Garmin OREGON - vaše postřehy, dotazy, návody
Publikováno 20 June 2012 - 16:19
Publikováno 20 June 2012 - 16:36
Publikováno 20 June 2012 - 20:11
Publikováno 21 June 2012 - 7:14
gord napsal/a:
mMyslim, ze slo o to zobrazit mapu v okoli nejakeho bodu, aniz bych musel prstem presouvat mapu o 50 km.
Ja to na svem O330 delam tak, ze se prepnu do demo modu, vyberu treba v POI bod, kam se chci presunout, a pak kliknu na Presunout aktualni polohu.
Ale je zajimave, ze tento postup mi krasne funguje na mem O300, ale na dcerine Dakote ne. Tam sice kliknu na premistit, ale aktualni poloha se nepresune a zustava na puvodnim miste. Pokud by nekdo vedel, cim to na te Dakote je, budu rad.
Tak já pořád nevím, jestli to chápu dobře, ale vždyť každý bod, který mám v Oregonu uloženej (poi, waypoint..) tak si můžu jeho polohu zobrazit na mapě, bez toho abych startoval nějaký simulační režim ne?
Čili každý bod má v nabídce položku - zobrazit na mapě.
Garmin Oregon GPS Wiki - Vše co jste chtěli vědět o Garmin Oregonu
Geoget - Jak rozchodit Geoget, statistiky aj.
Instalace Topo czech do počítače
Publikováno 21 June 2012 - 7:51
Publikováno 21 June 2012 - 8:24
Garmin Oregon GPS Wiki - Vše co jste chtěli vědět o Garmin Oregonu
Geoget - Jak rozchodit Geoget, statistiky aj.
Instalace Topo czech do počítače
Publikováno 21 June 2012 - 10:06
l_ucie napsal/a:
Po delší době jsem se na Garminích stránkách dívala, jestli náhodou nevyšel nový sw do O300 a vyskočilo na mě toto:
"Povinná aktualizace softwaru - objevili jsme problém se softwarem, který mohl způsobit, že se vaše zařízení opakovaně pokoušelo aktualizovat firmware GPS a buď se vypnulo a nebo již nevyhledává satelitní signály GPS.
Abyste mohli tento problém odstranit, musíte si okamžitě stáhnout bezplatnou, povinnou aktualizaci softwaru."
Což jsem sice udělala, ale aktualizace se nijak neprojevila a pokaždé, když gps ke stránce připojím, hlásí mi to opět a znova. Po odpojení Oregonu a zapnutí neproběhl "restart", jako tomu bylo dříve v případě novější verze sw.
Nevíte, kde by mohla být chyba?
V souvislosti s touto informací je zajímavý stav, do kterého se můj OREGON dostal. Je trvale v demo modu, ze kterého jej nelze přepnout do režimu sledování satelitů. Navíc při každém připojení ke kabelu okamžitě naskakuje vnější napájení bez možnosti volby připojení jako vnější disk PC. Takže je v podstatě nepoužitelný. Smazání na firemní nastavení, vytažení karty s nahranýma keškama ani tvrdý reset se stiskem levého horního rohu nemá vliv. Oregon už je v opravě, ale stav mi připomíná situaci před kterou varuje server Garminu.
Publikováno 21 June 2012 - 10:43
Ukáže ti to celou mapu vč. kešek na ní. Mapu můžeš klasicky posunovat prstem a přibližovat/oddalovat, takže vidíš vše potřebné.bodlak napsal/a:
Nemám ani Oregona ani Dakotu a myslím, že to zobrazení co uvádíš ti ukáže jen ten jeden bod. Kdežto gord by asi chtěl vidět na mapě v okolí toho bodu jiné okolní body (kešky) a procházet tou mapou.
Publikováno 22 October 2012 - 21:03
Publikováno 22 October 2012 - 23:17
Publikováno 23 October 2012 - 6:05
seedcorp napsal/a:
Zdravim. Prosel jsem si tohle vlakno a nenasel jsem odpoved tak se ptam...
Drive, v 60cs jsem si nahral poklady z pq a dal jsem si nahral trasove body s finalema mysterek nebo myultin nebo tak ubec. A pri nalezeni na vylustenych souradnicich jsem si poklad presunul na finalove souradnice pomoci prepsani souradnic daneho pokladu.
V oregonu ktery jsem si koupil kvuli wigu a vubec kvuli modernizaci nikde po nahrani pokladu z pq nevidim zalozku zmena souradnic. Je tam zobrazit listing, radu, zaznam pokusu a tak ale editace souradnic nefunguje.
Jde mi o to, abych potom kdyz si zpatne stahnu projitou trasu a nalezene poklady kvuli zalohovani videl poklady na mistech kde jsem je nasel a ne vychozi souradnice.
Jde to resit pomoci vlozeni finalovych souradnic na stranku pokladu? Pak po stazeni listingu s finalovym wp by tam mohla byt moznost zobrazit poklad na finalovem miste, ne? Zkousel jsem to, ale ne..
Nevite nekdo jak na to?
Za pripadnou radu diky.
Ahoj, když změníš souřadnice přímo na gc.com, tak se ti keš nahraje do navigace s těmito novými souřadnicemi. Když potřebuješ posouvat souřadnice, třeba u multiny, dělá se to přes Zadat další úsek. Je to v menu, kde máš listing, hint atd.
Publikováno 23 October 2012 - 8:21
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 23 October 2012 - 9:35
Publikováno 23 October 2012 - 10:18
Publikováno 23 October 2012 - 10:59
Publikováno 23 October 2012 - 11:23
Publikováno 23 October 2012 - 11:50
Publikováno 23 October 2012 - 16:05
Publikováno 23 October 2012 - 18:20
Publikováno 23 October 2012 - 18:33
5 uživatel(ů) prochází toto téma