Husty. A ja blbec jel ve stredu na kese s doodlem a pezikem
sem si vzdycky rikal, ze si divnej. :-)
Publikováno 22 červenec 2018 - 20:21
sem si vzdycky rikal, ze si divnej. :-)
Publikováno 22 červenec 2018 - 20:49
Narazil jsem na starší článek v ABC. Jestli to tu už bylo, tak sorry.
https://www.abicko.c...-po-kesich.html
Publikováno 25 červenec 2018 - 11:37
Google Pixel 3 / Android 12 / c:geo
Publikováno 25 červenec 2018 - 14:38
Nevím, jestli znáte - Geocacherská hra: Česko čte
Sám už jsem na dvě karty narazil.
Krásny príklad ako sa dá komerčne/marketingovo parazitovať na geocachingu. Až sa čudujem, že nie sú krabičky zaplavené rôznymi darčekovými poukazmi od rôznych komerčných subjektov...
Publikováno 25 červenec 2018 - 15:37
Publikováno 25 červenec 2018 - 15:40
Publikováno 25 červenec 2018 - 16:08
Publikováno 25 červenec 2018 - 20:55
... a já se honim za krabičkama s propiskou a notýskem. Každopádně díky za tip.
Publikováno 25 červenec 2018 - 22:45
chrobak.truhlik
.... a určitě bude těch firem víc.
Samozřejmě že je, je to oficiální věc ze strany GC viz odkaz. A ani se to na webu nijak "neschovává" před zraky kačerů. Link je přímo v menu/stránce Trackables->Trackable Promotions
https://www.geocaching.com/promotions/
Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro Garmin - Odolný Xcover 3 VE
"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"
Publikováno 26 červenec 2018 - 6:41
Tam není psáno, že rande musí být s osobou opačného pohlaví
Publikováno 26 červenec 2018 - 6:59
Neviděl jsem ty kartičky. To je na konkrétní eKnihu? Komerční to je, ale zrovna u knih by mi to tak nevadilo. Spíš by asi ta konkrétní kniha mi nic moc nedala. Donedavna jsem eknihy ignoroval, teď když mám alespoň telefon, jsem některé volně dostupné zkusil a třeba na cestu vlakem je to dobré. Jinak si radši přečtu papírovou, i když do knihovny jsem se nedostal už několik let.
Ty zcela komerční jako třeba ten Bosch na Vysočině - už vidím, jak se bude dokazovat FTF, když to je jediné kritérium na výhru, A jak po FTF opadne zájem, protože to není ani za bod. Pamatuju, jak se švindlovalo v Sametkách, jak týmy lovily současně na opačných koncích republiky a posílaly se kódy... Ale co, je to jiná hra s vlastními pravidly, jen by asi nebylo od věci po opadnutí zájmu tyto komerční keše překlopit na Groundspeak, jsou to zajímavá místa. Ale některá svou keš už mají. Řeší se nějak kolize?
Publikováno 26 červenec 2018 - 7:51
Neviděl jsem ty kartičky. To je na konkrétní eKnihu?
jj, ten kód je na jednu konkrétní knihu, celkem je tedy v oběhu 35 knih. Sám jsem zatím ani jednu nestahoval, ani mi podle jména nic neříkaly, ale recenze mají obě velmi slušné. Uvidíme, třeba se k nim někdy dostanu, i když teď zrovna čtecí období moc nemám.
Publikováno 26 červenec 2018 - 8:34
Ale co, je to jiná hra s vlastními pravidly, ... jsou to zajímavá místa. Ale některá svou keš už mají. Řeší se nějak kolize?
Promiň, ale jak chceš řešit kolize s cizí hrou?
Publikováno 03 srpen 2018 - 6:10
Publikováno 03 srpen 2018 - 7:41
https://hobby.idnes....hobby-domov_mce
Dneska na idnes
/realme 8 (Android 12) + Locus, Oregon 300 už nepoužívám vůbec/
GC3WERW - Vzpominky Tychona Brahe | GC4XTDT - Opustena infekcni klinika Kopa | GC5FJC2 - Benatecke kolecko | GC5R8AF - Achilles a zelva | GC5VYCQ - Chrastenhof (Chrastecky dvur) | GC6N637 - Zubri na Travinach | GC6Q5BT - QIC neboli ctvrtpalec | GC72925 - 7. PLRO Vlkava - Raketaci | GC7FK96 - Beru Ti Stesti | GC92CY5 - Kopec plný bordelu | GC98JF4 - Chrastenhof (Chrastecky dvur) - reloaded | GC9AV0D - Sečtělá | GC9WFCF - Poslední zvonění
Publikováno 07 srpen 2018 - 21:11
Tak dnes jsem se ve zprávách na TV NOVA dozvěděl že nejsem hledač kešek nebo kačer ale "soutěžící"
Publikováno 07 srpen 2018 - 22:13
Tak dnes jsem se ve zprávách na TV NOVA dozvěděl že nejsem hledač kešek nebo kačer ale "soutěžící"
Tak u některých kačerů měla TV Nova docela pravdu. Co jiného je hon za body než soutěžení - to se hrou jako takovou nemá moc společného.
Publikováno 07 srpen 2018 - 22:17
Ty jsi tu reportáž neviděla? Kvůli bodům se do kanálu asi nelezlo.Tak u některých kačerů měla TV Nova docela pravdu. Co jiného je hon za body než soutěžení - to se hrou jako takovou nemá moc společného.
Tento příspěvek byl upraven od kalubr: 07 srpen 2018 - 22:44
Publikováno 07 srpen 2018 - 23:10
0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů