Vancosi napsal/a:
Používej profily. Pro "auto" nastav jen Atlas 7 a ostatní vypni, v profilu "geocaching" nech zapnutou jenom topo mapu. Tedy nevím jestli poslední FW neudělal v těchto nastaveních bordel, nekteré nastavení v profilech si totiž Oregon s novým FW nepamatuje.CyberTracer napsal/a:
Můžete mi prosím poradit jak nastavit v Oregonu (pokud mám současně nainstalované CZ Topo 2 a Atlas 7 NT), aby jako první mapová vrstva byla topomapa a až pod ní Atlas 7 NT? Několik měsíců mi to takto fungovalo, ale potom Oregon nějak vykolaboval a bylo nutné nahrát znovu FW. Nyní je vše ve stavu jako před kolapsem, ale ty mapy se prostě zobrazují tak, že jako první se zobrazí Atlas 7 NT a TOPO až pod ní. Pokud znáte nějakou fintu budu velmi vděčný. Díky.
Děkuju. To jsem samozřejmě ze začátku kdysi dávno takhle používal, ale poté jsem zjistil, že je možné mít automapu s vrstevnicema a dalšíma podrobnostma, tak jsem si zvyknul používat obě současně. Profily používám, mapy mám v profilech nastavené stejně, ale v ostatních nastaveních se to samozřejmě liší.