GgStat
Publikováno 09 leden 2009 - 12:18
Díky.
Jarda (brazajar)
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 600 / Garmin Dakota 20 // OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ s Locus Pro // Garmin Enduro // Thinkpad e14 + GeoGet // nohy / MHD / VW Sharan / Toyota ProAce City Verso / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon
Publikováno 09 leden 2009 - 13:11
Předpokládám, že na spodní ose jsou počty keší, vpravo je osa nadmořské výšky. Podle toho nevidím počty keší dle nadmořské výšky, ale co si jako vývoj v čase...MaFa napsal/a:
To Sobikovi Vzdyt je to jednoduche, mas to proste serazene podle vysek, od nejnize polozene po nejvyse polozenou, takze je videt, v jakych vyskach nejvice lovis
Publikováno 09 leden 2009 - 13:13
MaFa napsal/a:
To Gord: No jo, nejak to nebere to mnozstvi kesek, budu to muset nejak aproximovat
To Sobikovi Vzdyt je to jednoduche, mas to proste serazene podle vysek, od nejnize polozene po nejvyse polozenou, takze je videt, v jakych vyskach nejvice lovis
Mám stejný problém jako Gord. Půjde s tím něco udělat?
Jinak myslím, že vztah počtu keší a výšky tak, jak je to v grafu teď je nelogický. Buď nechat jen křivku a nebo to opravdu vztáhnout k množství - tj. ve výšce 100m nalezeno 5 keší, ve výšce 200m nalezeno 18 keší atd.
Publikováno 09 leden 2009 - 13:23
Neni to vyvoj v case, jenom to ukazuje v jakych vyskach lovis. Bohuzel tam neni uplne spravne meritko - je to v parametru chds=1,405,0,1107, to treti cislo musi byt nula (nebo minimum pokud jste byli pod hladinou more). Vyvoj v case by znamenal moc hodnot, coz by google chart api nezvladl, ukazuje se, ze maximum je asi 500 hodnot, takze budu asi muset zaokrouhlovat.
Proste je to jenom krivka jednotlivych vysek serazenych vzestupne, nic na nicem nezavisi. Vodorovna cara pak ukazuje prumernou vysku. Prislo mi to lepsi nez nejakej histogram. Pokus si myslis, ze ten graf je nesmysl, tak ho proste do profilu nedavej.
Publikováno 09 leden 2009 - 13:31
MaFa napsal/a:
Proste je to jenom krivka jednotlivych vysek serazenych vzestupne, nic na nicem nezavisi. Vodorovna cara pak ukazuje prumernou vysku. Prislo mi to lepsi nez nejakej histogram. Pokus si myslis, ze ten graf je nesmysl, tak ho proste do profilu nedavej.
Nic na nicem nezavisi, presto je vodorovna osa "ocislovana" To je to, co mate. Ja bych to videl radeji tak, ze na vodorovne ose budou vysky a na svisle cetnosti. Z toho bude uplne jasne, v jakych vyskach mas nejvic kesi.
Neni skoda prace jednoduse prohlasit "tak to nepouzivej"? Naopak, velmi kladne hodnotim tvoji praci na celem ggstat a rad bych to pouzil.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 09 leden 2009 - 13:37
MaFa napsal/a:
tam neni uplne spravne meritko - je to v parametru chds=1,405,0,1107, to treti cislo musi byt nula
I kdyz jsem opravil na 0, stejne to nejde. Neni to treba v omezenem poctu hodnot?
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 09 leden 2009 - 13:41
Publikováno 09 leden 2009 - 13:46
MaFa napsal/a:
To brazajar no jo, ulitl mi tam jeden parametr, to google api je zrovna na takovetoto grafy hodne nesikovne
Diky za rekaci ... opravu a vubec.. za cely stats..
Díky.
Jarda (brazajar)
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 600 / Garmin Dakota 20 // OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ s Locus Pro // Garmin Enduro // Thinkpad e14 + GeoGet // nohy / MHD / VW Sharan / Toyota ProAce City Verso / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon
Publikováno 09 leden 2009 - 16:03
Publikováno 09 leden 2009 - 17:35
Publikováno 09 leden 2009 - 19:25
Co má prosím tě společnýho Elevation s počtem nalezených keší? Když si nenechám importovat Elevation, tak jako statistika bude hlásit, že jsem nic nenašel?MaFa napsal/a:
Zkus zkontrolovat, jestli vsechny kese maji tag Elevation, ja bych tipoval, ze u jedne bude chybet.
Publikováno 09 leden 2009 - 23:27
Jo, to zabralo. Sice by to asi nemělo záviset na tom, jestli mám doplněnu nadmořskou výšku, ale dík za radu.MaFa napsal/a:
Zkus zkontrolovat, jestli vsechny kese maji tag Elevation, ja bych tipoval, ze u jedne bude chybet.
Publikováno 10 leden 2009 - 9:11
Ano, taky díky za skvělou práci. Trochu mne ale mrzí tvůj přístup v tom, že když ty to nepotřebuješ nebo tě to nezajímá, tak je to hloupost... Zastavit vývoj takového pěkného nástroje by byla škoda a jestli tě to neba, tak zkus zasvětit do věci někoho druhého, koho to bude ba a rád bude piplat tenhle tool... Ale musím zdůraznit, díky za skvělou práci.munu napsal/a:
Taky díky za výborné statistiky. Myslím, že už se zcela vyrovnají těm z placeného Gsaku
Publikováno 10 leden 2009 - 11:37
Publikováno 10 leden 2009 - 11:42
Publikováno 10 leden 2009 - 12:38
Aha...MaFa napsal/a:
Tak tomu teda nerozumim jak to myslis, k dispozici je zdrojovy kod, takze kazdej muze kdykoliv doplnit cokoliv. Ja jsem nerikal ze je neco hloupost, jenom ze nemam ani cas ani chut to programovat. Nevim pro bych mel zadarmo delat neco co me nebavi, jenom abych potesil vecne kritiky jako jsi treba ty. Co kdybys misto chrleni prispevku do vsech temat na gc.cz taky necim prispel. Tvoje prispevky jsou ostatne jednim z duvodu proc me to nebavi a verim tomu, ze HaLuMa je na tom podobne.
1. myslím že se nemusíš bát o moje příspěvky v jiných vláknech
2. někteří stále ještě nepochopili, co je to konstruktivní kritika a "tlak" na lepší výkon
Publikováno 10 leden 2009 - 12:39
Stálo by za to doplnit obecně statistiky kolem vlastních keší, ne jenom seznam, tak jak je to v konkurenčních makrechCzecho Cowboy napsal/a:
Mám návrh na nové číslo - sloupeček hodnocení u vlastních keší
Publikováno 10 leden 2009 - 12:40
Tak to je opravdu krásný mega bug Takže ti co nemají doplněnou nadmořskou výšku nic nenašlimunu napsal/a:
Jo, to zabralo. Sice by to asi nemělo záviset na tom, jestli mám doplněnu nadmořskou výšku, ale dík za radu.MaFa napsal/a:
Publikováno 10 leden 2009 - 13:04
sobikovi napsal/a:
2. někteří stále ještě nepochopili, co je to konstruktivní kritika a "tlak" na lepší výkon
Konstruktivni kritika vypada zcela jinak nez predvadis, a tlak na lepsi vykon si strc za klobobouk. My nejsme ani nahodou tvoji podrizeni!
12 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 12 návštěvníků 0 anonymních uživatelů