Kuba Turek
Já tedy nechápu, proč článek zakládající se na lži neodstraníte. Vám nejde o prestiž vašich stránek? Jak tak koukám, tak asi ne. Protože jinak by tenhle článek už dávno zmizel.
Třeba:
Citace
Podle mého názoru oba utonulé hledače zabili zřizovatelé pod přezdívkami Sh@ne a Barrandoffská dynastie a jsou za to úmrtí trestně odpovědní, protože tyto čtyři účastníky hry geocaching vlákali do nebezpečné stoky Motolského potoka, kam je vstup zakázán, a vystavili tyto účastníky hry nepřijatelnému riziku, jehož výsledkem bylo, že dva účastníci hry utonuli v přívalové vlně.
Podobný problém měla potápěčka, která se utopila poblíž podvodní keše Po dně staré řeky.
1. Být já jedním z jmenovaných, okamžitě na pana Přibyla a Vás podám trestní oznámení za šíření pomluvy.
2. Motolský potok není veden jako stoka, ale zatrubněný potok. Ukáže pan Přibil nějaký zákon dle kterého je do Motolského potoka zakázán vstup?
3. Tohle už není vůbec pravda, potápěčka už měla tuhle keš odlovenou, pravda je úplně jinde.
Měl by jste do éteru pouštět opravdu jen ověřené věci, protože takovouhle snůšku lží a hyenismu, jen proto aby se někdo zviditelnil, jsem už dlouho nečetl a případnému vzpomínanému trestnímu oznámení bych se vůbec nedivil.