gord napsal/a:
flyingcobra napsal/a:
Pokud použiju Flag P, tak to všude píše 100%,
A neni to nahodou tim, ze mas v GG jen svoje nalezy a nemas tam zedne dalsi kesky? Ten algoritmuse takovyto: 100 % jsou vsechny aktivni kesky z dane oblasti + vsechny neaktivni jiz nalezene kesky z teze oblasti. Pokud v databazi nemas zadne nenalezene kesky z dane oblasti, pak je to vzdy 100 %.
Aha, tak tohle jsem pochopil spatne, je to tak jak rikas, puvodne jsem myslel, ze se tam maji zobrazovat procenta kolik procent z celkoveho nalezu cachi je v danem okrese, viz jak to vygeneruje FindsByKrajCZ Flags:NP Nálezy podle kraje v tabulce
flyingcobra napsal/a:
o posunutí čísel při flagu N při zobrazení menší mapky mi to dělá problém jen u okresů, pokud mám malou mapku u krajů, tak jsou čísla v pořádku.
Malou mapku o okresu - jakym prikazem v Template ji generujes?
generuji ji timto prikazem
EDIT: FindsByOkresCZMap Flags:N none
flyingcobra napsal/a:
ale díky moc za práci, plus prosím, prosím bych se přiklánět ke grafu podle elevation stylem tak jak sli cache nalezy po sobe a tim vykreslena krivka, ale to je jen podmet na zlepseni
Ale klidne, jen jak na ten limit a extremy?
No nevim, jak presne ty omezeni funguji, ale myslel jsem ze by to slo nejak takhle
http://chart.apis.google.com/chart?cht=lc&chd=t:60,40,120,2,50,100&chs=250x100kde hodnoty 60,40,120,2,50,100 by byly hodnoty vysek a jejich vypis by tam byl zaznamnanej podle poradi nalezu.
Je tady nejake omezni? v poctu zadanych hodnot? nebo vysek tech hodnot?
GgStat
Publikováno 18 leden 2009 - 16:53
Publikováno 18 leden 2009 - 17:23
[quote]flyingcobra napsal/a:
Malou mapku o okresu - jakym prikazem v Template ji generujes?
generuji ji timto prikazem
EDIT: FindsByOkresCZMap Flags:N none[/quote]
Tohle generuje velkou mapu, pokud se nemylim.
[quote]flyingcobra napsal/a:
kde hodnoty 60,40,120,2,50,100 by byly hodnoty vysek a jejich vypis by tam byl zaznamnanej podle poradi nalezu.
Je tady nejake omezni? v poctu zadanych hodnot? nebo vysek tech hodnot?
[/quote]
V tom je prave ten problem. POcet takto zadanych hodnot je v API omezen a zatim jsem nevymyslel algoritmus, jak dostat treba 2000 nalezu do 300 hodnot, aby tam VZDY zustal zachovan prumer a vsechny extremy (jedna nalezena kes na Mt Blanku a den na to druha na Sicilii).
Opakuji: je to otazka toho, co by takovy graf mel vlastne zobrazovat.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 18 leden 2009 - 17:37
Publikováno 18 leden 2009 - 17:40
Publikováno 18 leden 2009 - 18:02
flyingcobra napsal/a:
Otazkou je, zda se da programatorsky zvladnou to rozdeleni po 300kách
Tak to je fakt prkotina. Ale trochu dost to ztrati na prehlednosti. Az tak vyrazne, ze si myslim, ze to neni spravna cesta.
GeoGet:
Publikováno 18 leden 2009 - 18:03
MaFa napsal/a:
Vidis Gorde, ja jsem te varoval.
:-) S tim vedomim jsem do toho sel. Kdyby mi takoveto veci vadily, asi bych ani nepsal do fora.
GeoGet:
Publikováno 18 leden 2009 - 19:34
Publikováno 18 leden 2009 - 19:49
polnjumen napsal/a:
Přišel jsem na dvě drobnosti:
FindsByMonth - pokud je tam Flags:Hide, zobrazí se jen poslední rok, ale pokud tam Flags:Hide není, nezobrazí se nic - v tom případě by se asi mělo zobrazit vše, tak jak to bylo v předchozí verzi
FindsByKrajCZ - tabulka se neřadí podle počtu nálezů, ale zřejmě podle pořadí
To jsou veci. Vsechny funkce ve vsech modifikacich v zakladni velikosti mam ve svem pokusnem template a vsechny jsou zobrazene spravne. Jinak bych si to poslet MaFovi ke zverejneni nedovolil. Tak to svedu na nej Treba dalsi jeho nechteny zasah pri finalni kompletaci k distribuci.
GeoGet:
Publikováno 18 leden 2009 - 20:36
Nevím, ale zrovna tohle bych asi nezobrazoval. Měl jsem představu, že by graf keš - nadmořská výška měl zobrazovat poměr keší v určíté nadmořské výšce, tedy bez časového hlediska. Něco jako % podíl keší v nadmořské výšce s jasným max/min a průměrem..gord napsal/a:
V tom je prave ten problem. POcet takto zadanych hodnot je v API omezen a zatim jsem nevymyslel algoritmus, jak dostat treba 2000 nalezu do 300 hodnot, aby tam VZDY zustal zachovan prumer a vsechny extremy (jedna nalezena kes na Mt Blanku a den na to druha na Sicilii).
Opakuji: je to otazka toho, co by takovy graf mel vlastne zobrazovat.
... pokud se do grafu vejde max 300 (někde tady zaznělo 400) hodnot, tak co propočítat nějaké skupiny podle váhy a průměrů?
Publikováno 18 leden 2009 - 20:39
Publikováno 18 leden 2009 - 21:12
Publikováno 18 leden 2009 - 21:43
Publikováno 18 leden 2009 - 21:52
pozorjed napsal/a:
díky všem za úpravy GeoGet + GGstat, nestačím ani všechny novinky testovat
No, jak vidis, ani my jsme je nejak nestihli otestovat. A to byla chyba.
MaFo, diky za opravu mych chyb.
GeoGet:
Publikováno 18 leden 2009 - 23:24
Publikováno 19 leden 2009 - 0:10
Publikováno 19 leden 2009 - 9:58
Publikováno 19 leden 2009 - 10:53
Díky. Takže update sekce LANG_xxxxx pomohl a čeština je tam už OK :-) Nicméně smazání a znovu nahrání krajů/(okresů nepomohlo, je to pořád stejný A taky jsem si všiml, že šedivé podbarvení řádků není správně v sekci Moje kešky.. je podbarven jen text, ne celý řádek jako v ostatních statistikách.MaFa napsal/a:
Zkusil by znova naplnit tagy tech okresu a kraju, treba je chyba tam. Na Zajimava cisla musis mit nadefinovane LANG_NUMBERS_... nebo tak nejak v template. Podivej se na ten prilozeny Template.cz. Jak poznas kde se ti zastavilo generovani statistik? GgStat zadny takovy udaj neposkytuje. Zrejme tedy jde o neco v makru GgStat2, taky to moh ten mikrom nazvat jinak.
Publikováno 19 leden 2009 - 11:11
Publikováno 19 leden 2009 - 11:14
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů