anti geocaching team
Publikováno 29 květen 2008 - 10:24

Publikováno 29 květen 2008 - 10:35
Publikováno 29 květen 2008 - 12:30

Publikováno 29 květen 2008 - 12:57
Publikováno 29 květen 2008 - 13:07

Publikováno 29 květen 2008 - 13:22
Citace
Atlaska napsal/a:
Tak jsem prošla celé vlakno. Bohužel byla otázka času, kdy se něco podobného objeví. Holt složení společnosti je dáno a jak říkal už Švejk: "Blbci jsou potřeba! Protože kdyby byl každý chytrý, tak by tu bylo tolik rozumu, že by z toho byl každej druhej úplně blbej." Těžko si dokážu představit, že by to realizovala nějaká rodinka s dětmi nebo dívčí komando. A tak mám jednu radu, která funguje v 95% případech její aplikace. Ženskou/ženský na ně!!! Ony už si je zkrotěj
Kde by vzali zenskou? Kdyz si tahaji ty svoje minipindiky takovymhle zpusobem :/
Garmin Oregon 300 + Topo Czech 2 PRO, případně HTC Touch HD
Publikováno 29 květen 2008 - 13:31

Publikováno 29 květen 2008 - 13:49
Publikováno 29 květen 2008 - 13:54
Citace
bertlak napsal/a:
Chapu, ze takove jednani trapi hlavne poskozene majitele. Ale myslim si, ze cim vic se to bude rozebirat a resit tim vetsi radost budeme temto "kolegum" zpusobovat. Tim vice to bude adrenalinove, "mimo zakon a dobre mravy" tj. vice lakave pro dalsi "antikacery".
Souhlasím. Upřímně - to, že to tady takto probíráme je vlastně jediným důvodem pro jejich další existenci. Zní to divně že ? Ale je to tak - většina takových lidí (je jedno jestli jde o sprejery, fašisty, anarchisty, chuligány a jiné) nedělají to co dělají jen z vlastního přesvědčení - vždy je původcem pocit měněcennosti a snaha to za jakoukoliv cenu změnit - i za cenu toho, že se stanou "slavnými" v negativní rovině. Je to bohužel ta nejjednodušší cesta jak vejít ve známost. Když se budu sebevíc snažit, může mi trvat roky, než mě bude znát každý druhý cacher a budu muset být zatraceně vynalézavý, pečlivý, hodně do toho invenstovat - peněz i času. Je to nejisté, drahé, časově náročné atd. Když ale rozdupu pár keší, začne se o mě mluvit hned - vznikne vlákno na diskusi a já můžu jen sledovat jak narůstá - budou o mě mluvit všichni a mě to nebude nic stát.
Uvědomujete si vůbec, že každý další příspěvek, existence tohoto vlákna, to že se v logu u kešky objevuje, kdo je původcem, že se o tom diskutuje atd. je jediným a primárním důvodem jejich další existence ?
Myslíte si, že kdyby po měsíci od doby co začali o nich nikde nebyla zmínka, jen by se zničené kešky znovu obnovovaly s prostou poznámkou o zničení a vykradení, že by ještě dělali to co dělají ?
Máme jedinou šanci - do důsledku všude vyčistit každou informaci o jejich existenci (toto vlákno, každý příspěvek který je zmiňuje, logy u postižených kešek nevyjímaje) a pak jen počkat pár týdnů než zjistí, že to ke slávě nevede.
Cokoliv jiného je jen posílí v přesvědčení, že je to správná cesta a možná přivede další následovníky. A pak si za to budeme moci sami, protože jsme dělali přesně to, co chtějí - udělali je slavnými tím, že o nich každý ví a mluví o nich.
Publikováno 29 květen 2008 - 15:05
Publikováno 29 květen 2008 - 18:23

Publikováno 29 květen 2008 - 19:29
Publikováno 29 květen 2008 - 21:08

Publikováno 29 květen 2008 - 22:31
Publikováno 30 květen 2008 - 8:19

Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka
Publikováno 30 květen 2008 - 11:51
Citace
Svata pravda. Micro za okapem na rohu nejblizsi ulice je rozhodne snazsi cil nez nekolika kilometrova multi nebo tezka mystery. Tradicionalka nekde v lese na kopci s prevysenim par stovek metru se asi take nemusi bat o svoji existenci. Jedna kacirska myslenka na zaver: paradoxne muze tato cinnost vest k posunu prumeru kesi k vyssim urovnim, jak terenem tak obtiznosti.XiXi_team napsal/a:
Myslím si, že jedním z řešení je odvrácení se od tradicionálek k multi/mysterkám. Až projdou pár kilometrů nebo se potrápí nad mysterkou, tak třeba pochopí, že to není jen o krabičce ...
Publikováno 01 červen 2008 - 23:28
Publikováno 13 červenec 2008 - 18:30
Publikováno 16 červenec 2008 - 9:23
Citace
Anti geocaching team napsal/a:
Jsem studentkou sociologie na FSV UK a jako téma mé bakalářské práce jsem si vybrala chování lidí na diskuzích pod vlivem anonymity.
Kdo jste z dané školy, ta práce by mě fakt zajímala a hlavně ta obhajoba před komisí! Po prázdninách ta práce bude v knihovně a snad by podle zákona měla být i na internetu. Takže pokud se k ní někdo dostanete, prosím o zaslání odkazu (net), nebo název práce a jména autorky a já si ji přes knihovnu půjčím sám. Teda pokud je to pravda. Moc díky
Publikováno 16 červenec 2008 - 9:32
Citace
Grako napsal/a:
Citace
Anti geocaching team napsal/a:
Jsem studentkou sociologie na FSV UK a jako téma mé bakalářské práce jsem si vybrala chování lidí na diskuzích pod vlivem anonymity.
Kdo jste z dané školy, ta práce by mě fakt zajímala a hlavně ta obhajoba před komisí! Po prázdninách ta práce bude v knihovně a snad by podle zákona měla být i na internetu. Takže pokud se k ní někdo dostanete, prosím o zaslání odkazu (net), nebo název práce a jména autorky a já si ji přes knihovnu půjčím sám. Teda pokud je to pravda. Moc díky
To by mě zajímalo, kdo by tam co zas naškrábal za hovadiny:D:D
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů