Export do KML - optimalizovany pro iGO8 POI (GG2)
Publikováno 04 červen 2009 - 11:21
Publikováno 04 červen 2009 - 12:04

Publikováno 04 červen 2009 - 12:08
Publikováno 05 červen 2009 - 0:21

Publikováno 05 červen 2009 - 8:57
Publikováno 05 červen 2009 - 10:10
Publikováno 05 červen 2009 - 10:35
Citace
hlavně neprozrazuj v jakym, nebo Ti už nic neřeknouOr_Mi napsal/a:
Včera jsem neměl čas, ale teď se na to dívám a stáhnul jsem si dole ten kmlexport a rozbalil si to do několika adresářů. Chápu, že tady ve vaší komunitě je všem jasné k čemu to je, ale co s tím mám probůh dělat? Mám to někam překopírovat, jak mám pak použít ten GeoGet, co a kde mám vyexportovat - soubor/export/export/gpxpoi.gge.pas (to se tak blíží poi) nebo něco jiného? A co mám pak udělat s těmi adresáři? Chápu, že vám studentíkům, kteří se tím zabývají, je všechno jasné, ale já pracuji v úplně jiném oboru.
Publikováno 05 červen 2009 - 10:55
Citace
Or_Mi napsal/a:
Včera jsem neměl čas, ale teď se na to dívám a stáhnul jsem si dole ten kmlexport a rozbalil si to do adresáře. Zatím jsem podle tvého návodu vymazal požadované soubory v IGo8 a zkopíroval tam ten adresář UI_IGO8. Jak mám pak použít ten GeoGet, co a kde mám vyexportovat - soubor/export/export/gpxpoi.gge.pas (to se tak blíží poi) nebo něco jiného? Importoval jsem jím PQ .gpx - teď tam mám 500 kešek, ale nikde nevidím, že bych vyexportoval soubor s koncovkou kml. Je tam jen .gpx, .html, .mp, .txt a .wpt.
Tak studentikem uz opravdu delsi dobu nejsem.

Obecne: GeoGet je jen nastroj na udrzovani informaci o kesich a manipulace s nimi provadeji ruzna makra. Jak ktere makro pracuje a co dela je jen veci autora. Existuje skupina maker, ktera provadi export informaci do ruznych formatu. Pokud takovet makro pouzijes, je jeho vystupem soubor nebo soubory v pozadovanem formatu a tento soubor musis zpracovat odpovidajicim program, napr. aby jej dostal do GPS (nebo kam) To uz ovsem neni veci toho makra, ale toho pristroje, kam to chces dostat.
Jestli si vygenerujes POI body pro Garmini pristroj, zrejme budes potrebovat garmini program POILoader, a tak podobne. Navod na obsluhu makra muzes zadat od autora. Navod na to, co s vystupem z makra ovsem sotva. Podobne to bude s vygenerovanym vystupem pro nejaky program 9v tvem pripade iGo8).
Zkus kouknout do navodu ke svemu programu nebo prohledat zdejsi forum, kde urcite najdes odpoved na jasne formulovanou otazku. Na obecne otazky se odpovida tezko, pokud vubec.
EDIT: take existuji diskusni fora tohoto programu (iGo8), tak treba ziskas odpovedi tam.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 05 červen 2009 - 11:21
Publikováno 05 červen 2009 - 11:45
Publikováno 05 červen 2009 - 23:57
Publikováno 06 červen 2009 - 0:13
Citace
no tak teď Ti už moc neujedu, ale lovu zdarOr_Mi napsal/a:
No to je bomba, ono to fakt funguje! Nevěřil jsem tomu, ale super, vážně jsi dobrej!!! Moc děkuji.
Publikováno 06 červen 2009 - 7:53
Citace
Or_Mi napsal/a:
Ještě takový dotaz, zatím jsem si naimportoval 500 keší z Prahy, co když do Igo8 budu chtít naimportovat více keší z jiných míst, to mám (protože se to dá číst v texťáku) zkopírovat ten nový soubor .kml rovnou v textovém editoru na konec toho cache.kml co mám umístěný v \IGO8\content\Userdata\poi? Nebo to mám udělat jinak, protože hrozí, že by nějaké keše mohly být zdvojené, kdybych je získával z průniku území?
Neres pruniky, proste vsechno sypej do Geogetu. ten je od toho, aby data sbiral a evidoval.
A pak si v geogetu vyberes ty kesky, ktere chces exportovat a ty si vyexportujes.
Publikováno 06 červen 2009 - 8:49
Citace
HaLuMa napsal/a:
Citace
Or_Mi napsal/a:
Ještě takový dotaz, zatím jsem si naimportoval 500 keší z Prahy, co když do Igo8 budu chtít naimportovat více keší z jiných míst, to mám (protože se to dá číst v texťáku) zkopírovat ten nový soubor .kml rovnou v textovém editoru na konec toho cache.kml co mám umístěný v \IGO8\content\Userdata\poi? Nebo to mám udělat jinak, protože hrozí, že by nějaké keše mohly být zdvojené, kdybych je získával z průniku území?
Neres pruniky, proste vsechno sypej do Geogetu. ten je od toho, aby data sbiral a evidoval.
A pak si v geogetu vyberes ty kesky, ktere chces exportovat a ty si vyexportujes.
V tom není problém, vyexportuji je opět do cache.kml a mě jde o to jak je přidat opět do toho Igo8, jestli mám ten výsledný texťák kml zkopírovat do toho co už mám ve složce v Igo8, nebo jak to udělat, aby to bylo nejjednodušší?
Publikováno 06 červen 2009 - 9:50
Publikováno 01 září 2009 - 10:49
Publikováno 01 září 2009 - 10:54
Publikováno 01 září 2009 - 11:05
Publikováno 01 září 2009 - 13:30
Garmin Oregon GPS Wiki - Vše co jste chtěli vědět o Garmin Oregonu
Geoget - Jak rozchodit Geoget, statistiky aj.
Instalace Topo czech do počítače
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů