Colorado gpx minimalizator
Publikováno 23 červenec 2008 - 8:49
V podstate identicka rutina ako v Mozigo - myslim, ze by sa mohla hodit tym, ktory vyuzivaju PQ a kesky sa im zobrazuju v colorado nekompletne resp.text sa prekryva.
- odstranuje z htm kódu v long_description tagy, ktoré na zobrazenie majú minimálny vplyv...
- dopĺňa jednopísmenný prefix pred meno kešky podľa jej typu...
- môže byť spúšťaný z riadku, kde prvým parametrom odovzdáte kompletnú cestu ku gpx súboru a druhým určíte, či chcete pridať prefix alebo nie
- ak ho spustíte bez parametrov otvorí sa jednoduché GUI.
Príklad:
ClrdMinGpx "c:\nejaka cesta\nejakypq.gpx" prefix
Apostrofy je nutne dat vtedy ak v sa v ceste+nazve vyskytuje medzera
Stahujte odtialto
Na stiahnutie sa nepotrebujete registrovat, staci uhadnut heslo ...ak sa Vam to nepodari kontaktujte ma cez SZ,PM.
Je to verzia 1.0.0.0, ,privitam akekolvek podnety a navrhy...
Publikováno 23 červenec 2008 - 9:33
Garmin Oregon 300 + Topo Czech 2 PRO, případně HTC Touch HD
Publikováno 23 červenec 2008 - 9:39

Publikováno 23 červenec 2008 - 9:47
Garmin Oregon 300 + Topo Czech 2 PRO, případně HTC Touch HD
Publikováno 23 červenec 2008 - 14:14
- podpora pre gpx generovane cez gsak
Stahujte tu
Do galerie platia tie iste pravidla ako pre MoZiGo....
Publikováno 23 červenec 2008 - 14:44
Publikováno 25 červenec 2008 - 11:36
Aj dlhe listingy uzivatelia Colorado mozu pouzit!!!
- analyzuje text long_description a ak je vacsi ako 8000 znakov rozdeli ho a vytrvori fiktivnu kesku s menom doplnenim o '+'
- do textu doplni "pokracovanie..."
- vo fiktivnej keske+ pokracuje s "...pokracovanie"
- je mozne pustit program na subor gpx aj niekolkokrat ak je niektory z textov prilis dlhy
- povodny gpx nemodifikuje
- mal by spolupracovat aj z gpx vytvorenym gsak, podobne aj s PQ a samozrejme z MoZiGo
Stahujte tam kde je aj MoZiGo a za tych istych podmienok...
Tu
Testujte a pripadne pripomienky /chyby atd/ dajte vediet sem...Som velmi zvedavy ci to pojde takto pouzit v Colorado...
Publikováno 25 červenec 2008 - 12:39
Citace
Mám dotaz - tuto utilitu musím použít zvlášť na dlouhé listingy keší stažených mozigem nebo takto funguje i Mozigoklama napsal/a:
Colorado minimalizator 1.1.1.2
Aj dlhe listingy uzivatelia Colorado mozu pouzit!!!
- analyzuje text long_description a ak je vacsi ako 8000 znakov rozdeli ho a vytrvori fiktivnu kesku s menom doplnenim o '+'
- je mozne pustit program na subor gpx aj niekolkokrat ak je niektory z textov prilis dlhy
- povodny gpx nemodifikuje
- mal by spolupracovat aj z gpx vytvorenym gsak, podobne aj s PQ a samozrejme z MoZiGo
Stahujte tam kde je aj MoZiGo a za tych istych podmienok...
Tu
Testujte a pripadne pripomienky /chyby atd/ dajte vediet sem...Som velmi zvedavy ci to pojde takto pouzit v Colorado...
Publikováno 25 červenec 2008 - 12:43
Publikováno 25 červenec 2008 - 14:35
Citace
Nie MoZiGo to zatial nema implementovane - cakam na odozvu, nazory.Mám dotaz - tuto utilitu musím použít zvlášť na dlouhé listingy keší stažených mozigem nebo takto funguje i Mozigo
Aj ladenie na takom projekte je jednoduchsie a ak uz vsetko bude tak jak ma byt, dam to rovno do MoZiga. Teraz samozrejme ta utilita moze byt pouzita na hotove gpx...
Citace
- mal by spolupracovat aj z gpx vytvorenym gsak, podobne aj s PQ a samozrejme z MoZiGoklama: ten softik jde pouzit jen na jednotlive gpx, ktere maji moc dlouhy listing, nebo i na PQ?
A ci to funguje musite zistit vy , ja som tiez zvedavy ...
Opakujem povodny gpx to nemodifikuje tak sa nebojte to odskuasat, prinajhorsom to nebude fungovat...
Publikováno 25 červenec 2008 - 15:04

Publikováno 25 červenec 2008 - 16:39

Publikováno 25 červenec 2008 - 18:21
Citace
Zaslal jsem ti na soukromý mail výsledek testu na kešce GC111RZ Uroboros 6 opicklama napsal/a:
A ci to funguje musite zistit vy , ja som tiez zvedavy ...
Opakujem povodny gpx to nemodifikuje tak sa nebojte to odskuasat, prinajhorsom to nebude fungovat...
Publikováno 26 červenec 2008 - 9:54
Colorado minimalizator 1.1.1.3
- Redukcia htm kódu
- voliteľné rozdelenie do 8kB blokov
- voliteľný prefix pred názov kešky podľa typu kešky
Skúšajte , testujte, kritizujte, navrhujte...
Prepracoval som algoritmus delenia na menšie ćasti pomocou rekurzívneho volania.
Generuje len jeden modifikovaný gpx - pôvodný ponecháva bezo zmeny...
Stahujte odtialto
Nemusite sa registrovat ani posielat maily, staci ak uhadnete heslo...

Publikováno 26 červenec 2008 - 19:41
Publikováno 26 červenec 2008 - 19:57
Publikováno 26 červenec 2008 - 20:01
Publikováno 26 červenec 2008 - 20:18
Publikováno 26 červenec 2008 - 21:55
Publikováno 26 červenec 2008 - 22:10
Citace
No na beznych /kratkych keskach sa vizualne nezmeni nic /a to je dobre!/ zmenu mozes zbadal len dlhsich listingoch pretoze su z kodu vyhodene nepodstatne veci a do colorada sa viac "zmesti"...pokud dam nerozdelovat dlouhe listingy, prijde mi, ze se v podstate nic nezmenilo.
Citace
Ach jaj ja som tie prefixy pridal do tagov <name><urlname> ale nie do <groundspeak:name> - to samozrejme opravim, hm to mohlo inak sposobit ze sa nezobrazuju lebo maju rovnake mena...prefixy to nepriradilo v zadnem pripade
Teraz ale nepribudli u kesiek ktore nmaju dlhsie listingy ako 8KB "fantomove kesky" s rovnakym menom ale doplnenym o '+'?
mali by tam byt....
Ale toto skusaj len na nejakych dlhsich napr GC17JBZ.
Program inak do memo vypise zoznam kesiek ktore musel rozdelit...
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů