Přejít na obsah

Fotka

GgStat

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1202 odpovědí na toto téma

#321 Firestone-

Firestone-

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 609 příspěvků(y)

Publikováno 26 prosinec 2008 - 9:19

Ok - díky za poznámku.
  • 0
Mrkněte na Geocaching v médiích (rozcestník). Třeba Vás něco zaujme :-)

#322 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 968 příspěvků(y)

Publikováno 26 prosinec 2008 - 13:23

to me se ted nechce vybarvit kralovehradecky kraj.. proste v url obrazku chybi HH a 100.0 .. stalo se to po tom co jsem prejmenoval kraje na nazvy s diakritikou * smazat tag CZ kraj * prejmenovat polygony v distdata z ceske na české * smazat polygony v gg_datadir * znovu otagovat --- pozn pod carou. to tagovani kesi podle kraju a okresu asi zakomponuju do makra GgStat2 aby to priradilo nove importovanym kesim pred udelanim statistik
  • 0

#323 Firestone-

Firestone-

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 609 příspěvků(y)

Publikováno 26 prosinec 2008 - 14:07

A to jsi jen změnil názvy souborů na názvy s diakritikou a nic víc? Vykreslovalo Ti to v pořádku? Teda krom toho Kral. kraje? Jinak zahrnutí přidělení krajů do Tvého makra je super nápad B)
  • 0

#324 PetrX

PetrX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 437 příspěvků(y)

Publikováno 26 prosinec 2008 - 14:29

T mikrom: To je jasné, že po přejmenování ti to nevybarví, protože v GgStatu je to nastaveno na názvy krajů bez diakritiky, a proto to přestalo fungovat ;).
  • 0

#325 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 26 prosinec 2008 - 19:50

To se ovšem pleteš, protože kraje jsou tam s i bez diakritiky. S podobnou situací jsem počítal. Královehradecký kraj je tam jako Králověhradecký, takže jsem to opravil, bude v další verzi.
  • 0
MaFa

#326 Firestone-

Firestone-

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 609 příspěvků(y)

Publikováno 26 prosinec 2008 - 20:30

A zdá se, že bude i nějaká chybka v kraji Moravskoslezském. Po přejmenování s diakritikou se mně taky nevykresluje - viz můj profil.
  • 0

#327 Sumak.cz

Sumak.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 147 příspěvků(y)

Publikováno 26 prosinec 2008 - 22:18

mne se deje toto muze mne nekdo proosim rici co je spatne ? Donedavna vse fungovalo skvele, ale ted jsem v koncich. Dekuji za rady Milestones - Are you sure that have you correct informations in settings?|System.Data.SQLite.SQLiteException: SQLite error no such table: geocache at System.Data.SQLite.SQLite3.Prepare(String strSql, SQLiteStatement previous, String& strRemain) at System.Data.SQLite.SQLiteCommand.BuildNextCommand() at System.Data.SQLite.SQLiteCommand.GetStatement(Int32 index) at System.Data.SQLite.SQLiteDataReader.NextResult() at System.Data.SQLite.SQLiteDataReader..ctor(SQLiteCommand cmd, CommandBehavior behave) at System.Data.SQLite.SQLiteCommand.ExecuteDbDataReader(CommandBehavior behavior) at System.Data.Common.DbCommand.System.Data.IDbCommand.ExecuteReader(CommandBehavior behavior) at System.Data.Common.DbDataAdapter.FillInternal(DataSet dataset, DataTable[] datatables, Int32 startRecord, Int32 maxRecords, String srcTable, IDbCommand command, CommandBehavior behavior) at System.Data.Common.DbDataAdapter.Fill(DataTable[] dataTables, Int32 startRecord, Int32 maxRecords, IDbCommand command, CommandBehavior behavior) at System.Data.Common.DbDataAdapter.Fill(DataTable dataTable) at GeoStatGen.TableDataGenerator.GetTableCacheMilestones(String tableName, SQLiteCommand sqlCmd)
  • 0

#328 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2008 - 9:27

SQLite error no such table: geocache Ja bych tipoval, ze neodkazujes na databazi, nebo je ta databaze prazdna.
  • 0
MaFa

#329 Sumak.cz

Sumak.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 147 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2008 - 19:10

tak jsem si trochu hral a zjistil jsem ze i kdyz zadam cestu k databazi v v adresari se vytvori jina databaze geoget.20081228.db3 a ta je samozrejme prazdna takze pokud si skopiruju databazi a prejmenuju ji na tu co je napsana v spodnim radku vse funguje jak ma
  • 0

#330 Firestone-

Firestone-

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 609 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2008 - 20:14

Co vím, tak ta databáze s tím číslem je jen záložní (číslo je datum).
Pokud máš databázi někde jinde, než Ti píše ten spodní řádek v GG2, tak spouštěj GG2 pomocí následujícího příkazu:

geoget.exe d=[cesta k databázi]

Např.:

geoget.exe d=C:\Program Files\GeoGet\data\

• 0

#331 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 531 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2008 - 23:23

Viz: http://www.geocachin...&thread_id=9511

Z toho vyplyva zajimavy namet na rozsireni 'cisel' ve statistice o udaje typu 'nejnize a nevyse polozena cache'. ;)
  • 0

#332 Firestone-

Firestone-

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 609 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2008 - 23:34

Super věc... už jsem se "vyjevil" v odpovídajícím vlákně. Každopádně by nestálo třeba za škodu udělat zase pie/table z TOP údajů...
  • 0

#333 Firestone-

Firestone-

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 609 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2008 - 1:30

Tak se mně po nainstalování poslední verze GG2 (v2.0.18.400) stala taková nemilá věc - zmizela mně ikonka na tvorbu statistik (makro od mikroma). Když ale vlezu do Tools - Settings - Plugins, tak tam tu položku vidím (GgStat2) a můžu se v tom makru hrabat. Jen ta ikonka v té liště prostě není a tím pádem nemůžu vytvářet statistiky :( Neví někdo, co je to za trik?
  • 0

#334 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 531 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2008 - 8:18

v tom mekru bude patrne take nejaka syntakticka chyba, kterou predchozi verze nejak ignorovala...
  • 0

#335 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 136 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2008 - 8:26

Nemohl by GG, pokud se mu nepodari nejake makro nacist, zobrazit chybu?
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#336 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 136 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2008 - 8:37

Napadlo me, ze by se mi mezi "Zajimavymi cisly" libil udaj o tom, kolik kesek bylo nalezeno ve tme. Za tmu bych povazoval obdobi zacinajici nejakou dobu po zapadu slunce a nejakou dobu pred vychodem slunce. Ta doba by mohla byt treba obcansky soumrak (cca 45 minut po a pred vychodem Slunce). Nebylo by mozne toto cislo do statistiky doplnit? Nejsem astronom, tak bych mel problem s urcenim casu vychodu a zapadu na ruznych zemepisnych sirkach (s tim se taky asi bude menit ten interval 45 minut, protoze ten znamena, ze Slunce je 6 stupnu pod obzorem). Mozna by stacilo z astronomicke rocenky vzit prumerny cas vychodu a zapadu pro cely mesic a protahnout 45 minut treba na 60. Rozdily v jednotlivych letech jsou nepodstatne. Horsi je to s tou zemepisnou sirkou.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#337 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 968 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2008 - 14:05

omlouvam se za chybu, ja sem ted na pc nebyl nekoklik dni, a jeste to bude takovy vselijaky se mnou nasledujici dny, tak pokud to neopravi nekdo jinej, tak ja asi az po novem roce..
  • 0

#338 LudekV

LudekV

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 166 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2008 - 15:58

Už to bylo ve vláknu o GG, tak ještě sem. Opravene makro je v příloze.
  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41

#339 Firestone-

Firestone-

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 609 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2008 - 16:09

Ááá a už jsem chtěl (jako prozatimní řešení) doporučit stáhnutí starší verze, která je na webu stále k dispozici a přepsat tak novější (downgrade). Každopádně díky LudekV!
  • 0

#340 ovecky

ovecky

Member

• Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2009 - 13:29

mam problem pri zobrazeni nalezu podle okresu, pokud tam je v nazvu "ě" tak tam mam misto toho otaznik u kolacoveho grafu to nevadi, ale nevykreslujeme se mi potom tento okres do mapy. Na jinem pocitaci jsem to zkousela v pohode, nenapada nekoho co s tim, prejmenovat okres bez diakritiky sem zkousel to nepomaha. diky Tomas
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama