GgStat
Publikováno 14 prosinec 2008 - 20:53
Publikováno 14 prosinec 2008 - 21:20
vývoj softu je nekonečný a když jste dali svoje dílko všanc divé kačerské zvěři, pak se nemůžete divit. On někdy nezasvěcený pohled běžného uživatele je moc užitečný.HaLuMa napsal/a:
...pravil ten, ktery po mne chce nejvice dalsich funkci...
Publikováno 17 prosinec 2008 - 15:54
Nainstaloval jsem posledni verzi geogetu, ggstat a Mikromovy upravy ggstat2 ... a mam problem s tim, ze graf vzdalenosti lovu od home souradnic neodpovida.. stejne jako v Intersting numbers vzdalenosti kesek ... viz muj profil na gc.com
Dokazete mi nekdo poradit...? (VLakno jsem procetl cele, nikde jsem vsak radu nenasel).
V priloze vypis spusteciho cmd ggstat, vc. sparvnych souradnic. Geoget ukazuje vzdalenosti spravne (razeni dle vzdal.).
Vzdalenosti kesek i graf je spatne, i kdyz pouziji misto "natvrdo" zadanych cislenych souradnic odkaz na ref. body geogetu Geoget_RefX a Geoget_RefY ...
Code pro ggstat2.config.pas:
const Statistics = 'ggstats.html'; //Cesta uložení výsledných statistik Template = 'ggtemplate.en'; //Cesta k šabloně (Template) HomeLat = '50.103133'; //Výchozí souřadnice. Můžete použít i Geoget_RefX HomeLon = '14.576600'; //Výchozí souřadnice. Můžete použít i Geoget_RefY ProfilePage = 'http://www.geocaching.com/profile/?guid=676de2a3-708b-4eb2-a65d-5b69c067816b'; //Zadejte adresu stránky s Vaším profilem GenerateCachemap = 'yes'; //'yes' pro generování a upload nálezů pro mapu na gc.cz GcCzLogin = ''; //Mapa nálezů: Jméno na gc.cz pokud nepoužíváte GeoJarry GcCzPassword =''; //Mapa nálezů: Heslo pro gc.cz pokud nepoužíváte GeoJarry GenerateFTFindex = 'no'; //'yes' progenerováni FTF-indexu (ftf-index.cz), jinak 'no' GeojarryForUpload = 'yes'; //'yes' pro upload přes GeoJarry, 'no' pro upload na FTP FtpUrl = ''; //Adresa FTP FtpName = ''; //Jméno na FTP FtpPassword = ''; //Heslo na FTP FtpDirectory = ''; //Adresář na FTP SilentMode = 'yes'; //'yes' pokud vše funguje jak má, jinak 'no'
Díky.
Jarda (brazajar)
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 600 / Garmin Dakota 20 // OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ s Locus Pro // Garmin Enduro // Thinkpad e14 + GeoGet // nohy / MHD / VW Sharan / Toyota ProAce City Verso / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon
Publikováno 17 prosinec 2008 - 16:35
Publikováno 17 prosinec 2008 - 20:36
MaFa napsal/a:
Jelikoz nemas vyplene jmeno cachera, tak je parametr -c zbytecny. Jelikoz jsi ho tam nechal, tak -x je pak brano jako tvoje jmeno a 50.1.... je ignorovano.
Aha.. tak jsem to objevil.. )
ted jen radu - pac tohle mi fakt nic nerika ... co mam presne vymazat z
if not Silent then showmessage('"' + AnsiToOem('GgStat.exe') + '" -d "' + AnsiToOem('geoget.db3') + '" -o "' + AnsiToOem(Statistics) + '" -t "' + AnsiToOem(Template) + '" -c ' + Geoget_Owner + ' -x ' + HomeLat + ' -y ' + HomeLon); RunExec('"' + AnsiToOem('GgStat.exe') + '" -d "' + AnsiToOem('geoget.db3') + '" -o "' + AnsiToOem(Statistics) + '" -t "' + AnsiToOem(Template) + '" -c ' + Geoget_Owner + ' -x ' + HomeLat + ' -y ' + HomeLon);?
Jen '" -c '? nebo i to za tim - + geoget_owner ?
Díky.
Jarda (brazajar)
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 600 / Garmin Dakota 20 // OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ s Locus Pro // Garmin Enduro // Thinkpad e14 + GeoGet // nohy / MHD / VW Sharan / Toyota ProAce City Verso / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon
Publikováno 17 prosinec 2008 - 20:51
Díky.
Jarda (brazajar)
Zítra je taky den!!!
Publikováno 17 prosinec 2008 - 21:03
Publikováno 17 prosinec 2008 - 23:16
Pozdni sber napsal/a:
Pontiac_CZ napsal/a:
Ahoj,
teoreticky se počítá s tím, že ggstat bude generovat víc než prázdný soubor? ...
Tadle odpověď mě taky zajímá. Ať jsem zkoušel cokoliv, tak vygeneruje prázdný Stats.htm. Nepovedlo se mi ani změnit jméno výstupního souboru.
Zatím jsem to vyřešil voláním z příkazového řádku. Napsal jsem si bat soubor a z něj generuju bez problémů.
To bude možná nějaký obecnější problém - chtěl jsem to jen zkusit, ale po instalaci a nastavení parametrů - 0 bytes. Takže BAT soubor s pauzou na konci a ejhle - nějaké chybky ;o)
GgStat.exe -d geoget.db3 -o stats.html -c javla -t Template.en -x 49.840066 -y 13.910416 DBD::SQLite::db selectall_arrayref failed: near "and": syntax error(1) at dbdimp .c line 271 at script/GgStat.pl line 1007, <TEMPLATE> line 56. DBD::SQLite::db selectall_arrayref failed: near "and": syntax error(1) at dbdimp .c line 271 at script/GgStat.pl line 1027, <TEMPLATE> line 56. DBD::SQLite::db selectall_arrayref failed: near "order": syntax error(1) at dbdi mp.c line 271 at script/GgStat.pl line 1851, <TEMPLATE> line 111.
GG 2.0.17.393, GpStat 1.1.8 bez dalších doplňků a změn
Publikováno 17 prosinec 2008 - 23:38
Publikováno 18 prosinec 2008 - 8:10
Garmin Oregon GPS Wiki - Vše co jste chtěli vědět o Garmin Oregonu
Geoget - Jak rozchodit Geoget, statistiky aj.
Instalace Topo czech do počítače
Publikováno 18 prosinec 2008 - 8:29
MaFa napsal/a:
Takze nejspis nemas vyplneneho ownera v GG2, pokud to smazes, tak samozrejme komplet -c ' + Geoget_Owner + '
akorat ti pak nebudou fungovat statistiky vlastnich kesi
Nakonec jsem ggstat2 by mikrom nahral znova ... vyplnil vse... a fici to. Sice nevim cim to, ale ....
Jen jsem narazil na jednu chybicku ... : pokud neco edituju pres "vnitrni" editor skriptu v GG2 - sem tam (nepravidelne chovani!) se umaze nejaky radek v config.pas: napr. radek s profilem nebo tak... Stava se to nekomu, nebo je to opet jen muj problem...?
Díky.
Jarda (brazajar)
Zítra je taky den!!!
Publikováno 18 prosinec 2008 - 12:52
Okresy - http://www.geocachin...stat/okresy.php
Kraje - http://www.geocachin...gstat/kraje.php
Publikováno 18 prosinec 2008 - 18:28
Publikováno 18 prosinec 2008 - 20:33
Publikováno 18 prosinec 2008 - 20:40
PetrX napsal/a:
Takže hlásím zprovoznění mapy okresů/krajů zde na gc.cz. MaFa je co nejdříve začlení do GgStatu a pokud nepoužíváte GgStat, můžete si ji nechat vygenerovat pomocí formuláře zde:
Okresy - http://www.geocachin...stat/okresy.php
Kraje - http://www.geocachin...gstat/kraje.php
To je jen na ukázku, že? Protože to nebere nálezy nahrané na geocaching.cz a do procent si můžu nasázet, co chci.
Publikováno 18 prosinec 2008 - 20:48
Publikováno 18 prosinec 2008 - 20:50
MaFa napsal/a:
Tak si tu mapu můžete taky vyzkoušet:
http://geoget.ararat...doc:user:ggstat
== 1.1.9 ==
* Přidána mapa okresů ČR - FindsByOkresCZMap
* Přidána mapa krajů ČR - FindsByKrajCZMap
Mám malý návrh, zda-li okresy nemohou být i s tabulkou jako kraje či jsi k tomu měl nějaký důvod, že jsi vytvořil jen velkou mapu? Mě příjde, e i v malé verzi jsou ještě okresy rozpoznatelné.
Publikováno 18 prosinec 2008 - 21:18
PetrX napsal/a:
Mám malý návrh, zda-li okresy nemohou být i s tabulkou jako kraje či jsi k tomu měl nějaký důvod, že jsi vytvořil jen velkou mapu? Mě příjde, e i v malé verzi jsou ještě okresy rozpoznatelné.
To se bojim, ze by ten seznam byl prilis dlouhy... Ale na druhou stranu, ta mapka by mohla byt klidne mensi, asi jako ta mapka kraju se seznamem.
Publikováno 18 prosinec 2008 - 21:21
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů