějak mě ale nebaví složité záležitosti, takže se tím zabývat nebudu.
Publikováno 27 September 2016 - 12:06
To video je fajn, ale.... Pokud někdo zná alespoň trocha stromolezecké kešky, tak mu přijde dosti úsměvné.
Publikováno 27 September 2016 - 12:09
Ohledně profilu díky za vysvětlení. Nějak mě ale nebaví složité záležitosti, takže se tím zabývat nebudu.
Složité záležitosti?Tomu odpovídá většina tvých článků na Horydoly týkající se geocachingu včetně přiložených fotografií. Tak radši nepiš a máš po problému se složitostmi.
Publikováno 27 September 2016 - 12:11
...
Posílat někoho na stromolezeckou keš bez lana, ale hlavně bez jištění je opřesdržku.
Tohle není novinařina, ale kompost.
Do hajzlíčku.
Publikováno 27 September 2016 - 12:12
To video je fajn, ale.... Pokud někdo zná alespoň trocha stromolezecké kešky, tak mu přijde dosti úsměvné.
Já už jsem takhle odlovil několik desítek kešek. Na stromech totiž nejsou jenom stromolezecké T5.
Publikováno 27 September 2016 - 12:19
Já už jsem takhle odlovil několik desítek kešek. Na stromech totiž nejsou jenom stromolezecké T5.
Já taky (i když asi ne desítek, ale pár jich bylo). A představ si že mezi 10 a 15 jsem lezl po spoustě stromů bez lana i bez rodičů. A to tam ani kešky nebyly, prostě jsme lezli.
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 27 September 2016 - 12:25
Já taky (i když asi ne desítek, ale pár jich bylo). A představ si že mezi 10 a 15 jsem lezl po spoustě stromů bez lana i bez rodičů. A to tam ani kešky nebyly, prostě jsme lezli.
Tenhle článek jsme uveřejnili, protože takhle návodné párřádkové textíky si lidi čtou hodně rádi. A zároveň se ukazuje, že mnozí lidé na stromy už neumějí lézt a nedochází jim mnohá nebezpečí a zároveň se mnohdy bojí zbytečně.
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů