Přejít na obsah

Fotka

Garmin OREGON - vaše postřehy, dotazy, návody

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
2434 odpovědí na toto téma

#1941 TerZdeK

TerZdeK

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 544 příspěvků(y)

Publikováno 12 April 2012 - 19:07

Dlouho podrž tlačítko vypínaní a hold musíš všechno smazat. Pak to bude šlapat.[/quote] TerZdeK: díky moc, sice to trochu trvalo ale jsem to rozchodil :-)[/quote] Vůbec nemáš zač, jen doufám, že jsi měl zálohu trasových bodů v pc
  • 0

#1942 janasrodinou

janasrodinou

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 43 příspěvků(y)

Publikováno 12 April 2012 - 19:38

TerZdeK napsal/a:
Musíš nainstalovat adresy do basecampu. Pak už to půjde. Alespon, tak jsem to dělal já.

Myslím že je to toto či něco podobného:

http://ladinek.com/g...n-adresy-cr-v-1

Díky,byl jsi rychlejší než sem na to přišla a hodila do gps.
  • 0
táta-Martin,dcera-Barbora,syn-Honza,máma-Jana,občas babí,strejda

#1943 TerZdeK

TerZdeK

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 544 příspěvků(y)

Publikováno 13 April 2012 - 19:51

nemáš vůbec zač:)
  • 0

#1944 Bady Grease

Bady Grease

Member

• Members
  • PipPip
  • 12 příspěvků(y)

Publikováno 15 April 2012 - 18:51

TerZdeK: jo jo už mi to jede vše jak má ( mapy, kešule i trasové bdy vše mám nastaveno tak jak dříve. nevím proč mi to takhle blblo
  • 0

#1945 Smrk

Smrk

proti proudu

• Members
  • PipPipPip
  • 5271 příspěvků(y)

Publikováno 23 April 2012 - 5:37

Ahoj, chci se zeptat, zda Oregon 550t nějak ukazuje fotohint... Dělám to tak, že si ho do navigace vyfotím, ale když jdu na keš náhodně, tak jsem bez fotohintu.
  • 0

#1946 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4316 příspěvků(y)

Publikováno 23 April 2012 - 6:48

pokud si ho tam nevyfotis, popr nenahrajes z PC, tak bohuzel...
  • 0

#1947 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10144 příspěvků(y)

Publikováno 23 April 2012 - 6:51

S novym FW podporuje Geocaching with Photos (GwP), tedy umoznuje ukladat a prohlizet obrazky ke kesim. Krome toho je mozne obrazky ukladat k POI, takze ke kesi vytvorit POI obsahujici obrazek s fotohintem, ktery se pri zobrazeni POI ukaze. Pro pripravu obrazku do GPS existuje pro GeoGet plugin, ktery se postara o vsechno potrebne. Zrejme neco podobneho bude i pro GSAK, ate s tim neposlouzim, GSAK nemam a nepouzivam. GwP se jevi jako sikovnejsi metoda, kdyz to GPS umoznuje. Prislusny FW vsak je k dispozici jen rpo Ox50, pro Ox00 nenexistuje, tam je asi POI jedina moznost.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#1948 john111

john111

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 60 příspěvků(y)

Publikováno 23 April 2012 - 7:22

Oregon 550 me začal hlásit ztráta signálu nebo slabý signál. Je málo citlivý, na lesní ceste je skoro bez signálu. Kolegova GPS tam jela v pohodě. Nesetkal se s tím někdo? EDIT: vyřešeno- špatný kontakt na anténě (viditelné až pod mikroskopem), propájeno, funguje.
  • 0

#1949 l_ucie

l_ucie

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 135 příspěvků(y)

Publikováno 03 June 2012 - 13:17

Po delší době jsem se na Garminích stránkách dívala, jestli náhodou nevyšel nový sw do O300 a vyskočilo na mě toto: "Povinná aktualizace softwaru - objevili jsme problém se softwarem, který mohl způsobit, že se vaše zařízení opakovaně pokoušelo aktualizovat firmware GPS a buď se vypnulo a nebo již nevyhledává satelitní signály GPS. Abyste mohli tento problém odstranit, musíte si okamžitě stáhnout bezplatnou, povinnou aktualizaci softwaru." Což jsem sice udělala, ale aktualizace se nijak neprojevila a pokaždé, když gps ke stránce připojím, hlásí mi to opět a znova. Po odpojení Oregonu a zapnutí neproběhl "restart", jako tomu bylo dříve v případě novější verze sw. Nevíte, kde by mohla být chyba?
  • 0

#1950 Akrij_uj

Akrij_uj

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 67 příspěvků(y)

Publikováno 03 June 2012 - 19:30

l_ucie napsal/a:
Po delší době jsem se na Garminích stránkách dívala, jestli náhodou nevyšel nový sw do O300 a vyskočilo na mě toto:
.....

Tak jsem teď zkusil co to ukáže když zkusím můj O300 aktualizovat - mě to píše, že mám aktuální verzi. Už pravda ani nevím kdy naposled nějaká aktualizace pro O300 vyšla.
  • 0

#1951 l_ucie

l_ucie

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 135 příspěvků(y)

Publikováno 03 June 2012 - 20:17

Akrij_uj napsal/a:
Tak jsem teď zkusil co to ukáže když zkusím můj O300 aktualizovat - mě to píše, že mám aktuální verzi. Už pravda ani nevím kdy naposled nějaká aktualizace pro O300 vyšla.

Mně to taky píše, že mám aktuální verzi, ale zároveň vždy vyskočí toto:

Vložený obrázek

Vložený obrázek
  • 0

#1952 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4316 příspěvků(y)

Publikováno 03 June 2012 - 21:29

Mam takovej pocit, ze aktualizace pro O x00 uz nevychazej a vychazet ani nebudou...
  • 0

#1953 pysklatko

pysklatko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 67 příspěvků(y)

Publikováno 07 June 2012 - 16:07

Ahoj, měla bych dotaz. Jak se "zprovozňují" free mapy v Oregonu. Ze stránek které jsou na wiki jsem si stáhla .exe sobor pro MapSouce. Pak naistalovala. V MapSouce je pak daná mapa na výber, ale není na ní nic vidět. A už vůbec nevím, jak takovu mapu pak nahrát přímo do GPS. Poradí mi prosím někdo :) Díky Už jsem na to přišla :)) Omlouvám se za spam :)
  • 0

#1954 zdf

zdf

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 116 příspěvků(y)

Publikováno 18 June 2012 - 17:08

Vím že se to tu psalo několikrát, ale teď to nemůžu najít, nemůžu přijít na to správné klíčové slovo:(. Jak v OREGONu posunu mapu na jiné místo než jsou poslední souřadnice?
  • 0

#1955 zdf

zdf

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 116 příspěvků(y)

Publikováno 18 June 2012 - 19:44

Nikdo neporadí? Mám OREGON 450
  • 0

#1956 Rufuc

Rufuc

Rufuc

• Members
  • PipPipPip
  • 746 příspěvků(y)

Publikováno 19 June 2012 - 7:39

Prstem? Já vím :))) blbá odpověď...ale nevím jak to myslíš a pokud vím, jedinný způsob jak v oregonu posunout mapu je právě tím prstem
  • 0
GeoWiki - Vše co jste chtěli vědět o Geocachingu
Garmin Oregon GPS Wiki - Vše co jste chtěli vědět o Garmin Oregonu
Geoget - Jak rozchodit Geoget, statistiky aj.
Instalace Topo czech do počítače

#1957 Iabbervox

Iabbervox

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 175 příspěvků(y)

Publikováno 19 June 2012 - 8:45

Ještě je možnost nastavit demo mode, pak dát vyhledat místo a navigace se zeptá, jestli se na to místo chceš přemístit. Takový virtuální teleport :-)
  • 0

#1958 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10144 příspěvků(y)

Publikováno 19 June 2012 - 9:27

mMyslim, ze slo o to zobrazit mapu v okoli nejakeho bodu, aniz bych musel prstem presouvat mapu o 50 km. Ja to na svem O330 delam tak, ze se prepnu do demo modu, vyberu treba v POI bod, kam se chci presunout, a pak kliknu na Presunout aktualni polohu. Ale je zajimave, ze tento postup mi krasne funguje na mem O300, ale na dcerine Dakote ne. Tam sice kliknu na premistit, ale aktualni poloha se nepresune a zustava na puvodnim miste. Pokud by nekdo vedel, cim to na te Dakote je, budu rad.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#1959 zdf

zdf

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 116 příspěvků(y)

Publikováno 19 June 2012 - 20:00

Rufuc napsal/a:
Prstem?

Prstem, jasně :D

Iabbervox napsal/a:
Ještě je možnost nastavit demo mode, pak dát vyhledat místo a navigace se zeptá, jestli se na to místo chceš přemístit. Takový virtuální teleport :-)

gord napsal/a:
mMyslim, ze slo o to zobrazit mapu v okoli nejakeho bodu, aniz bych musel prstem presouvat mapu o 50 km.

To je ono, to jsem myslel. Ale vůbec se mi to nedaří, že by za to mohl nový fw?
  • 0

#1960 jirifno

jirifno

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 188 příspěvků(y)

Publikováno 20 June 2012 - 16:04

Ahoj. Chci se zeptat zda umí Oregon 550 seřazovat keše nebo jakýkoliv wapoint či bod dle vzdálenosti. Vím, že pokud kliknu třeba na keše, tak se mi v tu chvíli seřadí dle vzdálenosti, ale umí se seřazovat i když se pohybuji a mění se vzdálenost? Já jsem to nikde nenašel. Díky
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama