nouzové obnovení provozu
Publikováno 23 září 2008 - 15:16
Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
Publikováno 23 září 2008 - 15:24
Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
Publikováno 23 září 2008 - 15:26
Publikováno 23 září 2008 - 15:33
Publikováno 23 září 2008 - 15:48
Publikováno 23 září 2008 - 15:55
Publikováno 23 září 2008 - 16:10
Publikováno 23 září 2008 - 16:11
abakus napsal/a:
kaote: toto fórum v současné podobě už prakticky neexistuje, to je myslím jasné.
A kam tedy piseme?
Publikováno 23 září 2008 - 16:13
Publikováno 23 září 2008 - 16:16
Publikováno 23 září 2008 - 16:19
Prosim vas snad to tu nebudem pohrbivat! Forum by mi docela chybelo,neco jsem uzitecne nasel,i treba jen tak skouknul.Krkovicka napsal/a:
Jak to tak pozoruji, je tohle vlakno neco jako labuti pisen. Jen nez to tu zmizí v propadlisti dejin uroním slzu:(:(
Nasel jsem tu spostu odpovedi na to co jsem kdysi nevedel, ted uz to vim a tudiz to nepotrebuji, probleskuje forem, a ti co prijdou po me at si nejak poradi:o
Primlouvam se za aspon za informacni rozcestnik na tehle domene. A forum, kdyz ho nebudu cist? budu mit vic casu na kese.
Chce to sefa, rika Mitak, ale geo sef neexistuje. Zaplatpanbu..
Bude se mi po vás stýskat...kamarádi...
A k te oficialnosti - zase neprehanet,aby to nebyl urad pro urad.Proste opatrne.
Publikováno 23 září 2008 - 16:29
Obávám se, že tyhle provozní záležitosti serveru budou čistě v kompetenci těch, co to tu provozují, nebo budou provozovat. Pokud se oni rozhodnou, že je to pro provoz vhodné, bude to čistě jejich věc.kaote napsal/a:
k cemu oficialni sdruzeni? ja zadne oficiry nechci. k provozu fora zadne sdruzeni treba neni. asi nechapu souvislosti. co se tyce domeny, myslim, ze neni podstatna. pokud vlastnik dela problemy, da se pouzit jina. pokud problemy nedela, zadne problemy nejsou. delate z komara velblouda.
Publikováno 23 září 2008 - 16:30
Ano, to jsou přesně ty zjednodušující kecy, které nabízejí jen zachování bídné situace, kdy současní admini nechtějí dál pokračovat a nikdo neví jak dál.kaote napsal/a:
k cemu oficialni sdruzeni? ja zadne oficiry nechci. k provozu fora zadne sdruzeni treba neni. asi nechapu souvislosti. co se tyce domeny, myslim, ze neni podstatna. pokud vlastnik dela problemy, da se pouzit jina. pokud problemy nedela, zadne problemy nejsou. delate z komara velblouda.
Pojďme to takhle udělat. Až stránky jednoho dne přestanou fungovat, tak jak se stalo v minulých dnech, tak nás Kaote zachrání. Na svých nově vytvořených stránkách www.kaotecaching.cz spustí fórum, které bude bez problémů zvládat 14tisíc registrovaných uživatelů a všechno bude fungovat bez oficírů, reklamy, jakýchkoliv plateb apod.
Chlape, jsi génius. To co jsme tady řešili před nějakou dobou a co bylo vyřešeno "dočasným" angažování Pepy a Chozeho a co právě teď zdá se končí, protože Pepa nemá chuť dělat z "dočasně" "na věky zadarmo", tak ty vyřešíš svým prohlášením, že děláme z komára velblouda.
Právě kvůli lidem jako jsi ty je toto fórum ve stavu, že odsud ti, kteří dřív příspívali smysluplnými příspěvky, odešli. Kvůli příspěvkům jako je tento tvůj nemám chuť cokoliv brát na sebe a něco organizovat.
Publikováno 23 září 2008 - 16:32
Publikováno 23 září 2008 - 16:34
Admin Pepa nikdy neřekl, že nechce pokračovat. Admin Pepa by rád, aby to mělo smysl, ať už bude podoba jakákoliv. A dává tomu šanci. Jinak by se na to vydlábl a nesnažil se optimalizovat systém, aby byl provozovatelný.mitak napsal/a:
no, to jsou přesně ty zjednodušující kecy, které nabízejí jen zachování bídné situace, kdy současní admini nechtějí dál pokračovat a nikdo neví jak dál.
Publikováno 23 září 2008 - 16:38
Publikováno 23 září 2008 - 16:39
Publikováno 23 září 2008 - 16:56
Publikováno 23 září 2008 - 16:57
kaote napsal/a:
Udělat fórum, na kterem je aktivita odpovídající aktivitě zdejší, není technický ani finanční problém. Tečka.
Touto svou větou popíráš důvody vzniku tohoto vlákna. Očividně nějaký problém je a to dokonce technický i finanční. Nebo navrhni jakým způsobem převést současné fórum z php-fusion na něco jiného fungujícího tak, aby to nic nestálo, protože žádné peníze nejsou k dispozici. Když nějaké peníze seženeš (jak ?) tak kdo je bude držet ? Kdo je bude danit ? Navrhni kdo toto bude technicky provádět, tak aby se byla levá ruka schopná domluvit s pravou. Navrhni, kdo bude mít poslední slovo a rozhodovací pravomoce.
Pokud říkáš, že nic oficiálního není potřeba, tak mi ukaž, jak se tady všichni dokonale shodneme na nějakém ideálním řešení. Zatím vidím, že se neshodneme na ničem. Ty nechceš oficiální sdružení, já ano. Jeden uživatel nechce reklamy ale radši příspěvky, druhý naopak. Kdo je rozsoudí ? Za současné situace nikdo. Jsou dvě varianty: Buď nějaký alfasamec s dostatkem respektu řekne "Bude to takto a takto" a všichni ostatní ho poslechnou (o čemž si nedělám iluze, že je průchozí) anebo vznikne oficiální sdružení, které bude mít mandát dělat vše výše uvedené.
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů