plně automatické statistiky na gc.com :)
Publikováno 27 January 2009 - 20:31
Publikováno 28 January 2009 - 7:43
jj, měl jsem za to, že když je v news uvedeno, že to umí něco nového, tak že bude přibaleno i příslušné makro... bookmarky zatím nepotřebuji importovat, takže v pohoděHaLuMa napsal/a:
No, michas dohromady dve veci... GJ a makra pro GJ. GJ je zcela samostatny program, ktery toho vzdy umel mnohem a mnohem vice, nez co umi tam pribalena makra pro GG.
Takze pokud autori GJ na neco makra neudelali, budeme si muset poradit sami a takova makra si vytvorit.
Publikováno 28 January 2009 - 7:44
Narazil jsem na menší problém, a to že když si v configu zapnu stažení logů, vygeneruje se mi prázdná statistika. Při vypnutí této fíčurky se vše vygeneruje správně.mikrom napsal/a:
v2.27
* pro vyuziti nove moznosti GgStatu je tu nova funkce, ktera behem statistik stahne listing vlastnich kesi a naimportuje je aby mel GgStat aktualni udaje pro statistiku logu na vlastnich kesich
Publikováno 31 January 2009 - 17:28
Publikováno 31 January 2009 - 18:34
Publikováno 31 January 2009 - 19:32
Díky za novou verzi. Nevím čím to je, ale prostě když nastavím, že chci stáhnout logy, tak se pak na server nahraje prázdná statistika. Při vypnutí této volby se nahraje vše jak má. Někde bude zatím nevyřešení problém.mikrom napsal/a:
v2.28
* oprava nejakych drobnych chybek
* impementovana nova verze makra elevation
Publikováno 31 January 2009 - 19:39
Vypni si stahování logů a projde to bez problémů. Myslím, že je problém dvojího logování geojarry...filki napsal/a:
Při pokusu o plně automatické statistiky mi pořád nejde nahrát výsledný soubor na profil přes GeoJarryho a netuším, kde by mohla být chyba. Udělal jsem všecko přesně podle návodu, statistiky se generují správně, GeoJarry se přihlásí na GC.com a při downloadu a následném uploadu se podle měřiče dat děje nějaký pohyb. Ale přijde mi, jako kdyby pak GeoJarry tu statistiku v profilu neuložil. Netušíte tedy někdo, kde by mohla být chyba? Ani na našem minieventu o Geogetu v Olomouci jsme na to nemohli přijít. Zkoušel jsem to na dvou různých PC a pořád to stejné. Pokud tedy někdo budete vědět, poraďte
Publikováno 31 January 2009 - 19:50
Stahování jakých logů? A kde to vypnu?sobikovi napsal/a:
Vypni si stahování logů a projde to bez problémů. Myslím, že je problém dvojího logování geojarry...filki napsal/a:
Při pokusu o plně automatické statistiky mi pořád nejde nahrát výsledný soubor na profil přes GeoJarryho a netuším, kde by mohla být chyba. Udělal jsem všecko přesně podle návodu, statistiky se generují správně, GeoJarry se přihlásí na GC.com a při downloadu a následném uploadu se podle měřiče dat děje nějaký pohyb. Ale přijde mi, jako kdyby pak GeoJarry tu statistiku v profilu neuložil. Netušíte tedy někdo, kde by mohla být chyba? Ani na našem minieventu o Geogetu v Olomouci jsme na to nemohli přijít. Zkoušel jsem to na dvou různých PC a pořád to stejné. Pokud tedy někdo budete vědět, poraďte
Publikováno 31 January 2009 - 19:55
Jdi do nastavení pluginů a u pluginu ggstat2 nastav DownloadLogs na no. UKonči GG, spusť ho znovu a mělo by to projít.filki napsal/a:
Stahování jakých logů? A kde to vypnu?sobikovi napsal/a:
Vypni si stahování logů a projde to bez problémů. Myslím, že je problém dvojího logování geojarry...
Publikováno 31 January 2009 - 20:03
Publikováno 31 January 2009 - 20:06
Tak zkus všechno v tom nastavení kromu uploadu statistik vypnout, dát všechno na nofilki napsal/a:
No, neprošlo. Problém stále přetrvává...soubor se statistikou se na lokálním disku pořád mění, data tečou tam i zpět, ale v profilu aktualizovaná statistika není.
Publikováno 31 January 2009 - 20:13
Provedeno, ale stále nic. Vypnul jsem i Silent mód, abych se ujistil, že GeoJarry uploaduje správný soubor, což opravdu dělá, ale výsledek je stále stejný.sobikovi napsal/a:
Tak zkus všechno v tom nastavení kromu uploadu statistik vypnout, dát všechno na nofilki napsal/a:
No, neprošlo. Problém stále přetrvává...soubor se statistikou se na lokálním disku pořád mění, data tečou tam i zpět, ale v profilu aktualizovaná statistika není.
Publikováno 31 January 2009 - 20:26
87,5 kBHaLuMa napsal/a:
A jak je ten vygenerovany soubor veliky?
Publikováno 31 January 2009 - 20:31
Publikováno 31 January 2009 - 20:34
Pokud je myšleno nastavení výstupu v souboru Template, tak jo, mám.HaLuMa napsal/a:
Jeste mne napadla jedna vec... mas v ggstatu nastavene vystupni kodovani na UTF8?
Publikováno 31 January 2009 - 21:32
ja nevim teda, me to projizdi seznam, a pokud to narazi na moji kes, tak to geojarrym stahne jeji celej listing '&log=y' jako raw a ulozi do /gjtemp/, a na konci to pak tyhle kese importuje jeste pred generovanim statistik. proste mi to jede nevim proc Tobe ne, ale netvrdim, ze se to v jiny kombinaci povolenych/zakazanych voleb chova jinak.. ja to mam nastaveny tak, jak je ggstat2.config.pas v distribuci.sobikovi napsal/a:
Díky za novou verzi. Nevím čím to je, ale prostě když nastavím, že chci stáhnout logy, tak se pak na server nahraje prázdná statistika. Při vypnutí této volby se nahraje vše jak má. Někde bude zatím nevyřešení problém.mikrom napsal/a:
v2.28
* oprava nejakych drobnych chybek
* impementovana nova verze makra elevation
az mi bude lip a nebudu mit zkouskovy tak se na to mrknu.. ale momentalne lezim s horeckou doma, misto abych jezdil na zkousky.. idealni :/ kuli angine minuly zkouskovy sem nenbral kredity na postup do tretaku, tak sem zvedavej jak to dopadne ted
Publikováno 31 January 2009 - 21:44
Publikováno 01 February 2009 - 16:28
Publikováno 02 February 2009 - 0:33
...dik za nakopnuti spravnym smerem (ne za nakopnuti za blby dotaz:) )
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů