18.2.2019 NOVA: Co na to Češi?
Na Županu o tom myslím mluvili Ottíci. Snad to půjde zítra někde přehrát.
Publikováno 18 únor 2019 - 19:23
18.2.2019 NOVA: Co na to Češi?
Publikováno 18 únor 2019 - 19:41
Publikováno 19 únor 2019 - 22:28
Ještě hoďte časy, kdy v těch pořadech mluví o geocachingu - takhle namátkově jsem na nic nenarazil.
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 19 únor 2019 - 22:43
Ještě hoďte časy, kdy v těch pořadech mluví o geocachingu - takhle namátkově jsem na nic nenarazil.
Jenom na začátku prvního dílu zmiňují, že jsou kačeři.
Publikováno 20 únor 2019 - 11:28
Jenom na začátku prvního dílu zmiňují, že jsou kačeři.
Publikováno 26 únor 2019 - 10:49
Tak velká gratulace Šedivým. Po dlouhý době jsem se dívala 5x za sebou na "Co na to Češi" a držela jim palce.
Publikováno 05 březen 2019 - 13:43
Ponechám to bez komentáře, kdo ví, ten ví. https://www.forbes.c...rekordni-pocet/
Blog o SQL v GeoGetu || Dakota10 || Android: Locus, mapy PAWS || Windows: Geoget
Publikováno 06 březen 2019 - 7:05
Ponechám to bez komentáře, kdo ví, ten ví. https://www.forbes.c...rekordni-pocet/
Prvni odstavec je vserikajici, zbytek neni potreba.
Publikováno 06 březen 2019 - 7:57
No, všeříkající to není, jen taková mysterka.
Ale naštěstí se při troše štěstí dá vygooglit. Nečekal bych, že začínal stejně jako já a že toho má na kontě už tolik :-)
Publikováno 18 březen 2019 - 16:14
Publikováno 18 březen 2019 - 17:17
Zachráncům trvalo několik desítek minut, než ho našli.
Možná by se záchranářům hodil nějaký kurz hledání s navigací...předpokládám, že ten kačer navigaci měl a svoji polohu znal...
Publikováno 19 březen 2019 - 13:42
Zajímavý, běžný geocaching je v podstatě turistika. Kdyby napsali, že se ztratil turista, nikoho by to moc nezajímalo. Takhle po několika extrémních případech se toho veřejnost chytne. No v každém případě když někdo podcení situaci a dojde to tak daleko, je z toho mediální případ. Chodit do lesa v extrémním počasí, závodit v autě na zledovatělé silnici, skákat do neznámé vody, to nemusí dobře dopadnout a za následky si člověk může sám. Kačer nebo nekačer. Kačeři občas riskují, ale častěji lyžaři, cyklisté, motoristé, hokejisté apod.
Publikováno 26 duben 2019 - 15:21
Publikováno 29 duben 2019 - 15:53
Když už nevíte co, vražte tam Motolák... https://www.idnes.cz...raha-zpravy_rsr
Blog o SQL v GeoGetu || Dakota10 || Android: Locus, mapy PAWS || Windows: Geoget
Publikováno 30 duben 2019 - 7:04
Zajímavý, běžný geocaching je v podstatě turistika. Kdyby napsali, že se ztratil turista, nikoho by to moc nezajímalo. Takhle po několika extrémních případech se toho veřejnost chytne. No v každém případě když někdo podcení situaci a dojde to tak daleko, je z toho mediální případ. Chodit do lesa v extrémním počasí, závodit v autě na zledovatělé silnici, skákat do neznámé vody, to nemusí dobře dopadnout a za následky si člověk může sám. Kačer nebo nekačer. Kačeři občas riskují, ale častěji lyžaři, cyklisté, motoristé, hokejisté apod.
Nedávno při dostihu kůň zavalil jezdkyni a rozmáčknul ji. A nikde jsem zatím nečetl, že by se rušily nebezpečné dostihy, případně že by se používali lehčí koně...
Publikováno 30 duben 2019 - 7:48
Nedávno při dostihu kůň zavalil jezdkyni a rozmáčknul ji. A nikde jsem zatím nečetl, že by se rušily nebezpečné dostihy, případně že by se používali lehčí koně...
(OT pro odlehčení)
Publikováno 30 duben 2019 - 7:52
A u nás ve Stromovce jsem na vlastní oči viděl hrát nebezpečný Famfrpál, o kterém je známo z literatury, že o těžká zranění není nouze.
0 uživatelů, 12 návštěvníků 0 anonymních uživatelů