Přejít na obsah

Fotka

S čím obchodujete?

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
83 odpovědí na toto téma

#61 Vianney

Vianney

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 686 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2011 - 23:51

Původní dotaz v tomhle vláknu byl, s čím obchoduji. Párkrát jsem nechal v kešce placku (takovou tu se špendlíkem, co se nosí na oblečení nebo na batohu), kterou jsem si v práci vyrobil.
  • 0
<p>Geokalendář 2025 - v prodeji ve vašem oblíbeném geoshopu. www.facebook.com/geokalendar

#62 edheldil

edheldil

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 144 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2011 - 16:29

Ja davam do kesi hlavne hraci kostky, takovych d20 jsem rozdal uz docela dost. A do kesi, ktere se mi libi, davam TZ, ale to leze do penez.
  • 0

#63 jonaskuba

jonaskuba

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 45 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2011 - 19:32

Jelikož sbírám známky a mince, mince spíše naše a EURA. Tak mě potěší každý halíř, třeba i 10h. Známky se taky dají občas najít a taky me to potesi. Do keši davam obcas lepsi mince a v sacku zabalene znamky. Když narazím na CWG tak jej měnín za turistickou známku, protože pomalu ruším sbírku. Myslím si že je to férový obchod. Také mě poteší když je v keši nejaka užitečná věc, třeba v jedne kešce jsem našel NANOCACHE krabičku.
  • 0

#64 3 plus 1

3 plus 1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 75 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2011 - 20:09

Já měním zásadně jen CWG, protože je sbírám. Měním to v poměru 1 za 1, ale když se mi keš líbí, tak tam vložím CWG i bez výměny. Jen mi je divný, že CWG má každej druhej a já mám teď nalezeno 100 keší a v nich jsem našel pouze asi 4 CWG a jeden MWG. To je do keší nikdo nedává? Vždyť to stojí desetikorunu.....
  • 0

#65 hrabenka73

hrabenka73

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 190 příspěvků(y)

Publikováno 24 únor 2011 - 20:41

Já většinou neměním,jedině když najdu CWG tak za své,většinou když se mi keš líbí tak jen dávám drobnosti,které teda zatím kupuju (optimistaB) ,když jde se mnou malá,tak ta mění za svoje MWG a nějaké ty dětské drobnosti.
  • 0

#66 DesttroDiSpezza

DesttroDiSpezza

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 25 únor 2011 - 21:52

To by mě ani nenapadlo, kolik mám doma věcí, které někteří kačeři zbírají. Pár kilo starých mincí, hromadu kinder hraček... Určitě nějaký ten trade podniknu s tímto (pro mne bezvýznámým) zbožím, docela mě zaujaly CWG, jsem sice začátečník a pár jsem jich našel ale nebylo za co směnit :-) Jen jsem chtěl podotknout, že v keši u žermanické přehrady jsem si všiml hracích karet a co vích i bible! :-)
  • 0

#67 Doc Bogeyman

Doc Bogeyman

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 83 příspěvků(y)

Publikováno 27 únor 2011 - 16:33

Já si kupuji v nedalekém numizmatickém obchodu neplatné mince. Různých mincí mají bohatý výběr od 5 Kč výš, tak si nakoupím hromadu za různé ceny a pak dávám podle toho, jak se mi libí předmět, který si beru. Mince jsou zajímavý dárek, leckteré vypadají zajímavě a třeba někoho potěší, zejména z nejaké exotické země. Přitom nejsou drahé (dle výběru, samozřejmě) a vydrží i uložení do keše. A vypadá to v keši líp než stará kinderhračka!
  • 0

#68 roztocka

roztocka

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 27 únor 2011 - 18:41

Kdysi jsem se snazil z kesi vybirat ten srot,co jsem tam nasel a vkladat nove,pekne,zabalene veci.Po jiste dobe me to prestalo bavit,takze vsechny pekne veci si schovavam na doplneni vlastnich kesi a veskery ostatni trade pri lovu jsem omezil na vymenu CWG za CWG;)
  • 0

#69 hrabenka73

hrabenka73

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 190 příspěvků(y)

Publikováno 27 únor 2011 - 18:57

Citace

roztocka napsal/a:
Kdysi jsem se snazil z kesi vybirat ten srot,co jsem tam nasel a vkladat nove,pekne,zabalene veci.Po jiste dobe me to prestalo bavit,takze vsechny pekne veci si schovavam na doplneni vlastnich kesi a veskery ostatni trade pri lovu jsem omezil na vymenu CWG za CWG;)

Tak přesně tohle jsem dělala dneska,z ulovených 11keší,jsem minimálně z půlky vyndavala bordel (bombony,cukr,cvaklá jízdenka apod.) místo toho tam šli naše cwg a mwg a drobné (nové) dárky,přívěšky,samolepky apod.Připadal jsem si jak uklízečka :D
  • 0

#70 L.a.u

L.a.u

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 230 příspěvků(y)
  • LocationKolín

Publikováno 27 únor 2011 - 21:45

Já obchoduji jen když jsou se mnou děti, výběr vždycky dělají oni. Nestačím se divit, co se jim líbí - gumička do vlasů (asi tak za korunu), obrázek ze zažehlovacích korálků, figurka dinosaura (ty jsou super a nestojí mnoho - sáček 10 ks asi 50 Kč). Měníme obvykle za korálky. Už jsem se v jednom logu dočetla, jak byla malá kačerka z nich nadšená, tak snad těší i ostatní.
  • 0

#71 Pavelina

Pavelina

Member

• Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 04 březen 2011 - 20:54

No doteď jsem měnila jen TB, GC. Když jsem někde našla něčí CWG, tak jsem si ho vyfotila, protože vlastní na výměnu mám teprve ve výrobě - až je budu mít fyzicky, začnu měnit. Jak to teď tady tak čtu, tak už vím, jak upotřebím svou bohatou sbírku papírových kapesníčků, na jejichž obalu je motiv z pohádky McQueen (nebo jak se to auto s očima jmenuje). Nenapadlo mě, že chodí po keškách tolik rodin s malými dětmi a nějaký chlapeček se do nich určitě rád vysmrká, i když to obecně u dětí není populární činnost B)
  • 0

#72 L.a.u

L.a.u

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 230 příspěvků(y)
  • LocationKolín

Publikováno 05 březen 2011 - 1:56

Pavelino, tak naše dvouletá slečna by z kapesníčků "Bešk kek kím" byla úplně paf :)
  • 0

#73 wmh

wmh

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 668 příspěvků(y)

Publikováno 05 březen 2011 - 2:08

Citace

Pavelina napsal/a:
... Jak to teď tady tak čtu, tak už vím, jak upotřebím svou bohatou sbírku papírových kapesníčků, na jejichž obalu je motiv z pohádky McQueen (nebo jak se to auto s očima jmenuje). Nenapadlo mě, že chodí po keškách tolik rodin s malými dětmi a nějaký chlapeček se do nich určitě rád vysmrká, i když to obecně u dětí není populární činnost B)

Chlapeček - a vysmrkat se do kapesníčku s Bleskem McQueenem ?!:o
To bude radši riskovat zastydlou rýmu. Rozloženej kapesníček si strčí pod polštář a tam bude, než se v prach obrátí (nebo mu rodiče neustelou postel) :D
  • 0
Retired slowcacher

#74 Han.cca

Han.cca

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 30 příspěvků(y)

Publikováno 28 březen 2011 - 19:34

Dneska jsem se vybavila na nadcházející sezónu, snad se budou líbit.
  • 0

#75 bob&bobek

bob&bobek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 215 příspěvků(y)

Publikováno 28 březen 2011 - 22:53

Ať něco beru nebo spíš ne,protože většinou nic není, tak do každé navštívené keše dávám povinně své CWG a případně ještě něco dalšího užitečného. Viděl jsem tu něčí názor na vizitku ownera, vztahující se na uklizenost keše. S tím tedy rezolutně nesouhlasím a ten, kdo to napsal, ať si založí min.10 keší ve větším rozptylu a uvidí zač je toho loket. Pokud máš keše,které jsou dost navštěvované, tak se přes údržbu k vlastnímu kešování ani nedostaneš. Já většinou dělám údržbu 2x ročně (před zimou a po zimě) a do vzdálenějších a hodně navštěvovaných keší dávám náhradní log blok a z 80% mi ten náhradní obratem ukradnou....
  • 0

#76 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 28 březen 2011 - 23:45

Citace

Han.cca napsal/a:
Dneska jsem se vybavila na nadcházející sezónu, snad se budou líbit.

Skvělý nápad - dětem se to určitě bude moc líbit! :)
Koníka jsem zrovna nedávno sháněla do kešky Šemík a žádného jsem doma po dětech neobjevila.:( Ale dinosaurů měli naši kluci hromadu, tak asi zaštrachám v krabici s dětskými poklady, naši puboši už je určitě potřebovat nebudou...

Já se snažím kromě výměny CWG nechávat v keškách většinou něco právě pro děti, protože myslím, že ty z nálezů mají největší radost. Dospěláci si spíš vystačí s CWG, TB a GC a někdy i jen prostým nálezem krabičky.:D
  • 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#77 Novinha

Novinha

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 80 příspěvků(y)

Publikováno 27 květen 2011 - 21:19

Má první zkušenost s polymerovou hmotou, chtěla jsem si to vyzkoušet, tak proč to nespojit s něčím užitečným ;) Jsou to první pokusy, tak to snad časem bude vypadat líp a já budu mít aspoň co dávat do keší :D

Vložený obrázek

Vložený obrázek

Edit: upraveny fotky za světlejší
  • 0

#78 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 28 květen 2011 - 8:27

To druhy se mi libi, ale nebylo by to kolecko pro uchyceni lepsi umistit treba do hrany toho pomyslneho G?
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#79 L.a.u

L.a.u

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 230 příspěvků(y)
  • LocationKolín

Publikováno 28 květen 2011 - 10:05

Citace

Alf Gang napsal/a:
... dinosaurů měli naši kluci hromadu, tak asi zaštrachám v krabici s dětskými poklady, naši puboši už je určitě potřebovat nebudou...

Dej pak vědět, do kterých keší jsi je dala, ať má náš malý dinosauromilec důvod ťapat s maminkou po keších. :)
  • 0

#80 Novinha

Novinha

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 80 příspěvků(y)

Publikováno 28 květen 2011 - 11:44

Citace

S474N napsal/a:
To druhy se mi libi, ale nebylo by to kolecko pro uchyceni lepsi umistit treba do hrany toho pomyslneho G?

Jak to myslíš?
Hodila jsem tam o něco lepší fotky.
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama