Garmin OREGON - vaše postřehy, dotazy, návody
Publikováno 13 květen 2010 - 21:35
Publikováno 14 květen 2010 - 6:45
Garmin Oregon GPS Wiki - Vše co jste chtěli vědět o Garmin Oregonu
Geoget - Jak rozchodit Geoget, statistiky aj.
Instalace Topo czech do počítače
Publikováno 14 květen 2010 - 10:26
Publikováno 15 květen 2010 - 6:31
Publikováno 23 květen 2010 - 13:40
Jsem včera přišel na menší vychytávku. Stále mě sralo to, že mi O-300 hrozně dlouho chytal satelity (fw akutalizuji) a ta přesnost taky není něco extra (stále ještě sem tam používám modul LD-3W na dohledávání - ten mě dovede uplně přesně ke skrýši - proč není Oregon za ty prachy taky tak přesný? :-( ). Zkalibroval jsem kompas a satelity naběhly během chvilky, což je pro mě velice pozitivní zpráva, bo mě to nekonečné načítání už několikrát odradilo od lovu, hlavně v Brně.
bubbu: Oregona mám od začátku tohoto roku a už jsem nechtěně několikrát otestoval jeho odolnost (pády, používání v dešti, ...) a nemůžu si stěžovat. Až na pár škrábanečků na těle je stále jako nový
Publikováno 02 červen 2010 - 21:25
Publikováno 02 červen 2010 - 21:39
On tam je, ale s časovým posunem...martuf napsal/a:
Ahoj lidičci.
Už někdo pořešil dvouhodinový posun u položky geocache visits (poznámkový blok)?
Mě by se docela zamlouvalo aby tam byl zapsaný čas kdy jsem dělal zápis.
Díky zy info M.
Publikováno 02 červen 2010 - 22:07
sobikovi napsal/a:
On tam je, ale s časovým posunem...martuf napsal/a:
Ahoj lidičci.
Už někdo pořešil dvouhodinový posun u položky geocache visits (poznámkový blok)?
Mě by se docela zamlouvalo aby tam byl zapsaný čas kdy jsem dělal zápis.
Díky zy info M.
Sobíku, buď nechápu tvůj specifický smysl pro ultrasuchý humor nebo tvoje "rady" ani tvoje "moderování" v poslední době za moc nestojí ...
martuf: Nijak se to nastavit nedá, ten čas tam vždycky bude uveden v časovém pásmu GMT
[edit - ano, jak mě správně opravil Jarous1, díky atomovým hodinám už nemáme GMT, ale UTC, což je prakticky to samé ;-) ]
moje ČEŠTINA pro Oregon (200-400), neoficiální překlad pro fw 3.82 a nižší
moje TYPky (vyladěné ;-) pro Oregon, Colorado a Dakotu)
ortofotomapa Prahy pro Garmin Oregon, Colorado, Dakota
jak na HODNOCENÍ KEŠÍ?
NAVIGACE - Azimuth, Bearing, Course, Heading
medwynova exportní makra: GPX pro Oregon, Colorado a Dakotu a POI export .. k tomuhle makru moje alternativní ikonky
Publikováno 03 červen 2010 - 5:22
Publikováno 03 červen 2010 - 8:08
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 06 červen 2010 - 21:22
Publikováno 06 červen 2010 - 22:06
Garmin Oregon GPS Wiki - Vše co jste chtěli vědět o Garmin Oregonu
Geoget - Jak rozchodit Geoget, statistiky aj.
Instalace Topo czech do počítače
Publikováno 07 červen 2010 - 21:01
Publikováno 07 červen 2010 - 21:15
Me to dela karta (do formatu se mi zatim nechce), musim nejdriv vytahnout kartu, pak zapojit a kartu vlozit az kdyz se Oregon nacte v notasu (Windows 7).Faki napsal/a:
poraďte - na noťáku s vistami mi nejde vůbec připojit Oregona300, vždy zamrzne. Když jsem měl XP tak s tím žádný problém nebyl, ale visty ho vůbec nechtějí načíst.Díky za nápady.
Publikováno 07 červen 2010 - 21:16
Me to dela karta (do formatu se mi zatim nechce), musim nejdriv vytahnout kartu, pak zapojit a kartu vlozit az kdyz se Oregon nacte v notasu (Windows 7).Faki napsal/a:
poraďte - na noťáku s vistami mi nejde vůbec připojit Oregona300, vždy zamrzne. Když jsem měl XP tak s tím žádný problém nebyl, ale visty ho vůbec nechtějí načíst.Díky za nápady.
Publikováno 08 červen 2010 - 7:44
Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka
Publikováno 08 červen 2010 - 8:10
Publikováno 23 červen 2010 - 16:09
Navic oproti te HuntBehindove jsou tam veci kolem fotoaparatu, obrazku a trioseho kompasu. Delal jsem to tak ze jsem vzal vsechny tri sady stringu a nechal si vypsat ty ktery nejsou v HuntBehindove verzi a tyhle navic jsem porovnal original s Onovyho verzi a vybral to co se mi libilo vic, repsektive co dle meho lepe odpovidalo stylu te HuntBehindovy.
Stringy ve kterych jsem se hrabal jsou k poznani snadno - jsou na konci toho failu a jsou jinak formatovany. Ke konci tech mych zmen je nekolik upravenych HuntBehindovych stringu, takze to nejde uplne snadno vzit jako diff veci ktery se musi k te HuntBehindove verzi pridat.
Mam to nahrane ve svem Oregonu 550 s FW 3.52 a ten zatim zije. Pri dukladnem zkoumani jsem nenarazil na zadny problem, je ale nutne postupovat s krajni obezretnosti protoze v tomhle jsem novacek.
Díky moc HuntBehindovi za počeštění češtiny. Doufám, že zvládne tuhle moji verzi sloučit do té jeho oficiální...
7 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů