MoZiGo - Ako na to
Publikováno 22 květen 2010 - 13:34
Publikováno 22 květen 2010 - 14:01
Publikováno 22 květen 2010 - 17:43
Publikováno 22 květen 2010 - 18:38
Publikováno 23 květen 2010 - 8:58
Publikováno 23 květen 2010 - 11:33
Publikováno 23 květen 2010 - 11:50
Publikováno 23 květen 2010 - 14:06
Len odteraz ked budes pridavat na zoznam na hlavnej a bude medzi nimi aj tebou najdena, tak sa prislusne oznaci.
Ak budes exportovat tak sa oznacia ako found it vsade, to znamena aj ako wpt resp. ako gpx.
Nemylit si toto s poziadavkou na stiahnutie s priznakom "najdene neponukaj". Toto je filter, ktory moze fungovat a funguje iba ak si prihlaseny a ten zabezpeci ze sa Ti stiahnu iba nenajdene kesky.
Este doplnim...
Hladanie zoznamu moze byt kludne anonymne, gc.com vrati data ale vtedy logicky nemozes uplatnit poziadavku mnou najdene neponukaj...Zoznam kesiek neobsahuje totiz informacie o suradniciach a asi preto je toto umoznene.
Podobne hladanie podla regionu je vzdyanonymne a preto su vratene aj uz najdene kesky. Preto je v tejto ponuke aj dodatocny filter aby sa na hlavnu stranku nepreniesli uz najdene kesky - prave vtedy sa uplatnuje "statistikou" ziskany zoznam MyFinds.
Publikováno 25 květen 2010 - 18:34
Klikni - htm
Klikni - swf
Publikováno 04 červen 2010 - 16:40
Publikováno 04 červen 2010 - 16:54
- pre nových userov
- "nezmestí" sa na mozigo web
Instalacka na www.edisk.sk
Publikováno 04 červen 2010 - 20:55
Ako na PDA
Video ma cca 5MB.
Publikováno 06 červen 2010 - 6:36
V nastaveniach/Moznosti programu - sa da nastavit ako ma listing vypadat...Používal jsem export do htm a pak jsem si náhledy listingů kešek nahrával do telefonu, abych je měl s sebou. V nové verzi programu se exportuje pouze nerozbalený náhled, který zobrazuje pouze náhled hlavičky ale žádné další informace (listing, logy, hint ...). Nepodařilo se mi najít, jak program přinutit, aby do jpg exportoval všechny informace jako v předchozích verzích.
Publikováno 08 červen 2010 - 18:59
Garmin OREGON 550T +Samsung Galaxy S3+ Soft: C:geo,Locus Map Pro
Publikováno 08 červen 2010 - 20:23
Publikováno 16 červen 2010 - 22:22
- čistenie databázy allgc.gci a mazanie prázdnych gc súborov - nájdete na "offline" obrazovke v záložke opráv indexov
- doplnenie možnosti hromadného zápisu o príznak archivovanosti
- chyba vo WEB importe, ak už záznam o nájdení kešky existoval
- obrazovka importu z mapky pomocou SQL oddelená od importu pomocou GoogleEarth
- odstranenie fiktivnych zaznamov o PM keskach - ktore sa vytvoria ak zapracuje captcha alebo je gc.com nedostupny, funkciu najdete na obrazovke "Moje logy"
- oprava Tradi->Traditional Cache a podobne do importu gci->SQL
Chcem upozornit na ine zistene chyby pre garministov, ktore vsak vyriesi az dalsia instalacka, ktoru vydam az neskor, dovtedy:
Ide o ikonku wherigo kesiek - premenujte si subor mozigo\csv\wherigo.bmp na mozigo\csv\wheri.bmp
Taktiez uplne chyba ikonka mozigo\csv\lost.bmp - ide o tie najnovsie "Lost and Found Event Cache"...tak si nejaku skopirujte sami...
Publikováno 17 červen 2010 - 6:24
Žiaľ v implementácii bola chyba, ktorá sa prejavila ak sa používalo hľadanie trasy na západnej pologuli.používám vždy Mozigo zejména na cesty do světa. Nyní se chystám do USA a
chtgěl jsem vyhledat keše podél cesty. Zatímco na východní polokouli je to
v pohodě najde, na západní polokouli to stále hlásí, že Region je příliš
velký, zmenšete ho
a to i když dám třeba jen trasu 6 km a 500 m na každou stranu
Mám verzi 2010.6.4.23 a už si nevím rady
Update na verziu 2010.6.17.7 to rieši...
Pri tejto príležitosti som spravil aj malé videjko ako na kešky v okolí trasy...
Odkaz na htm
Odkaz na swf
Súbor ma cca 3.5MB , tak budte trpezliví kým sa to načíta.
Publikováno 28 červen 2010 - 19:57
V porovnani s original PQ je longdescription trocha zmodifikovany tak, aby linky na obrazky boli lokalne a aby sa dali vyuzit uz tie, ktore mozigo stahuje pre potreby OziCE, Kesovadlo, Mozi,GCzII...
Postup je identicky ako pri inych exportoch
1. Kesky ktore chceme exportovat oznacime
2. Pouzijeme button export a zvolime zalozku "GPX-file" a tam volbu Pocket Drake
3. Ak ccheme gpx subory ihned poslat do PDA tak treba zapnut ActiveSync na hlavnej stranke
Predpoklada sa to iste nastavenie ako je pre GCzII - cize cesty bud \Storage Card\ atdatd ako je v MoZiGo nastaveniach pre PDA.
Pozrite si videjko
Ako sa to potom pouzije v PDA.
Publikováno 12 červenec 2010 - 19:24
- do štatistiky zoznam TB&GC na založených keškách
Ako na to?
Pre prvé vygenerovanie tejto tabuľky je potrebné znova načítať Vami založené kešky /najjednoduchšie cez Iné hľadanie/
Označte prepísať a dajte si všetky Vami založené kešky opakovane stiahnuť - tým sa údaje zapíšu do dbázy.
Potom na obrazovke štatistík na záložke "TB7GC na nasich" pouzite button "Spracuj"
Sem s prípadnými problémami...
Publikováno 21 červenec 2010 - 11:50
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů