MoZiGo - Ako na to
Publikováno 04 říjen 2009 - 21:45
Publikováno 04 říjen 2009 - 21:57
klama napsal/a:
Tam sa da zvolit len hranica a potom sa zobrazuje vsetko nad nou...
Cize ak tam das 0 tak tam budu uplne vsetci a ked 15 tak...
Jasne, ale kde to je zakukleno v nastaveni ? :-)
UZ JSEM NASEL. JE TO V NASTAVENI STATISTIKY.
Publikováno 04 říjen 2009 - 22:31
Jo, tak až toto pomohlo aj mě , díkyklama napsal/a:
..zmen si v Statistikach/globalne nastavenia/Zdroj dat na aktualny stav GC ...
Publikováno 05 říjen 2009 - 8:00
Publikováno 05 říjen 2009 - 8:40
Len doplnim z mojho pohladu.
A.Nutnost mat vyskove data v PC
B.Spätné zapracovat do listingov vyskove data - do novych sa uz zapisuju automaticky
C.V nastaveniach statistik cesty nasmerovat k datam tak aby sa pracovalo s aktualnymi udajmi a nie z archivom. /V archive vyskove data asi nemate:)/- toto je defaultne nastavene na aktualny adresar, takze ste si to museli dako prepnut sami...
Ponauceny z dialogu okolo mnm pozmenim niektore nastavenia, ktore uz prekonal cas...
Publikováno 05 říjen 2009 - 9:46
klama napsal/a:
Necakal som, ze si das tu namahu a zhrnies to do takehoto super navodu, dakujem.
Len doplnim z mojho pohladu.
A.Nutnost mat vyskove data v PC
B.Spätné zapracovat do listingov vyskove data - do novych sa uz zapisuju automaticky
C.V nastaveniach statistik cesty nasmerovat k datam tak aby sa pracovalo s aktualnymi udajmi a nie z archivom. /V archive vyskove data asi nemate:)/- toto je defaultne nastavene na aktualny adresar, takze ste si to museli dako prepnut sami...
Ponauceny z dialogu okolo mnm pozmenim niektore nastavenia, ktore uz prekonal cas...
Udelal jsem to jako podekovani, za to ze jsi ten soft udelal a ze jsi mel nervy to se mnou konzultovat. Diky.
Publikováno 14 říjen 2009 - 22:08
1.Ak je oblast prilis velka resp. zoom je maly tak gc.com odmietne poslat data ale uzivatel sa o tom dozvie...
2.Ak je oblast prilis velka resp. zoom je maly tak gc.com posle najviac 500 kesiek ...
3.Ak posle menej ako 500 tak to je dobre pretoze ste sa trafili do velkosti uzemia kedy sa vysledku da doverovat...
Cize najvacsie riziko je ak ide o pripad z bodu 2. kedy gc.com vynecha ktovie ake kesky a vrati iba 500 ale akych to netusim, neviem podla akeho algoritmu sa riadi tento jeho vyber...
Dalsia vec je aktualnost zoznamu vratenych kesiek, tu budte v strehu lebo netusim ci su v ponukanych keskach pre GE naozaj aj tie najnajnovsie...
Napriek tymto rizikam som sa rozhodol zverejnit tuto metodu pretoze je velmi rychla a da sa porovnat len s offline hladanim...
Publikováno 19 říjen 2009 - 10:37
Ako pouzivat generovanie rastrovych map pre Garminy?
0.do mozigo adresara si skopirujte zip.exe
1.Nachystajte si mnozinu kesiek do zoznamu na hlavnej stranke podobne ako pre akykolvek iny export
2.Parametre generovanych mapiek a druh tychto mapiek/2druhy/ si mozete nastavit na obrazovke KMZ do ktorej sa dostanete cez menu mapy/...
3.oznacte kesky ktore chcete exportovat a pouzite mackadlo "G"-Garmin export rastrovanych map...
4.V adresari kmz by ste mali dostat vysledok vo forme suboru GarminKMZ.kmz
Neviem ci tato ficura ma zmysel, myslim, ze za pokus to stoji a ak sa to neujme nevadi.. Zatial to je bez akejkovek "blbovzdornosti", zverejnil som to preto aby sa vychytali basic chyby a aby som mohol implementovat Vase pripadne navrhy...
Publikováno 19 říjen 2009 - 11:22
Publikováno 19 říjen 2009 - 12:21
Publikováno 19 říjen 2009 - 12:53
Publikováno 19 říjen 2009 - 13:17
Publikováno 19 říjen 2009 - 17:55
Publikováno 20 říjen 2009 - 20:01
1.Aspon raz treba na obrazovke statistiky/Prezentacia&TB&TC pouzit mackadlo "Nájdené TB&GC" - toto moze trvat dost dlho, zalezi na tom kolko Vam toho preslo cez ruky:)
2.checkbox "chcem zoznam GC&TB v statistike"
3.Vygenerovat statistiku
Vysledok si mozete pozriet tu
http://www.geocachin...a8-018dfcc69ed9
Publikováno 21 říjen 2009 - 10:12
Pravdepodobne ste nainstalovali mozigo do Program files cize tam kde to implicitne ponukne instalator.
MoZiGo kvoli zjednuduseniu vsetky pracovne adresare vytvara tak kde je naistalovany. Ale prave toto Vista manageuje...
Zial o tejto vlastnosti Visty som dlho nevedel, kedze som ju nepouzival. Teraz to uz sice viem, ale nerad by som menil koncepciu programu a skomplikoval inym situaciu...
Takze ako pouzivat terajsie MoZiGo aj vo Vistach/mozno to plati aj pre W7/?
Jednuducho cely adresar z Program Files\MoZiGo presunte /Alebo ho preinstalujte znova/ niekam inam napriklad do c:\App\MoZiGo\ a pouzivajte ho odtial. MoZiGo o svojej konfiguracii nic nezapisuje do registrov.
Publikováno 21 říjen 2009 - 10:52
klama napsal/a:
Pouzivate operacny system Vista a MoZiGo Vam nefunguje tak ako by bolo ziaduce?
Pravdepodobne ste nainstalovali mozigo do Program files cize tam kde to implicitne ponukne instalator.
MoZiGo kvoli zjednuduseniu vsetky pracovne adresare vytvara tak kde je naistalovany. Ale prave toto Vista manageuje...
Zial o tejto vlastnosti Visty som dlho nevedel, kedze som ju nepouzival. Teraz to uz sice viem, ale nerad by som menil koncepciu programu a skomplikoval inym situaciu...
Takze ako pouzivat terajsie MoZiGo aj vo Vistach/mozno to plati aj pre W7/?
Jednuducho cely adresar z Program Files\MoZiGo presunte /Alebo ho preinstalujte znova/ niekam inam napriklad do c:\App\MoZiGo\ a pouzivajte ho odtial. MoZiGo o svojej konfiguracii nic nezapisuje do registrov.
Jinak se tato funkce jmenuje UAC virtualizace. Pokud jiz nekdo neco vytvoril v nainstalovaném MOZiGo v program files , tak virtualizovany adresar najdete v user/jmeno uživatele/appData/local/VirtualStore/program files/mozigo
opravdu jde i o vlastnost W7. Někteří to obchází vypnutím UAC, což dle mého není řešení. Možná by stálo za to,aby v mozigo šlo vybrat adresář pro uložení.
Publikováno 21 říjen 2009 - 11:01
Publikováno 21 říjen 2009 - 16:43
Publikováno 21 říjen 2009 - 16:57
Publikováno 21 říjen 2009 - 19:53
klama napsal/a:
Ako na zapracovanie GC&TB do statistiky?
1.Aspon raz treba na obrazovke statistiky/Prezentacia&TB&TC pouzit mackadlo "Nájdené TB&GC" - toto moze trvat dost dlho, zalezi na tom kolko Vam toho preslo cez ruky:)
2.checkbox "chcem zoznam GC&TB v statistike"
3.Vygenerovat statistiku
Vysledok si mozete pozriet tu
http://www.geocachin...a8-018dfcc69ed9
Udelal jsem to tak, kurzor uiskal presipaci hodiny a ani po pul hodine nezmizel. Ten cekaci kurzor se zobrazuje pouze nad oknem pro statistiku.
Kdyz jsem po te pulhodine vygeneroval PREVIEW tak sekce pro GC tam je, ale je prazdna.
Mam WinXP
zde je nastaveni v Statistice
http://img136.images...ipboard02wj.jpg
jinak v NASTAVENI --> OSTATNI NASTAVENI mam zaskrknuto TB&Geocoin.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů