Garmin OREGON - vaše postřehy, dotazy, návody
Publikováno 20 červenec 2009 - 11:53
Publikováno 22 červenec 2009 - 8:33
jajap napsal/a:
Moc prosím o radu, raduji se z nového Oregona 300, ale nevím si rady, po nahrání keší jako .gpx přes Skrýšotlač se mi nezobrazují keše s názvem? Pouze kód, něco dělám špatně. Mám několik souboru .gpx, ale ani když je soubor jen jeden, problém je furt Díky předem moc za radu, znáte to, jak jednou začnete něco nějak dělat, nemůžete přijít na jiný zplsob Tak přesně v týhle slepý uličce jsem. Díky a jestli už tady tento dotaz zazněl, omlouvám se, nenašla jsem ho.
Ahoj
možná už někdo odpověděl, ale já používám skrýšotlač a geoget. Ve skrýšotlači stáhnu, uložím. V geogetu otevřu (importuji) soubor gpx ze skrýšotlače a následně exportuji jako PocketQuery gpx. Výsledný soubor přetáhnu do Garmina a je tam vše - hint; listing.
Publikováno 22 červenec 2009 - 9:13
pappp napsal/a:
jajap napsal/a:
Moc prosím o radu, raduji se z nového Oregona 300, ale nevím si rady, po nahrání keší jako .gpx přes Skrýšotlač se mi nezobrazují keše s názvem? Pouze kód, něco dělám špatně. Mám několik souboru .gpx, ale ani když je soubor jen jeden, problém je furt Díky předem moc za radu, znáte to, jak jednou začnete něco nějak dělat, nemůžete přijít na jiný zplsob Tak přesně v týhle slepý uličce jsem. Díky a jestli už tady tento dotaz zazněl, omlouvám se, nenašla jsem ho.
Ahoj
možná už někdo odpověděl, ale já používám skrýšotlač a geoget. Ve skrýšotlači stáhnu, uložím. V geogetu otevřu (importuji) soubor gpx ze skrýšotlače a následně exportuji jako PocketQuery gpx. Výsledný soubor přetáhnu do Garmina a je tam vše - hint; listing.
Tohle se da nastavit primo v Oregonu. Menu nastaveni - geocaching. Tam se da zvolit, zda se kesky maji zobrazovat jako kod nebo jako nazev.
Publikováno 23 červenec 2009 - 12:36
Oregon:
NASTAVENIA / NÁMORNÍ FUNKCE / MÓD NÁMORNEJ MAPY / ak nastavíte NÁMORNÝ tak mapy sa budú zobrazovať v nočnom režime aspoň to tak vyzerá
Publikováno 23 červenec 2009 - 14:24
household napsal/a:
http://www.gpsforum....2.html#msg20012
naozaj bohovský objav
...jen by by mě zajímalo, k čemu je to dobré...já jsem to z TYPka Topo Czech 3 Pro úplně vypustil ... pokud je to k něčemu dobré, tak tedy na lodi, kde je možná dobré vidět mapu kontrastně, ale že by tohle měl být "noční režim"? Proč bych tohle používal v noci, když jedině za tmy je konečně s podsvícením vidět na "denní" mapu Takže pokud to něco je, je to skutečně mód "námořní" mapy...
moje ČEŠTINA pro Oregon (200-400), neoficiální překlad pro fw 3.82 a nižší
moje TYPky (vyladěné ;-) pro Oregon, Colorado a Dakotu)
ortofotomapa Prahy pro Garmin Oregon, Colorado, Dakota
jak na HODNOCENÍ KEŠÍ?
NAVIGACE - Azimuth, Bearing, Course, Heading
medwynova exportní makra: GPX pro Oregon, Colorado a Dakotu a POI export .. k tomuhle makru moje alternativní ikonky
Publikováno 27 červenec 2009 - 14:01
HuntBehind napsal/a:
household napsal/a:
http://www.gpsforum....2.html#msg20012
naozaj bohovský objav
...jen by by mě zajímalo, k čemu je to dobré...já jsem to z TYPka Topo Czech 3 Pro úplně vypustil ... pokud je to k něčemu dobré, tak tedy na lodi, kde je možná dobré vidět mapu kontrastně, ale že by tohle měl být "noční režim"? Proč bych tohle používal v noci, když jedině za tmy je konečně s podsvícením vidět na "denní" mapu Takže pokud to něco je, je to skutečně mód "námořní" mapy...
Nocni rezim v navigacich pouziva tmave nevyrazne barvy aby v pripade ze ses ridic te zaprve neoslnoval za jizdy a za 2. kdyz se na tu navigaci podivas tak aby pri zpetnem pohledu do nocni krajiny se tve oci dalsich nekolik vterin neprizpusobovali.
Publikováno 27 červenec 2009 - 15:21
Publikováno 27 červenec 2009 - 15:40
Publikováno 27 červenec 2009 - 15:42
wlfmann napsal/a:
Netusite jaky je rozdil mezi 400t a 400t PRO?
Rozdíl je jen v mapě, u verze PRO je mapa Topo 3 PRO. U 400t jen Topo 3.
Publikováno 27 červenec 2009 - 16:43
Coyote.cz napsal/a:
wlfmann napsal/a:
Netusite jaky je rozdil mezi 400t a 400t PRO?
Rozdíl je jen v mapě, u verze PRO je mapa Topo 3 PRO. U 400t jen Topo 3.
Diky
Publikováno 05 srpen 2009 - 9:50
Publikováno 05 srpen 2009 - 10:23
Publikováno 05 srpen 2009 - 11:03
djw napsal/a:
nema nekdo obdobnou zkusenost jako ja, kdy se mi stale casteji stava, ze musim oregona startovat treba 5x nez opravdu nabehne?
obvykly prubeh je takovy, ze po stisku tlacitka obzivne displej, zobrazi se logo garmin a behem vteriny (ci nekolika vterin) se vyrobi vodorovne prouzky podobne tem, co se zjevovaly pri vypinani u jedne z betaverzi systemu. system zbuchne a hotovo, startuji znova
nabiti akumulatoru v tom nehraje roli. alespon se mi zda.
nemate, prosim, nekdo nejaky napad?
7 dní dozadu sa mi to stalo, tak 2 dni po sebe.
A skutočne to bolo v akumulátoroch.
1/2 ročné Energizer 2500mAh (4ks) boli vadné všetky :@, bol som ich reklamovať a vymenili mi ich. od vtedy to nerobí.
Obetuj kojunky ako ja a kúp dve Duracelky a otestuj to. Budeš si istý či to je v baterkách
Publikováno 05 srpen 2009 - 11:12
Publikováno 05 srpen 2009 - 11:15
djw napsal/a:
jsem trouba, nenapsal jsem, ze je to u 3.01... ale do 3.12 se mi nechce...
...tak proč si tam nedáš místo bety finální FW 3.10?
Publikováno 05 srpen 2009 - 13:15
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 05 srpen 2009 - 13:22
Publikováno 05 srpen 2009 - 19:10
Publikováno 08 srpen 2009 - 12:31
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů