anti geocaching team
Publikováno 23 srpen 2009 - 10:54

Publikováno 23 srpen 2009 - 15:17
Publikováno 23 srpen 2009 - 16:12
Publikováno 23 srpen 2009 - 17:31
Citace
Broupal napsal/a:
Citace
Byla, ale taky už sem nad tím přemýšlel, že je to asi jediná jistá možnost. Bohužel pro lovce ... :| šance je někde chytit "in flagranti" je opravdu malá.frettie napsal/a:
Citace
mpistora napsal/a:
Když jsem se v pátek díval na mapu hradeckých keší, nechápal jsem nejdřív co se děje.
Myslím , že pravděpodobnost někoho načapat u keše je velmi malá. A pokud nelogují na webu, tak ani tato, i tak obtížná metoda identifikace, není k ničemu.
Já bych navrhl hradecké komunitě postup dle zásady moudřejší ustoupí, s kterým asi leckdo nebude souhlasit:
Vlastníci si krabičky odnesou domů a listingy disablují. Třeba na 2 měsíce.
Ale to by byla škoda, ne? :/
Trochu nesouhlasím. Zkuste strčit cache pod kontrolu nějaké třeba web kamerky (někde na věřejné místo) a ze záznamu budete moci vysledovat kdo to je. Používáme nejmodernější technologie, tak zkusme je použít i takto.
Jinak jsou to parchanti. Osobně doporučuji zastřelit. Ale jinak odhaduji je na 15-17 let kterým rodiče (nemající na ně čas) koupili GPSky, a protože registrace nevyžaduje citlivá data, a celý geocach je založen na free není možnost dosledovat kdo je kam. Takže jedině zpětný záznam. Soudím, že budou míti na triku i jiný vandalizmus.
Publikováno 23 srpen 2009 - 19:14
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů