medwyn_cz napsal/a:
Prijimam nejake rozumne feature-requesty
Pekny pocin. V nedeli jsem si s tim chvili hral a mam par poznamek.
1. s nekterymi listingy je problem. GC19PAA Vapenny Podol mi "zrusi" GPX, POILoader jej odmitne zpracovat, ze pry je neplatny
2. Nekdy se mi zeobrazuje listing vubec (napr.Sportem ku zdravi! na Strahove GCZCY0), nekdy necely a napr. Loreta GCPFZX, ma misto listingu jen "dlouhe bilo"
3. zelena barva (info o nalezeni kese) je prakticky necitelna
4. uvital bych, kdyby WP byly na mape oznaceny alespon kodem kesky, ke ketre patri
5. cestu k ikonam bych uvital jako plnou, ne relativni vuci GG2 adresari (mam ikonek spoustu a proc mam zrovna tyto mit jinde nez ostatni)
6. nalezene kesky bych radeji mel vsechny pohromade (klidne bez ohledu na typ) a hlavne s jinou ikonou. A vynechal bych u nich vsechny WP s vyjimkou finalovych.
7. WP se souradnicemi 0;0 jsou k nicemu (jedna verze POILoaderu na nic dokonce padala)
8. ikonky mi pripadaji zbytecne velike
Prosim, neber to jako hledani much, mam zajem na tom, aby to fungovalo a chtel's pripominky. Pravda, zdrojak je pro me vyrazne citelnejsi nez u toho GSAKoveho makra, tak si to mohu sam zmenit (a neco jsem si i zmenil), ale myslim, ze jsou to veci, ktere by uvitali i jini. Neco treba i udelat volbu pres config.
V kazdem pripade dekuji za sikovne makro.
EDIT: A mozna by si to zaslouzilo samostatne vlakno, aby se to nemichalo do uz tak dlouheho a zamotaneho.