Colorado 2.54 Beta
Publikováno 12 červenec 2008 - 17:44
[quote]Atip napsal/a:
Tak jsem dneska nahral radary jako POI body, upozorneni funguje, pipnuti je teda dost slabe, ale je to lepsi nez 60tka, ktera po Praze porad rvala tak, ze se v aute nedalo vydrzet .
Nahrál jsem radary garmin.gpx přes poiloader, v mapě jsou vidět ale nepípají. Mám fw 2.51
Taky při odpojení od autonabíječky colorado většinouo zdechne, akorát jednou se spletlo a nabídlo dialog "pokračovat v provozu na baterie/vypnout"[/quote]
Při odpojování od zdroje v autě jsem zjistil, že se mi vypne jen v případě, když nejdřív odpojím kabel ze zásuvky v autě, pokud nejdřív vytáhnu konektor z colrada, tak mi nabídne dialog zda pokračovat dál či nikoliv. Nevím proč.
Publikováno 13 červenec 2008 - 15:05
po dalším zapojení USB kabelu jsem viděl, že se znovu zapsal do adresáře current gpx soubor, tudíž jsem jej smazal a po odpojení USB kabelu a novém zapnutí colorada jsem urychleně ještě smazal zaznamenanou trasu a poté colorado zatím zase funguje.Petr1868 napsal/a:
Po problémech s FW 2,54 jsem downgradoval na 2,51 a týden bylo vše v pořádku. Dnes jsem vyrazil na keše do okolí Třebechovic. V coloradu jsem měl nahraný gpx soubor z MoZiGa obsahující cca 300 keší z okolí.
Colorado fungovalo v pořádku, dokud jsem nenarazil na keš GC1030G Býšť.
Po jejím zvolení v menu poklady colorado zhaslo a nejde nastartovat. Chová se stejně jako při problémech minulý týden s 2,54.
jediný rozdíl je, že po připojení externího USB kabelu je colorado v počítači vidět.
Smazal jsem tedy uvedený gpx soubor a pro jistotu též soubor v adresáři current a colorado znovu naběhlo a po minutě zase zhaslo.
Publikováno 13 červenec 2008 - 15:07
Prosím o radu, kam mám staženou češtinu instalovat. Děkuji.warps napsal/a:
Pokud ma nekdo chut a chce zkusit tak zde jsem nahral cesky jazyk bez diakritiky
http://uloz.to/56269...ado_bez_dia.rar
Pokud nekdo testne s novym FW 2.54 uvidime co to udela ( ja ted nemam colorado po ruce kovarova kobyla ... )
Publikováno 13 červenec 2008 - 18:15
Publikováno 15 červenec 2008 - 8:42
current.gpx nemá smysl mazat, je to jen zrcadlo obsahu vnitřní paměti bodů a tracků v Coloradu. jeho smazání má asi stejný výsledek, jako když rozbijete zrcadlo, ve kterém se vidíte, v domnění, že tím sama sebe zprovodíte ze světaPetr1868 napsal/a:
po dalším zapojení USB kabelu jsem viděl, že se znovu zapsal do adresáře current gpx soubor, tudíž jsem jej smazal a...
Publikováno 17 červenec 2008 - 17:51
Publikováno 17 červenec 2008 - 19:43
Jasně že 2.51 drží to tu není nic nového, tady je diskuse o zprovoznění 2.54Schrek napsal/a:
takze soft 2,51 drzi a bezi vpohode i s cestinou a diakritikou mam soft GP 2,60, jinak co tu nekdo tvrdil ze u 2,51 funguje na baterkach nastaveni na max podsvetleni tak nefunguje jen pri napojeni na zasuvku v aute
Publikováno 11 září 2013 - 11:39
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů