Publikováno 22 květen 2008 - 0:17
Publikováno 22 květen 2008 - 0:20
Citace
Když stačí pět minut, aby se HK kačeři seběhli na FTFko, kolik by asi stačilo na setkání s váma?
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 24 květen 2008 - 21:28
Publikováno 25 květen 2008 - 9:22
Citace
Kryspin napsal/a:
Tak debilové asi jedou dál...
Kopie části dnešního logu na mých Šimkových sadech:
"... Prekvapenim bylo, ze z puvodnihjo logbooku zbyl jen car a na druhe strane se podepsal nejaky negeo team s poznamkou "vykradeno". Lidi jsou hovada. ..."
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 25 květen 2008 - 9:52
Citace
Taky si myslím, že nějaká black listing třeba zde na webu by stála za to, zveřejnil bych o nich co nejvíce informací a případně poslat takový info email na školu by jim jistě udělalo taky radost.kolombo napsal/a:
Myslím, že pokud někdo zná jejich identitu, tak nejlépe by to řešilo její zveřejnění.
Publikováno 25 květen 2008 - 12:19
Citace
Nejsem si jistý, jestli zveřejňováním podrobných informací o nějaké osobě bez jejího souhlasu nemůže dojít k porušení zákona. A jestli dojde, tak nikoho nebude zajímat, že dotyčný rozšlapal nebo ukradl krabičku schovanou v lese. Takže by to chtělo asi zachovat rozvahu a případně se poradit s nějakým odborníkem.sobikovi napsal/a:
Citace
Taky si myslím, že nějaká black listing třeba zde na webu by stála za to, zveřejnil bych o nich co nejvíce informací a případně poslat takový info email na školu by jim jistě udělalo taky radost.kolombo napsal/a:
Myslím, že pokud někdo zná jejich identitu, tak nejlépe by to řešilo její zveřejnění.
Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
Publikováno 25 květen 2008 - 13:42
Citace
pepa.z.pocernic napsal/a:
Citace
Nejsem si jistý, jestli zveřejňováním podrobných informací o nějaké osobě bez jejího souhlasu nemůže dojít k porušení zákona. A jestli dojde, tak nikoho nebude zajímat, že dotyčný rozšlapal nebo ukradl krabičku schovanou v lese. Takže by to chtělo asi zachovat rozvahu a případně se poradit s nějakým odborníkem.sobikovi napsal/a:
Citace
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 25 květen 2008 - 15:51
Publikováno 25 květen 2008 - 21:33
Publikováno 26 květen 2008 - 0:15
Citace
mpistora napsal/a:
Když jsem se v pátek díval na mapu hradeckých keší, nechápal jsem nejdřív co se děje.
Myslím , že pravděpodobnost někoho načapat u keše je velmi malá. A pokud nelogují na webu, tak ani tato, i tak obtížná metoda identifikace, není k ničemu.
Já bych navrhl hradecké komunitě postup dle zásady moudřejší ustoupí, s kterým asi leckdo nebude souhlasit:
Vlastníci si krabičky odnesou domů a listingy disablují. Třeba na 2 měsíce.
Publikováno 26 květen 2008 - 17:32
Citace
Byla, ale taky už sem nad tím přemýšlel, že je to asi jediná jistá možnost. Bohužel pro lovce ... :| šance je někde chytit "in flagranti" je opravdu malá.frettie napsal/a:
Citace
mpistora napsal/a:
Když jsem se v pátek díval na mapu hradeckých keší, nechápal jsem nejdřív co se děje.
Myslím , že pravděpodobnost někoho načapat u keše je velmi malá. A pokud nelogují na webu, tak ani tato, i tak obtížná metoda identifikace, není k ničemu.
Já bych navrhl hradecké komunitě postup dle zásady moudřejší ustoupí, s kterým asi leckdo nebude souhlasit:
Vlastníci si krabičky odnesou domů a listingy disablují. Třeba na 2 měsíce.
Ale to by byla škoda, ne? :/
Publikováno 26 květen 2008 - 18:16
Publikováno 26 květen 2008 - 20:14
Publikováno 26 květen 2008 - 20:43
Citace
A co to pořeší? Pokud nebude poviná spojitost s tvým profilem na GC.com tak stejně nevíš kdo to je....Tedy vlakno jen pro registrovane?
Publikováno 27 květen 2008 - 19:50
Publikováno 27 květen 2008 - 19:58
Citace
vsa napsal/a:
Tak uz likviduji kesky i smerem na Chrudim. Dokonce tam je i nejaka nalepka viz. foto
http://www.geocachin...d5-2fb2c8db4938
Publikováno 27 květen 2008 - 20:08
Citace
vsa napsal/a:
Tak uz likviduji kesky i smerem na Chrudim. Dokonce tam je i nejaka nalepka viz. foto
http://www.geocachin...d5-2fb2c8db4938
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 27 květen 2008 - 20:14
Publikováno 28 květen 2008 - 6:13
Publikováno 28 květen 2008 - 7:17
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů