Locify - nejenom nástupce Handy Geocachingu
Publikováno 24 červenec 2009 - 14:11
Publikováno 04 srpen 2009 - 22:18
Citace
sobikovi napsal/a:
Nemáte někdo mapu Rakouska (co nejpodrobnější) pro TrekBuddy resp. Locify? Něco jsem našel, ale ta je hrozně hrubá :-( Díky.
Zdravim, pokud by se nasla moznost, prosim o nasdileni. Predemn dekuji.
Publikováno 05 srpen 2009 - 7:19
Citace
Už to nemám, šlo to hned pryč, nepoužitelné... Jinak stačí dát do googlu vyhledat TrekBuddy mapy download a máš to hned...Merencin napsal/a:
Citace
sobikovi napsal/a:
Nemáte někdo mapu Rakouska (co nejpodrobnější) pro TrekBuddy resp. Locify? Něco jsem našel, ale ta je hrozně hrubá :-( Díky.
Zdravim, pokud by se nasla moznost, prosim o nasdileni. Predemn dekuji.
Publikováno 05 srpen 2009 - 7:25

Publikováno 05 srpen 2009 - 10:45
Publikováno 05 srpen 2009 - 11:01
Citace
Mám asi 2 dny starou verzi x.x.41 a na vývojovém webu je stále tatáž. Nebo snad číslo zůstalo stejný?Witko&Wendy napsal/a:
Máš už dnešní verzi HGAE? Opravený mapy.cz apod
Publikováno 05 srpen 2009 - 11:07
Citace
Já jdu na Uložené - Uložit místo - Změnit - Souřadnice... Pak zadám nějaký pojmenování, Popis nechávám prázdný a Uložit.Witko&Wendy napsal/a:
A přes jaký menu se do ty ruční navigace dostaneš? Já dám možnosti-jiná poloha-změnit,zněním souřadnice a šipka zůstane zaseknuta i když metry k cíli to ukazuje správně. No HGAE jede teď taky offline tak si nechám Locify jen na městský tradičky anebo půjde zase z karty pryč.
Pak přejdu na Navigace - Na místo - Vyberu ze seznamu uložené před tím místo a je to...
Publikováno 05 srpen 2009 - 11:07
Citace
aha, tak to si stáhnu a nainstaluju. Tuhle fíčurku jsem navrhoval, tak je fajn, že se tam zaimplementovala...Witko&Wendy napsal/a:
4.1 verze. Pořád se vylepšuje a opravuje. Jinak funkce beze změn. Jo změna tam vlastně je. A to ta že kdyz keš úložiš do oblíbených tak ti to skočí zpatky na seznam keši a ne znovu vyhledávání. Což je super.
Publikováno 26 září 2009 - 7:49
Publikováno 05 říjen 2009 - 20:36
mozna jste si vsimli ze ted o vikendu nesla geocaching sluzba v Locify. Bylo to zpusobeno tim, ze Groundspeak blokoval IP naseho noveho hostingu.
Nyni uz je vse opraveno a do geocaching sluzby pribyly dve funkce:
- Logovani primo na geocaching.com
- Navigace na zadany bod (hodi se pri multinach a mysterkach)
Sluzby se ujal developer ufaak (glombt@gmail.com), patri mu velke diky!
Publikováno 13 říjen 2009 - 7:58
Publikováno 13 říjen 2009 - 11:22
Citace
Mufa napsal/a:
Ahoj,
mám problém,chtěla jsem si stáhnout Locify do mobilu (SE W715), mělo by to fungovat, ale ten certifikát, který se také musí stáhnout, mi nejde s tím, že je neplatný. Tím pádem nestáhnu ani Locify. Kde dělám chybu? Nejsem žádný velký odborník, potřebuju návodník pro blondýny;) Díky
Pokud jsi to stahovala přímo do mobilu, tak zkus stáhnout ten certifikát do PC a pak ho ulož někam do mobilu. Třeba na kartu (pokud ho telefon má). Po kliknutí na tento soubor by se měl certifikát nainstalovat do telefonu. Pak již stačí nainstalovat Locify. U mně to takto funguje. Nedávno jsem prováděl čistku v mobilu a znova vše instaloval a vše probíhá v pořádku. Vyzkoušej.
Publikováno 13 říjen 2009 - 17:26

Publikováno 13 říjen 2009 - 18:11
Citace
jirifno napsal/a:
Citace
Mufa napsal/a:
Ahoj,
mám problém,chtěla jsem si stáhnout Locify do mobilu (SE W715), mělo by to fungovat, ale ten certifikát, který se také musí stáhnout, mi nejde s tím, že je neplatný. Tím pádem nestáhnu ani Locify. Kde dělám chybu? Nejsem žádný velký odborník, potřebuju návodník pro blondýny;) Díky
Pokud jsi to stahovala přímo do mobilu, tak zkus stáhnout ten certifikát do PC a pak ho ulož někam do mobilu. Třeba na kartu (pokud ho telefon má). Po kliknutí na tento soubor by se měl certifikát nainstalovat do telefonu. Pak již stačí nainstalovat Locify. U mně to takto funguje. Nedávno jsem prováděl čistku v mobilu a znova vše instaloval a vše probíhá v pořádku. Vyzkoušej.
Tak já nevím. Udělala jsem to přesně jak říkáš, ale opět se instalace nezdařila. Nahrála jsem si ten certifikát do mobilu, zkusila jsem ho rozbalit mobilem i pomocí PC. A Locify mi pořád nainstalovat nejde. Přitom mobil by měl s tímhle sw fungovat. Jsem prostě antitalent.
Publikováno 13 říjen 2009 - 18:18
Citace
Mufa napsal/a:
Citace
jirifno napsal/a:
Citace
Mufa napsal/a:
Ahoj,
Tak já nevím. Udělala jsem to přesně jak říkáš, ale opět se instalace nezdařila. Nahrála jsem si ten certifikát do mobilu, zkusila jsem ho rozbalit mobilem i pomocí PC. A Locify mi pořád nainstalovat nejde. Přitom mobil by měl s tímhle sw fungovat. Jsem prostě antitalent.
musíš ho rozbalit už v PCB)
Publikováno 13 říjen 2009 - 18:24

Publikováno 13 říjen 2009 - 18:33
Publikováno 13 říjen 2009 - 18:53
Publikováno 13 říjen 2009 - 19:11
Citace
da-st napsal/a:
Při stahování na mobil píše neplatný, nebo prošlý certifikát? Co zkusit změnit datum v mobilu? ...zpět, třeba o rok.
Nebo zkus aplikaci Handy Geocaching - http://hg.destil.cz/ , pokud ti bude stačit trochu míň nástrojů.
Píše neplatný. Už se mi podařilo stáhnou Handy geocaching, díky moc. Teď se tím budu pár dní prokousávat, ale určitě mi to stačí

Publikováno 30 říjen 2009 - 17:45
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů