Přejít na obsah

Fotka

Geocaching v médiích (rozcestník)

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
3404 odpovědí na toto téma

#2521 Y&MD

Y&MD

Advanced Rejpal

• Members
  • PipPipPip
  • 482 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2018 - 19:45

Už je to tady. První reálná a podepsaná výzva k ničení keší: http://www.horydoly....ikvidujte.html 

Děs a hrůza - to je asi to nejslušnější co mě v tuhle chvíli napadá.

• 0

#2522 RADMI1411

RADMI1411

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 81 příspěvků(y)

Vždyť je to ode zdi ke zdi... já bydlím kousek od Moravského krasu, tam zachraňují jeskyňáře z podzemí, když zaprší, tak nejméně jednou do roka. Pravda, většinou s dobrým koncem, ale i tak už jich tam pár zůstalo, bohužel. Zavřeme jeskyně? Co kešky na stromech, ty nejsou nebezpečné? Zakážeme lézt na stromy?

Já si zničila koleno ve svahu u kešky s obtížností tři. Mám začít požadovat zavření kešek s obtížností tři a výš? Ne, jsem pitomá, nekoukala jsem pod nohy, moje chyba a já za ni platím. Nemusela jsem tam lézt, nikdo mě tam nenutil.

Je to obrovská tragédie pro ty dvě rodiny, nedovedu si představit, že bych takhle přišla o dítě. Ale ta keška za to myslím opravdu nemůže...

• 0

#2523 Skywalker

Skywalker

"kašpar"

• Members
  • PipPipPip
  • 1 108 příspěvků(y)

Už je to tady. První reálná a podepsaná výzva k ničení keší: http://www.horydoly....ikvidujte.html 

Trosku panikari ten pan Martin Pribil, ne ?
  • 0

*

#2524 Pavel TT

Pavel TT

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 131 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2018 - 19:55

To je proste humus. Tak me napada, neni to pravne postihnutelne jako nabadani k niceni ciziho majetku?

Tento příspěvek byl upraven od Pavel TT: 11 červen 2018 - 19:55

• 0

#2525 KRON family

KRON family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 293 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2018 - 19:55

Děkujeme za informaci, pane šéfredaktor, že v touze po vyšší návštěvnosti zveřejníte cokoliv...

• 9

#2526 RADMI1411

RADMI1411

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 81 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2018 - 19:58

Děkujeme za informaci, pane šéfredaktor, že v touze po vyšší návštěvnosti zveřejníte cokoliv...

Kdyby jen k ničení keší...

citace:

V případě české mutace geocaching.com je třeba, aby naše úřady (popř. americký provozovatel serveru) českou část serveru zablokovaly do doby, než z něj zmizí všechny nebezpečné geocache, které jsou umístěny do objektů, kam je vstup zakázán. Jde zejména o důlní díla, podzemní objekty, stoky a kanalizaci, opuštěné stavby atp.

• 0

#2527 bella-donna

bella-donna

z ZZ9 Plural Z Alpha

• Members
  • PipPipPip
  • 458 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2018 - 20:02

Úmrtí potápěčky nemělo s keší Po dně staré řeky nic společného. Už ji měla dávno odlovenou.

Jediný, kdo o tom spekuloval, byly horydoly... 

• 0

#2528 panMuf

panMuf

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 100 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2018 - 20:06

už delší dobu sleduji, že si na demokracii jen hrajeme. Jen co se objeví nějaký průšvih, hned vylezou různí zakazovači, přikazovači a jiní, co mají pocit, že mají právo ostatním nařizovat co mohou a co ne, jedině oni mají pravdu a nejhorší je, když mají i moc.To se člověk nestačí divit, jak kdejaká hnida je najednou důležitá. Místo toho, aby se lidé učili být zodpovědným k sobě i druhým, tak se raději průšvih řeší zákazem. Blbýsek v autě, které nezvládá a omotá ho kolem stromu u silnice je chudák a může za to strom. A proto všechny stromy u silnic vykácet. A spousty dalších příkladů, které každý z nás určitě zná. Je to nekonečný boj proti blbosti a malosti některých, ale neměli bychom ho vzdávat. Ale je to fuška.

• 30

#2529 panMuf

panMuf

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 100 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2018 - 20:20

teď jsem si přečetl onen článek z horydoly, p. Přibil má asi malého pindika a tím i malé ego a tak to dohání tímto zviditelňováním. Nerad jsem sprostý, ale je to debil, když on může nabádat k ničení cizí věci, tak já mohu nabádat k jeho profackování. Ale to by se mu asi nelibílo. Demokracie jak se komu hodí.

• 4

#2530 Kuba Turek

Kuba Turek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 60 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2018 - 20:27

Ačkoliv hluboce nesouhlasím s tím, co pan Přibil píše, je to velmi kompetentní osoba a je důležité vědět, co si myslí a jak uvažuje názorový proud, který zastává. V podzemí se už několik desetiletí angažuje jako jeskyňář, jako znalec, jako průzkumník i jako expert Národního technického muzea.

• -14

#2531 Pavel TT

Pavel TT

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 131 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2018 - 20:28

Asi bych doporucil ten clanek radeji stahnout. Krome nabadani k niceni je tam i sireni pomluv.

Jsou jmenovani owneri, byt nickem a je u nich uvedeno, ze jsou trestne odpovedni, coz nejsou. Kazdy registraci ve hre souhlasil, ze kona na sve riziko. Ten paragraf, pokud vim v tomto pripade nelze pouzit.

Nejde o kanal, takze zadny zakon primo vstup nezakazuje. Tim, ze tam neni zadna mriz, je to de facto verejne pristupny pozemek.

Dale informuje o dvou umrtich, ale povrzene je jen jedno, coz je velmi neeticke vuci v zazrak vericim pribuznym.

• 17

#2532 Kuba Turek

Kuba Turek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 60 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2018 - 20:31

Asi bych doporucil ten clanek radeji stahnout. Krome nabadani k niceni je tam i sireni pomluv.

Jsou jmenovani owneri, byt nickem a je u nich uvedeno, ze jsou trestne odpovedni, coz nejsou. Kazdy registraci ve hre souhlasil, ze kona na sve riziko. Ten paragraf, pokud vim v tomto pripade nelze pouzit.

Nejde o kanal, takze zadny zakon primo vstup nezakazuje. Tim, ze tam neni zadna mriz, je to de facto verejne pristupny pozemek.

Dale informuje o dvou umrtich, ale povrzene je jen jedno, coz je velmi neeticke vuci v zazrak vericim pribuznym.

Díky za doporučení.

• 0

#2533 Pavel TT

Pavel TT

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 131 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2018 - 20:37

Díky za doporučení.

Nevim jestli to berete ironicky, ci ne. Nicmene za to odstraneni dvou umrti bych se s ohledem na pribuzne a pratele opravdu primlouval.

Jinak nezpochybnuji odbornost pana Pribila v jeho oboru, ale casto bohuzel cim vetsi odbornik ve svem oboru, tim vetsi klapky na ocich a nizsi socialni inteligence.

Tento příspěvek byl upraven od Pavel TT: 11 červen 2018 - 20:51

• 4

#2534 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 459 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2018 - 20:40

není to poprvé... co je zač plátek horydolyčernýles:

http://test.geocachi...estník/page-102

P.S. taky se mi nelíbí, že si tady sám pan šéfredaktor sám dělá neplacenou reklamu na svůj komerční web, to už je hyenismus na druhou

• 6

#2535 Kuba Turek

Kuba Turek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 60 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2018 - 20:54

P.S. taky se mi nelíbí, že si tady sám pan šéfredaktor sám dělá neplacenou reklamu na svůj komerční web, to už je hyenismus na druhou

Promiň, jestli jsem Tě odkazem nějak výrazně rozrušil. Zdá se, že mnoho geokačerů to závažné téma zajímá, a proto jsme si dovolil na to upozornit i zde. Že pan Přibil oslovil právě Horydoly a vybral si je ke zveřejnění, nebylo v mé moci.

• -15

#2536 Trhac

Trhac

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 057 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2018 - 20:58

Tak už to z centrály blokli. https://coord.info/GLW2H1PF Předpokládám, že na základě tuzemského upozornění.

• 1

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…

#2537 bejcci

bejcci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 670 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2018 - 21:03

Ačkoliv hluboce nesouhlasím s tím, co pan Přibil píše, je to velmi kompetentní osoba a je důležité vědět, co si myslí a jak uvažuje názorový proud, který zastává. V podzemí se už několik desetiletí angažuje jako jeskyňář, jako znalec, jako průzkumník i jako expert Národního technického muzea.

Jestli to je kompetentní osoba, tak podle článku to tak rozhodně nevypadá. Vždyť tam několikrát lže, naprosto demagogicky. I o počasí. Argument několikrát použitý i v různých internetových diskuzích, že "Předpovědi mají vysokou chybovost." Nevím o tom, že by se daly předpovědět lokální bouřky na přesné místo. Pokud budou pro Čechy hlásit slunečno a pro Ostravu srážky, tak bude asi bezpečné lézt v Praze do kanálu, ale možná ani tak to nemusí být dobrý nápad. Meteoradar napoví docela dost o tom, kudy oblačnost asi jde. Ale v momentě, kdy na celém území hrozí bouřky, tak je prostě risk kdekoliv lézt do podzemí. Jak poslední dobou vypadají srážky? Svítí sluníčko, během několika desítek minut přijdou mraky, na malém území spadne spousta vody a za chvíli je po dešti. A o pár kilometrů dál jenom zahřmí. Co mají asi tak meteorologové dělat? Myslím si, že dělají maximum, co jde. Daná skupina měla smůlu. Třeba by jim stačilo pár minut o které by se déšť opozdil a byli by venku živí (a všichni bychom jim to určitě přáli), ale bohužel tu chvíli neměli. Ale šli do velkého rizika. Další části článku ani nemá cenu komentovat. Osobně si myslím, že řešení je otázka komunity a ne nějakého externího "experta".

Tento příspěvek byl upraven od bejcci: 11 červen 2018 - 21:09

• 6

#2538 panMuf

panMuf

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 100 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2018 - 21:04

Jinak nezpochybnuji odbornost pana Pribila v jeho oboru, ale casto bohuzel cim vetsi odbornik ve svem oboru, tim vetsi klapky na ocich a nizsi socialni inteligence.

myslím, že každý zná ve svém okolí nějakého odborníka, který je ale úplně mimo realitu, o lidských kvalitách ani nemluvě. Takže naprostý souhlas.

• 1

#2539 SvenWiersen

SvenWiersen

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 166 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2018 - 21:16

Fajn a tady v clanku se zase angazoval jako levicackej debil, co by nejradsi vsechno zakazal. Nejlip pausalne a na furt. ... Pardon my French.

• 1

#2540 Modrak

Modrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2018 - 21:18

Kompetentni osobu si predstavuji zcela jinak, nez jako militantniho fanatika co napise spoustu lzi o vecech o kterych vi kulovy a nabada k pachani trestne cinnosti poskozovani cizi veci. Docela se divim ze tohle na jinak slusnem serveru trpite. U nas by takovy prispevek byl proti pravidlum fora a jsem presvedceny ze by ho moderator smaznul.

• 10

11 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 11 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama