Koupím Garmin Legend
Publikováno 05 April 2009 - 10:59
Citace
kolibrici napsal/a:
tak jsem zboží nakonec koupil nové na http://www.elektro-k...0-v4-I2477.html za bezkonkurenční cenu 1499 s datovým kabelem a mapou čr topo50 v4. Je to nejlepší varianta, expedují dnes. Děkuji za informace, pomohli mi vyhnout se nákupu použitého zboží na vyšší nebo stejné ceny, navíc většinou se starší verzí map či bez kabelů.
To je zvláštní "bezkonkurenční" cena. Já před 14 dny koupil kamarádovi nového Legenda s kabelem mapou TOPO 50v4 a držákem na kolo za 1000Kč. Pravda bylo to v akci která už skončila, ale potěšilo.
Publikováno 13 April 2009 - 19:45
Publikováno 30 April 2009 - 23:02
Publikováno 18 May 2009 - 21:22
Publikováno 19 May 2009 - 7:47
Publikováno 19 May 2009 - 8:48

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 19 May 2009 - 9:33
Citace
Trhac napsal/a:
Andy ... A co to znamená moc dětí?
tři, ale velké časové rozpětí, takže různé nároky a potřeby, každý v jiné kategorii:):)poklady hledat bude asi jenom mrně, až trochu doroste...ale pro ilustraci..synek(18) cestou na fotbal v neděli, když jsem se s mužem bavila o tom, že by mě ty "poklady " fakt bavily (mezitím jsem už první odlovila) řekl:: cituji: "mami, snad nechceš dát pět tisíc za takovou blbost?

Takže pět tisíc dát nechci, musím nakupovat také pampersky a líščidla pro prostřední dceru, nejstaší nároky viz výše;), ale ty dva tisíce maximálně bych dala, ač jsem jak maý dítě, tak:)
Publikováno 19 May 2009 - 9:41
Publikováno 19 May 2009 - 9:45
Citace
bodlak napsal/a:
Zkus mrknout na aukro.cz, občas se tam něco vyskytne.
Sám Legenda mám, ale prodat nechci i když používám něco lepšího, víš asi z nostalgie. Když bych na něco narazil, pošlu ti link. Líbí se mi tvůj přístup.
děkuji, děkuji, já s tím netem teď mám problém, mimidítě mě vytěžuje, takže tam moc nevysedávám..takže asi mi to uteče, když tam něco je:)za odkaz budu vděčná.
Publikováno 19 May 2009 - 10:46

...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 19 May 2009 - 10:49
Citace
Citecka napsal/a:
Šmarjá, Andy, nebuď měkkosrdcatá - vyžeň ty dvě starší vydělávat! Ať koukaj makat - máma potřebuje Oregona...
:D:D
Správně..odhodlání by bylo, máma, by si koupila i oregona, ale není si jistá, že to není zbytečný, teprve jsem ulovila jednu:)

Publikováno 19 May 2009 - 10:57
Citace
tři, ale velké časové rozpětí, takže různé nároky a potřeby, každý v jiné kategorii:)
Soucítím s Tebou, mám jich však 2x tolik a o "čínských keckách" CONVERSE vím svoje

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 19 May 2009 - 11:05
Citace
Trhac napsal/a:
Citace
tři, ale velké časové rozpětí, takže různé nároky a potřeby, každý v jiné kategorii:)
Soucítím s Tebou, mám jich však 2x tolik a o "čínských keckách" CONVERSE vím svoje
Jo, specielně ty jsem měla na mysli...přiznám se, že zálibu v kecce za dva litry už ve svých 40 nemůžu pochopit...

A pro úplnost, když to budu brát s manželem, máme jich tedy dohromady pět, takže tučné alimentíky k tomu ( což je jen správné, nesouhlasím s tím dělat děti, rozvést se a nestarat se), ale jsou v rozpočtu znát;)A pak ještě jedno vnoučátko do toho, takže taky šest;)
ale na druhou stranu, manžovu dceru (11) bych na to o víkendech mohla ještě chytit, ty svoje puboše už ne..takže můžu být ráda za to, že jí máme...ale to je důvod, prořč to tak drahé nemůžu koupit;)
A JÁ TO CHCI!!!
Publikováno 19 May 2009 - 11:06

Publikováno 19 May 2009 - 11:08

Publikováno 19 May 2009 - 11:15
Publikováno 19 May 2009 - 11:21
Publikováno 19 May 2009 - 11:32