Prague City Tourism: Praha chce batůžkáře, nezajímají ji geokačeři a Asiaty láká na romantické filmy
https://www.horydoly...icke-filmy.html
Publikováno 08 duben 2020 - 11:36
Prague City Tourism: Praha chce batůžkáře, nezajímají ji geokačeři a Asiaty láká na romantické filmy
https://www.horydoly...icke-filmy.html
Publikováno 08 duben 2020 - 12:08
To je poněkud nepřesné - hlavní město Praha organizaci giga eventu podporuje. Jednak akce získala zášitu primátora, jednak Praha podpoří giga event i finančně.
Hoblíkovo geocoiny, nevelký geocaching blog a T5 geocaching
Publikováno 08 duben 2020 - 14:42
To je poněkud nepřesné - hlavní město Praha organizaci giga eventu podporuje. Jednak akce získala zášitu primátora, jednak Praha podpoří giga event i finančně.
Evidentně o tom šéf Pražské informační služby neví. Zrovna u tohoto rozhovoru jsem byl a fotil - a šéf se vyjádřil jasně. Takže to šlo z jiných peněz než na cestovní ruch. To jsou tedy v Praze poměry...
Publikováno 08 duben 2020 - 20:35
Evidentně o tom šéf Pražské informační služby neví. Zrovna u tohoto rozhovoru jsem byl a fotil - a šéf se vyjádřil jasně. Takže to šlo z jiných peněz než na cestovní ruch. To jsou tedy v Praze poměry...
Než vypustíš formulace typu "Takže to šlo z jiných peněz..." a než začneš hodnotit poměry v Praze, měl by sis - obzvláště jako novinář - ověřit fakta. Třeba si zjistit jak hlavní město Praha podporuje cestovní ruch, jaké programy podpory vypisuje, jaká je role Prague City Tourism...
Hoblíkovo geocoiny, nevelký geocaching blog a T5 geocaching
Publikováno 08 duben 2020 - 20:41
, měl by sis - obzvláště jako novinář - ověřit fakta.
Takový velký chlapec, a tak v některých ohledech naivní... ;-)
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
Publikováno 08 duben 2020 - 21:21
hory doly kecy bláboly jako obvykle
Publikováno 08 duben 2020 - 22:27
Než vypustíš formulace typu "Takže to šlo z jiných peněz..." a než začneš hodnotit poměry v Praze, měl by sis - obzvláště jako novinář - ověřit fakta. Třeba si zjistit jak hlavní město Praha podporuje cestovní ruch, jaké programy podpory vypisuje, jaká je role Prague City Tourism...
Jednak jsme ten rozhovor nevedl a jednak byla odpověď šéfa Prague City Tourism zcela jasná.
Publikováno 09 duben 2020 - 17:03
O horydoly a Kubovi Turkovi (třeba i prostřednictvím spotů, které mívá na Radiu Beat) si už delší dobu myslím svoje a tohle mi to jen potvrzuje.
Publikováno 09 duben 2020 - 21:05
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 09 duben 2020 - 21:06
Publikováno 09 duben 2020 - 22:48
Ono vždycky stačí, když se tu objeví, něco veledůležitého nám chce sdělit a jak následně reaguje na připomínky....Jj, je to Kuba. Nebo Turek?
No tak geocaching zase tak veledůležitá záležitost není :-) Přišlo mi ale zajímavé odkázat na dva články, které se ho týkají - na Treking.cz a Horydoly.cz . A propos: Kuba i Turek.
Publikováno 09 duben 2020 - 23:17
Publikováno 10 duben 2020 - 12:04
Po těch pár článcích od hory doly, co se tu v minulosti objevily (jako samoreklama) mi přijde, že vede kampaň proti geocachingu.
Publikováno 10 duben 2020 - 17:10
Zajímalo by mě, jestli sem dáváte odkazy na zvýšení návštěvnosti svého produktu. Ono je to totiž tak, jak psal Mirek. Člověk párkrát nakoukne a ztratí chuť....
Na přímou otázku přímou odpověď: 1) Treking je pro moji firmu jedna z největších konkurencí 2) Ohledně rozhovoru na Horydoly mi přišlo zajímavé, že se redaktor z obecného zpravodajského média ptá člověka odpovědného za cestovní ruch v Praze na geocaching. 3) Pokud bych si tady dělal reklamu, tak bych odkázal rovnou na celou rubriku, kterou věnujeme geocachingu https://www.horydoly...geocaching.html
Publikováno 03 květen 2020 - 11:42
Google Pixel 3 / Android 12 / c:geo
Publikováno 03 květen 2020 - 20:23
Geocaching slaví dvacet let. Češi podle lokací kešek plánují celé výlety
https://budejcka.drb...ele-vylety.html
Publikováno 26 květen 2020 - 9:14
Publikováno 26 květen 2020 - 10:36
Jeden takový jsem našel, nechal jsem ho na místě. Hrát něco na FB? Ani náhodou...
Dobrovolník si myslí, že ví, co je správné, a dělá to. Aktivista si myslí, že ví, co je správné, a nutí to dělat ty ostatní.
Publikováno 26 květen 2020 - 11:25
Taky jsme před časem takový našli. Čtyřletá dcera si ho vzala, upadnul jí a rozlomil na několik kusů. Ale zřizovat si kvůli něčemu takovému facebook nehodlám.
Publikováno 26 květen 2020 - 11:30
Kluci už to taky objevili a taky už jsme zjistili, že je to z facebooku... Ale zrovna facebook moc nemusím.
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů