MoZiGo - Ako na to
Publikováno 12 duben 2009 - 22:42
náš team: Petr,Olča,Ája,Petřík,Gábinka
+ geopsi Jork a Nela/yorkshire/ Lip a Popelka/čínský chocholatý pes/
Geovozy dlouhá Felda, Mercedes Actros 440HP+autopřepravník, Fiat Bravo
Garmin Etrex Legend, Mio C250, N9500,SE K700i,Handy Geocaching,Skrýšotlač
Publikováno 12 duben 2009 - 22:46
Publikováno 13 duben 2009 - 11:27
Publikováno 13 duben 2009 - 16:15
paja83 napsal/a:
zdravím, mám takový problém, nemůžu se přihlásit na GC.com přes Mozigo. na hlavní stránce dám dole jméno, heslo, kliknu na přihlaš a načte se mi stránka z GC.com, tam vidím že program tam doplní moje jméno a heslo ale nic se pak nestane jen to jméno vlevo dole zčervená. přes firefox a ie se normálně přihlásím. Dík za rady.
Tím jsem taky trpěl. Naistaoval jsem si IE 8 a najednou se mi to rozeběhlo.
Publikováno 13 duben 2009 - 18:09
Publikováno 13 duben 2009 - 19:15
Nejvíc mně zatím vyhovuje možnost Prefix+Název wpt ale když je poblíž několik multin tak nevím který wpt kam patří. GCmeno by mně dost usnadnilo hledání. A nebo jsem někde přehlédnul možnost takového nastavení?
Publikováno 14 duben 2009 - 11:03
klama napsal/a:
Pri problémoch so sťahovaním - najmä pri wifi pripojení sa osvedčila zmena
v nastavení IE uvedená nižšie.
Změna nastavení v IE:
1. Nástroje
2. Možnosti Internetu
3. Obecné / Historie procházení
4. Nastavení
5. A zde změnit na: "PŘI KAŽDÉ NÁVŠTĚVĚ WEBOVÉ STRÁNKY"
6. Kliknout na "OK" a je hotovo.
Zmena nastavenia v Anglickom IE:
1. Tools
2. Internet Options
3. Browsing history
4. Settings
5. Temporary Internet Files - zmeniť na "Every time I visit the webpage"
6. OK
Musi to byt nieco s nastavenim IE, cache, cookies...neviem co z toho vsak sposobuje problem s prihlasenim...Blbe je, ze si to ani neviem nasimulovat... Nevidim dovod na instalaciu IE8, ale je mozne, ze jeho nainstalovanie problem moze vyriesit, skor si vsak myslim ze jeho instalacia zmeni chovanie IE, vymaze cache a cookies.
Dík za radu, opravdu jedu přes wifi a pomohlo to.
jen ještě takový dotázek, nejde mi stáhnout víc jak 20 keší, jak dám další stránku, nebo postupně všechny tak se objeví hodiny a nic to nedělá. dělám někde chybu?
Publikováno 14 duben 2009 - 13:01
Publikováno 15 duben 2009 - 6:08
Publikováno 15 duben 2009 - 6:28
Publikováno 15 duben 2009 - 12:44
Publikováno 15 duben 2009 - 13:17
Publikováno 15 duben 2009 - 14:19
sem napsal že:paja83 napsal/a:
mozigo sem nikdy neměl, poslední verzi mám ze stránek modrý dub nebo něco takového, skoušel jsem v mozigo kliknout na další stránku hledání a nic se nestalo, furt to samé, objeví se hodiny a nic , žádná chyba, nic to nedělá.
skoušel jsem v mozigo kliknout na další stránku hledání a nic se nestalo, furt to samé
sem to myslel tak jak ty jsi myslel bod tři, sem se asi blbě vyjádřil, sem kliknul na next nebo číslo 2 stránky gc.com načtené v mozigo a nic se neděje.
edit: tak sem stáhl nový IE a nepomohlo to. jinak jsem připojený přes wifi.
Publikováno 15 duben 2009 - 17:22
Nakonec jsem zjistil jak zprovoznit nefunkční vyhledávání kešek, které jsem já i pár dalších popsal už výše. V nastavení IE je potřeba do "důvěryhodných serverů" přidat http://www.geocaching.com, pak mi to funguje.
Třeba to někomu pomůže...
Publikováno 15 duben 2009 - 18:12
Publikováno 20 duben 2009 - 22:59
Publikováno 21 duben 2009 - 7:28
Publikováno 21 duben 2009 - 10:11
klama napsal/a:
Tych moznosti je viac. Bud budem hladat podla mesta na page groundspeak /zoznam ceslych a slovenskych miest/, alebo dohladas mesto/miesto/ a jeho suradnice v GNS databaze alebo...
Navod ako najdes kesky v okoli mesta pomocou mapky google je aj v helpe programu.
Tato faza ziskania dat je spolocna pre akekolvek zariadenia. Ak uz mate zoznam kesiek na hlavnej stranke tak treba dotiahnut tie listingy co su zatial neni na disku a chcete ich. Spoznate to podla toho, ze tieto su v zozname tucnym pismom.
Najjednoduchsie ich mozete naraz oznacit cez prislusny button pod zoznamom alebo si vyberiete myskou, klavesnicou /mys+klavesnica+shift/.
Az zaverecna faza exportu dat sa lisi podla typu zariadenia.
Pre Oregon nie je nic specificke a pouziva sa to iste nastavenie ako pre Colorado.
Postup...
Na hlavnej stranke oznacit vsetky tie, ktore chcete exportovat
1.tapnutim na Export sa otvori obrazovka kde si zvolis gpx pre Colorado urcis ci chces aj logy a ci chces pouzit optimalizator ...
2.pouzi "Exportuj"
Ak mas garmin pripojeny a chova sa ako USB mass storage a mas to tak nastvene aj v nastaveniach MoZiGo, tak sa ti data exportuju priamo do garmina ak nie nahraju sa do prislusneho adresara pre gpx.
Na hlavnej stranke je aj "rychly button pre colorado" a nie je nutne ist do obrazovky pre export...
Tisícekrát děkuji.
Už mi to funkuje.
Publikováno 30 duben 2009 - 13:28
Publikováno 30 duben 2009 - 17:00
Ak nie tak skusil si dat do doveryhodnych serverov aj www.geocaching.com ?
Politika zabezpecenia na tvojom PC asi nepusti javascript na pozadi IE aby vykonaval cinnost.jo, pomohlo to, dal jsem do důvěrýhodných servrů www.geocaching.com a fachá to bezchyby. Dík moc za snahu.
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů